BlackBerry Blend – ahol a platformok találkoznak [Videó]

Farkas Norman, 2014. június 30. 17:11

Hamarosan megjelenik a BlackBerry Blend, mely a kanadaiak új, a PC, tablet és okostelefon platformok közötti átjárást biztosító megoldása. A Blend lehetővé teszi például, hogy a számítógépünkön írjunk és olvassunk SMS-eket, vagy csevegjünk a BBM-en.

A BlackBerry Blend egy kliensalapú megoldás, aminek működéséhez csak egy alkalmazásra van szükség, melyen keresztül hozzáférést tud biztosítani a számítógépünknek a BlackBerry készülékünk funkcióihoz. Az említett alkalmazás lehet egy külön erre a célra fejlesztett program, de sokkal kézenfekvőbb a böngészőhöz kötni a Blend működését, hiszen az a legtöbb gépen alapból megtalálható.

Ha összekapcsoltuk BlackBerrynket a gépünkkel, rögtön indulhat is a móka: lehetőségünk van SMS-eket írni és olvasni, csevegni a BlackBerry Messengerben, vagy amit csak szeretnénk. Mivel a Blend révén a mobilunk kvázi a számítógépünkbe költözött, akár VPN kapcsolat nélkül is megírhatjuk a céges e-maileket a normál klaviatúránkon, nem kell a telefonunk apró gombjain (legyenek akár hagyományosak, akár virtuálisak) pötyögnünk. A megoldás előnyei tehát egyértelműek.

 

Sajnos még nem tudni, hogy a BlackBerry Blend mikor lesz elérhető, azonban a kiszivárgott képernyőképek és az alábbi videó (kb. 2:00-tól van szó benne a Blendről) azt sugallják, hogy már nem kell túl sokáig várnunk rá.

 

 

[Forrás: BerryBlog]

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Huawei bemutatta 40 százalékkal hatékonyabb energiatároló rendszerét

Új, hatékonyabb energiatárolási rendszerrel frissítette termékkínálatát a Huawei Technologies. A napelemes háztartási méretű kiserőműbe (HMKE) csatlakoztatható energiatároló rendszer az eddiginél 40 százalékkal több energia leadására képes a megnövelt hatékonyságnak köszönhetően, így ideális lakossági célú felhasználásra. A tárolókapacitás rugalmasan növelhető akár 20,7 kWh-ig, párhuzamos üzemeltetéssel pedig 82,8 kWh-ig. A gyártó Bécsben mutatta be az új megoldást, amely várhatóan szeptemberben már elérhető lesz a magyar piacon is.

2024. április 12. 18:50

Csaknem ötven munkaadó várta a hallgatókat a Széchenyi-egyetem Állásbörzéjén

Nagy népszerűségnek örvendett a győri Széchenyi István Egyetem áprilisi Állásbörzéje az intézmény hallgatói körében, akik közel ötven vállalkozással és intézménnyel kerülhettek közelebbi kapcsolatba. A fiatalok közül sokan találják meg gyakorlati helyüket, sőt állásukat is a félévente megrendezett programon.

2024. április 12. 11:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09