Egy magyar fejlesztés akár 10-12% bevételnövekedést is hozhat a webáruházaknak

forrás: Prím Online, 2021. szeptember 23. 15:55

Folyamatosan bővül a hazai online kereskedelem, ahogy a rendelkezésre álló eszközök tárháza is. A kereskedők számára a webshop létrehozása és optimalizálása manapság az első napirendi pontok között szerepel, hiszen az értékesítés jelentős része átterelődött az online térbe. A kiélezett versenyhelyzetben elengedhetetlen a folyamatos fejlesztés a látogatók kiszolgálása, a kimagasló felhasználói élmény elérése és nem utolsó sorban a forgalom növelése érdekében.

 

  •     Folyamatosan bővül a hazai online kereskedelem, ezért érdemes kihasználni a rendelkezésre álló hatékonyságot növelő eszközöket.
  •     A Yuspify ajánlórendszere már elérhető az egyik legnagyobb magyar webshop motor, az Unas felhasználói számára.
  •     A termékajánló dobozok elhelyezése akár 10-12%-os bevételnövekedést eredményezhet az adott webáruházban.

 

A Yuspify egy olyan mesterséges intelligencia alapú ajánlórendszer, amely segítségével a webshopok tetszőleges pontjaira – akár a kezdőoldalra, de a választott termékek oldalaira és a kosároldalra is – személyre szabott termékajánló dobozokat lehet elhelyezni. Legfontosabb funkciójuk, hogy használatukkal a webáruházak látogatói a számukra aktuálisan legrelevánsabb ajánlatokat kapják.

 

Ezek a dobozok nem csupán az oldalon tartják a felhasználókat, hanem átlagosan 10%-os többletbevételt is hoznak. A rendszer folyamatosan tanuló algoritmusokat használ, ezért tökéletesen automatizáltan működik. Minden egyes ajánlódoboz teljesítménye külön is mérhető, így naprakészen követhetők az eredmények.

 

A Yuspify ajánlórendszer már elérhető az egyik legnagyobb magyar webshop motor, az Unas felhasználói számára is. A platformon jelenleg mintegy 7000 magyar webshop fut, a hazai webáruházak 20%-a Unas rendszerben működik és már több mint 773 millió terméket rendeltek az oldalakon keresztül.

 

 

Az együttműködés már hónapok óta tart, valamint a cég közös kampányokon is dolgozik kifejezetten az Unas felhasználók részére. A Yuspify ajánlórendszere könnyedén, pár perc alatt, mindössze 3 lépésben integrálható az Unas webshopokkal. Mivel egy webshop üzemeltetését gyakran maga a tulajdonos végzi, így az integráláshoz nem szükséges programozói tudás. “Nagyon örülünk a közös munkának, különösen azért, mert így az Unas-szal való együttműködés miatt már egy bővülő ügyfélkörrel közösen tudjuk továbbfejleszteni, hogyan tud a Yuspify mesterséges intelligenciája a leghasznosabb lenni az eCommerce vállalkozók számára.” – monda el Herbszt György, a Yuspify termékmenedzsere.

 

"Az Unas rendszer működtetése során elsődleges szempontunk, hogy minél több olyan integrációt kapjanak a webáruház üzemeltetők, amivel hatékonyabbá tehetik a munkájukat és növelhetik a bevételüket. Külön öröm számunkra, ha a beépített szolgáltatás mesterséges intelligenciára épül, és valamilyen részfunkciót automatizál. Ilyen a Yuspify ajánlórendszere, amit jó szívvel ajánlunk az ügyfeleinknek." – szögezte le Kóczán Tamás, az Unas alapítója és ügyvezetője.

 

Az ajánlórendszer sikerét bizonyítja, hogy dobozaikat többek között olyan webshopot üzemeltető cégek is alkalmazzák, mint a Vatera, a Libri Bookline, a Pepita vagy a Meska.

 

A Yuspify ráadásul most kedvezményt is ajánl az Unas felhasználók számára. Az összes webáruház tulajdonos figyelmébe ajánljuk, hogy ha 2021. szeptember 30-ig regisztrálnak, akkor 3 hónapon keresztül havi 20% kedvezményt kapnak a Yuspify ajánlórendszer díjából. Az integráció csupán néhány percet vesz igénybe, és egy 2 hetes díj- és kötelezettségmentes próbaidőszak során megfigyelhetik a csomag pozitív hozadékát.

 

A díjmentes regisztrációra az alábbi linken van lehetőség.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30