Első alkalommal rendezik meg az eMAG Black Cat Day-t, a fekete állatok örökbefogadó napját

forrás: Prím Online, 2016. november 18. 12:15

Az eMAG webáruház és a NOÉ Állatotthon Alapítvány bejelentették, hogy  először rendezik meg a fekete állatok örökbefogadó napját, az eMAG Black Cat Day-t november 26-án. 

A szervezők célja a fekete állatokra irányítani a figyelmet, amelyek kevésbé népszerűek a látogatók körében a hagyományos örökbefogadási napokon. Az esemény kapcsán az eMAG figyelemfelkeltő adománygyűjtési akciót is indít az állatotthon javára a Facebook-on, így az állatbarátok egyszerűen segíthetnek egy lájkkal vagy megosztással.

 

Az eMAG idén is az év legjobb akciós ajánlataival várja a vásárlókat a Black Friday esemény során, november 25-én. Az akció másnapján az online áruház és a NOÉ Állatotthon közösen hirdeti meg az első eMAG Black Cat Day-t, a fekete állatok örökbefogadó napját, amivel a szervezők szeretnék felhívni a figyelmet a fekete állatokra, amelyek az előítéletek és babonák miatt világosabb színű társaikhoz képest nehezebben találnak otthonra. A tévhitek eloszlatása érdekében az első, hagyományteremtő eMAG Black Cat Day-re november 26-án, délelőtt 11 órától délután 13 óráig várják az érdeklődőket az állatotthon telephelyén.

 

Az örökbefogadó napon lehetőség lesz szakértőktől állattartással kapcsolatos tanácsokat kérni, és segítségükkel a látogatók rátalálhatnak a számukra ideális kisállatra is, hiszen a leendő gazda és az állatok számára egyaránt fontos, hogy természetben, korban, igényekben is összeillőek legyenek. Továbbá, az érdeklődők a NOÉ Állatotthon önkénteseinek és gondozóinak mindennapos munkájába is betekintést nyerhetnek.

 

„Ahogy az eMAG Black Friday alatt az újonnan vásárolt termékek otthonra találnak, szeretnénk arra ösztönözni az embereket, hogy segítsenek az állatmenhelyen élő állatoknak is otthont találni, főként a fekete állatoknak, hiszen őket kevesebben fogadják örökbe. Az első Black Cat Day-t, a fekete állatok örökbefogadó napját hagyományteremtő céllal hirdetjük meg” – mondta Lukács-Sára Csilla, az eMAG PR és kommunikációs menedzsere.

 

Az eseményhez szorosan kapcsolódva az online áruház az eMAG Magyarország Facebook oldalon figyelemfelhívó adománygyűjtő kampányt indít, amely november 25-én éjfélkor zárul. A Facebook felhasználóknak a Dante nevű kölyökmacska fotóját kell lájkolniuk vagy megosztaniuk, ha segíteni szeretnének a NOÉ Állatotthon többi lakóján is, hiszen az eMAG fél millió forintot adományoz az állatotthonnak 5000 lájk és/vagy megosztás elérését követően. 

 

„Örömünkre szolgál az eMAG-gal való együttműködés, hogy felhívjuk a figyelmet a fekete állatokra, mivel – az elmúlt évek tapasztalatai alapján – az emberek kevésbé szívesen fogadnak örökbe fekete állatokat. Hiszünk benne, hogy az állatbarátok szívesen fogadják és támogatják majd a kezdeményezést a közösségi médián keresztül és ellátogatnak állatotthonunkba is az eMAG Black Cat Day alkalmából” – tette hozzá Schneider Kinga, a NOÉ Állatotthon Alapítvány szóvivője.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09