Új Xiaomi webshop indul Mi-Home néven

forrás: Prím Online, 2021. november 12. 15:42

Újabb hivatalos Xiaomi webshop érkezik a magyar piacra 2021 november 15-én. A www.mi-home.hu webshop-on széles kínálat és változatos kedvezmények várják majd a látogatókat. Az általános árengedményeken felül ráadásul rövid ideig elérhető, különleges akciók (Flash sale) is lesznek folyamatosan a webáruházban.

Lengyelország és Románia után Magyarországon is elindul a Mi-Home. A november 15-től elérhető online áruház különlegességét az adja, hogy folyamatosan hirdetnek meg ezen a felületen különböző akciókat. Flash sale ajánlatok – vagyis rövid ideig, különlegesen kedvezményes áron felkínált termékek – állandóan lesznek majd a Mi-Home-on. A nyitás alkalmából pedig még a szokásosnál is kedvezőbb ajánlatokkal kedveskedik a Mi-Home  a látogatóknak. A nyitási akcióban többek közt az alábbi termékek lesznek megvásárolhatóak akár 50% kedvezménnyel:

●  Redmi Note 10 5G

●  Mi Watch

●  Mi Robot Vacuum-Mop Essential

●  Mi Ionic Hair Dryer

●  Mi True Wireless Earphones 2 Basic 

●  Mi Smart Electric Toothbrush 

●  Redmi 9C NFC 

 

A lista nem teljes, további kedvező ajánlatokról 2021. november 15-től a Mi-Home oldalán lehet tájékozódni.

 

A Xiaomi évek óta tudatosan építi az online értékesítési csatornáit. Egyfelől azért, hogy ezzel is támogassa a cég növekedési stratégiáját, másfelől viszont azért, hogy még jobb ügyfélélményt tudjon nyújtani a vásárlóinak, ezzel is erősítve a kapcsolatot gyártó és felhasználó között.

 

„A Xiaomi lehetőleg életre szóló, tartós kapcsolatot akar kiépíteni a fogyasztóival, akiknek a visszajelzéseire is nagyon számít termékei továbbfejlesztéséhez. Ez a különleges kapcsolat a Xiaomi-fanokkal az, ami a Xiaomi márkát igazán kivételessé teszi." – mondta el Wagner Tibor a Xiaomi magyarországi Country Manager-e. Hozzátette: a most elinduló Mi-Home is a fogyasztókkal való kapcsolat megerősítését szolgálja, akiknek a Xiaomi ezen a felületen közvetlenül teszi meg a legjobb ajánlatait.

Kulcsszavak: Xiaomi MI-Home webshop

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új gyártóbázist nyit az Eaton Finnországban

A szünetmentes tápegységek (UPS) piacán tapasztalható erős növekedésre reagálva az Eaton egy új, korszerű üzemmel növeli gyártókapacitását Helsinkiben. Az UPS-rendszerek iránt különösen az adatközpontok ágazatában nagy a kereslet, ahol az AI-alapú alkalmazások és a digitális adatkezelés nagy feldolgozási igényei miatt létfontosságú a folyamatos áramellátás és valószínűsíthető a bővítés szükségessége. Ezeket a rendszereket széles körben használják az áramkimaradások és a feszültségingadozások ellen, mind a kereskedelmi és ipari épületekben, mind pedig az egészségügyi ágazatban egyaránt.

2024. május 29. 17:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52