A barcelónai premiert követően már meg is rendelhető az S7

forrás: Prím Online, 2016. február 21. 20:21

A Mobile World Congress egyik régen várt premierje a Samsung S7 és a Samsung S7 edge, melynek előrendelése alig néhány órával a bejelentés után Budapesten is megkezdődhet: a Vodafone most adta hírül, hogy webshopjában vasárnap éjfélkor már le is lehet adni az első megrendeléseket.

Az okostelefonok között elsőként a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge kapott Dual Pixel kamerát, így világosabb és élesebb képek készíthetők még gyenge fényviszonyok között is. A forradalmian új technológiának, a tágabb rekesznek, a nagyobb fényerejű objektívnek és a nagyobb érzékelő pontoknak köszönhetően a kamera rövidebb záridőkre és pontosabb automatikus élességállításra képes még kevés fényben is. A Motion Panorama nevű új felvétel készítési mód mozgást visz a hagyományos panorámafotókba, így a nézőt teljesen magával ragadja a vizuális élmény.

Az 5,1 hüvelykes Galaxy S7 és az 5,5 hüvelykes Galaxy S7 edge 3D üvegből és fémből készül – a kecses külső nemcsak strapabíró, hanem kényelmesen kézre is áll. Akár munkára, akár játékra használják a telefont, a készülék új Always-On Display funkciója egyszerű, érintés nélküli élményt ad a felhasználóknak, akiknek így nem kell aggódniuk, hogy lemaradnak egy hívásról vagy fontos értesítésről.

A Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge víz- és porálló (az IP68 szabvány szerint), ráadásul ehhez nem kellett kompromisszumot kötni a dizájn terén sem. A Galaxy S7 edge modellt felvértezték az Edge UX fejlett technológiájával, ami kényelmet és fokozott hatékonyságot kínál azáltal, hogy gyorsan elérhetővé teszi a felhasználó kedvenc funkcióit, mint például az e-maileket, a szelfi és panoráma módot, vagy akár más fejlesztők alkalmazásait.

A Galaxy S7 és Galaxy S7 edge gyorsan feltölthető mind vezetékes, mind vezeték nélküli technológiával. Emellett a hibrid SIM-kártyafoglalat lehetővé teszi, hogy a felhasználó egy microSD kártya behelyezésével akár 200 GB-ig bővítse a tárhelyet. Bizonyos országokban pedig a foglalat duál SIM-kártyával is használható.

A Samsung jelentős hardver- és szoftverfejlesztéseket is végzett annak érdekében, hogy optimalizálja a Galaxy S7, illetve a Galaxy S7 edge által nyújtott játékélményt. A nagyteljesítményű processzor és a nagyobb kapacitású akkumulátor hosszabb játékidőt tesz lehetővé, a készülék túlmelegedését pedig belső hűtőrendszer akadályozza meg. A játékosok számára készült új bővítmény, a Game Launcher lehetővé teszi az akkumulátorfogyasztás kezelését és az értesítések minimalizálását. Ráadásul a felhasználó felveheti a játékot, és a képernyőjét is megoszthatja, hogy másokkal játsszon. A Galaxy S7 és Galaxy S7 edge által is alkalmazott Vulkan API technológiának köszönhetően a nagy teljesítményigényű grafikus játékok kevésbé fogyasztják az akkumulátort.

 



Az új készülékeken elérhető a Samsung Pay biztonságos, egyszerű, és szinte mindenhol használható mobilfizetési szolgáltatás is. A Samsung KNOX, az ujjlenyomat-felismerés és a fejlett tokenizációval védett Samsung PayNFC-t, illetve mágneses adatátviteli (MST) és vonalkód technológiát alkalmaz, így a mobilfizetés minden eddiginél több helyen, és több vásárló számára elérhető.

Az új telefonokra sokan várnak Magyarországon is, ezért a Vodafon - elsőként reagálva hazai szolgáltatók közül a barvelóniai hírekre, a hétvégével sem törődve bejelentette, hogy a Vodafone webshopjában már vasárnap éjfélkor indul a Samsung Galaxy S7 és Galaxy S7 edge előrendelése. A Samsung Galaxy S7 (32GB) Red Medium EU X csomaggal, 24 hónapos szerződéssel 4 990Ft-ért, a Samsung Galaxy S7 edge (32GB) pedig, szintén Red Medium EU X csomaggal, 24 havi szerződéssel 34 990Ft-ért vásárolható meg.
 
Minden ügyfél, aki március 10. éjfélig előrendeli az új csúcskészülékek egyikét az Online Shopban, egy Samsung Gear VR (virtual reality) szemüveget is kap. A telefonokat a www.vodafone.hu/S7 oldalon lehet előrendelni: a Galaxy S7 fekete, a Galaxy S7 edge pedig arany színben érhető el. 
 
A Galaxy S7 és S7 edge belső memóriája 32 GB, ami microSD kártyával akár további 200 GB-tal is bővíthető. Mindkét telefon nagy kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely gyorsan feltölthető és támogatja a beépített vezeték nélküli töltést is. A Galaxy S7 akkumulátora 3 000 mAh-s, a Galaxy S7 edge-é pedig 3 600 mAh-s.
 
A víz és porálló telefonok egyaránt Dual Pixel kamerával rendelkeznek. A Dual Pixel 12 MP egy olyan élvonalbeli kettős fotodióda technológia, amelyet professzionális fényképezőgépekben használnak, és amelyet a Samsung most a Galaxy S7 és S7 edge az okostelefonok között elsőként vesz át. Ez a megoldás élesebb és tisztább képeket, illetve gyors autofókuszt tesz lehetővé.
 
A telefonok Android 6.0 (Mashmellow) operációs rendszerrel érkeznek. Az elől, hátul üvegborítású Galaxy S7 kijelzője 5,1” QHD Super AMOLED, míg mindkét oldalán hajlított megjelenítővel rendelkező edge 5,5” QHD Super AMOLED-del lép a piacra.
 
A telefonok a számos kiemelkedő tulajdonság mellett a játékokat kedvelőknek is kedveznek, hiszen az következő generációs API (alkalmazásprogramozási felület) kiemelkedő játékélményt kínál a mobiljátékok barátainak.

A legújabb Samsung okostelefonok a kiskereskedelmi forgalomban március 11-én, pénteken jelennek majd meg. 
 

Hirek.com - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

A mesterséges intelligencia már érzékelhetően jelentős hatással bír az IT munkaerőpiacra is, így számos változást hozhat magával az idei évben. Bizonyos munkakörök továbbra is keresettek maradnak, összességében azonban csökkenő tendencia figyelhető meg az IT szakemberek foglalkoztatása iránt - a költségcsökkentés és az AI megjelenése átrendeződést hozhat a piacon.

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

A No Fluff Jobs nemzetközi állásportál immár negyedik alkalommal elemzi a magyar, a lengyel, a cseh, a holland és az ukrán technológiai szektorban dolgozó nők fizetését, szakterületeit és készségeit, ám ezúttal más megközelítésből vizsgálta e témát. Elsősorban azt mérte fel, mikor kezdődött a nők érdeklődése e terület iránt, és kaptak-e támogatást céljaik megvalósításához. Az elemzés kitér a nemek közötti megkülönböztetésekre és egyenlőtlenségekre is.

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

Dömping árakkal, a hirdetési felületek leuralásával, tömegesen lehetetlenítheti el a hazai webáruházak működését a kínai e-kereskedő platform, a Temu. A csata még nem dőlt el, sürgős cselekvésre van szükség, különben megsínyli a hazai e-kereskedelmi piac jelentős része – figyelmeztet Szabó László a Growww Digital digitális marketing szakértője.

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége korlátozza az MI fejlődését, különösen a bőrbetegségek esetén. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP Labs azonban létrehozott egy olyan fejlett, generatív MI-t, amely nemcsak tanul a meglévő forrásokból, hanem új adatokat is képes létrehozni, megkerülve a drága és nehezen beszerezhető címkézett adatok problémáját. Így szintetikus képeket tudnak alkotni olyan ritka bőrbetegségekről is, amelyekről jelenleg kevés információ áll rendelkezésre.

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50