Magyarország legjobb munkahelyei között az SAP

forrás: Prím Online, 2014. december 1. 13:37

Kihirdették Magyarország legjobb munkahelyeit. Az Aon Hewitt által szervezett versenyben 77 szervezet 34 500 alkalmazottját kérdezték meg, és vetették össze a kitöltött kérdőívek, interjúk adatait.

A szervezők négy kategóriában hirdettek győzteseket a múlt héten, az SAP Hungary Kft. a középvállalati mezőnyben (250 és 1000 fő közötti létszámmal) kapott díjat. Az Aon Hewitt tapasztalatai szerint a legjobb munkahelyeket leginkább a hiteles felsővezetés, a teljesítményközpontú kultúra, valamint a hiteles és vonzó munkáltatói márka jellemzi.

A díj nem az első munkáltatói márka az SAP-nál. Az elmúlt években a vállalatot a legvonzóbb munkahely, a legjobb karrierindító munkahely, a legjobb női munkahely címekkel díjazták.

 “Jelenleg zajlik az SAP Hungary Kft. fennállásának legnagyobb létszámbővítése, így e külső elismerés reméljük abban is segít, hogy tehetséges fiatalok, tapasztaltabb munkavállalók figyelmét felhívja, a legjobb munkahelyen dolgozhatnak a legújabb technológiákkal. Ennek egyik eleme, hogy az SAP itthoni szerepvállalását bővítve, egy új üzleti területet hozunk Magyarországra” -jelentette ki Ablonczy Balázs, az SAP Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

“A felmérés megerősíti, több mint 600 kollégánk kimagaslóan nagyra értékelik a munkakörülmények mellett a munkatársi kapcsolatokat, a kultúrát, a karrierlehetőségeket és kiemelkedően bíznak a vállalatban, annak stratégiájában. Ez a díj is aláhúzza, amelyet korábbi elismeréseink is mondanak hazánkban és világszerte: az SAP az egyik legjobb munkahely “-mondta el Horváth Krisztina, az SAP Hungary Kft. HR vezetője.
 

Kulcsszavak: munkahely SAP-hu SAP

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Magyarországon lép az európai piacra a díjnyertes amerikai felhőszolgáltató

Magyarországon és Romániában terjeszkedik az Intuitive.Cloud, amely a térség diverz és tapasztalt tehetségbázisát veszi célba, hogy továbbra is csúcsminőségű szolgáltatásokat nyújthasson ügyfeleinek. A felhőszolgáltató a következő egy évben több, mint 10 pozíciót tervez nyitni és 200 IT-szakembert venne fel a toborzással foglalkozó Hays segítségével, ezzel pedig életjeleket mutathat az utóbbi időszakban visszaeső IT-piac. 

2024. május 27. 15:56

Eredményes évet zárt a CETIN Hungary

A CETIN Hungary Zrt. sikerrel zárta harmadik teljes üzleti évét. A független, integrált távközlési infrastruktúraszolgáltató beruházásait, árbevételét és nyereségét is jelentősen növelte. A vállalat idén közel 23 milliárd forintot tervez hálózatfejlesztési beruházásokra fordítani.

2024. május 27. 14:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52