Növekedési fázisú startupokat céloz az EIT Digital hétszázötvenezer euró összdíjazású versenye

forrás: Prím Online, 2018. április 23. 08:35

A növekedési fázisú startupok, azaz scaleupok között keresi a legújabb európai tech sikersztorikat az EIT Digital, a digitális innováció és oktatás vezető európai szervezete, amely deep tech megoldásokat nyújtó cégek jelentkezését várja az idén ötödik alkalommal meghirdetett startup versenyén. A megmérettetésen korábban 60 magyar cég indult.

Mit lehet nyerni?

Az októberi döntőben öt kategóriában 25 scaleup jelölt verseng majd, hogy bekerüljön az EIT Digital Akcelerátor növekedési programjába. Kategóriánként az első két helyezett 12 hónapig élvezheti az 50 ezer euró értékű üzletfejlesztési támogatást, a győztesek pedig további 50 ezer euró pénzdíjat kapnak.

  

Ki pályázhat?

A versenyre az elmúlt 10 évben alapított, növekedési fázisú vállalkozások (scaleupok) jelentkezését várják, amelyeknek bejegyzett székhelye az Európai Unió valamely tagállamában található, valamint 2016-os összbevételük meghaladta a 300 ezer eurót, vagy legalább 2 millió euró tőkebefektetést tudnak felmutatni.

 

Kategóriák: digitális ipar, digitális városok, digitális jóllét, digitális infrastruktúra és digitális pénzügyek

 

 

Hogyan lehet pályázni? 

Jelentkezés: www.challenge.eitdigital.eu

 

Mi a határidő?

A pályázatokat 2018. június 14-ig várják. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az IFA 2024-en a HONOR, a Qualcomm és a Microsoft újradefiniálta a mobilos AI-t

A HONOR az IFA 2024-en három úttörő mobil AI-megoldást mutatott be: Snapdragon X Elite platformokkal működő AI PC-t, az AI Agentet és az AI Deepfake felismerőt. A bemutatót egy gondolatébresztő panelbeszélgetés kísérte, amelyen részt vett George Zhao, a HONOR vezérigazgatója, Alex Katouzian, a Qualcomm Technologies, Inc. MCX részlegének csoport GM-je és Mark Linton, a Microsoft partnerkészülék-értékesítési alelnöke. Együtt vizsgálták az AI és a Snapdragon technológia összefonódását, és megvitatták, hogy ezek az innovációk hogyan alakítják a mobil AI jövőjét.

2024. szeptember 7. 10:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megújult fizetési felülettel erősíti tovább pozícióját az online fizetési piacon a Barion

2024. augusztus 25. 15:34

Indul az Azonnali Fizetési Rendszer 2.0

2024. augusztus 14. 10:27

Már több, mint 1,2 milliót lopnak el egy-egy család számlájáról a csalók

2024. augusztus 13. 12:03

Hogyan védhetjük ki a gyakori Booking.com átveréseket?

2024. augusztus 7. 10:33