Több mint fél milliárd forint összegű támogatást nyert el a Delta Systems Kft.

forrás: Prím Online, 2021. december 18. 16:15

A Delta Technologies Nyrt. 100 százalékos tulajdonú leányvállalata, a Delta Systems Kft. 511 millió forintot meghaladó, 100% intenzitású vissza nem térítendő támogatásban részesül az IFKA - Korszerű vállalati technológiai mintaprogram révén. A hazai – elsősorban gyártó és logisztikai – vállalkozások célzott fejlesztését, digitális felkészültségének javítását célként kitűző program keretein belül a Delta Systems számos, Ipar 4.0 technológiát alkalmazó mintaprojektet valósíthat meg. 

A program során a Delta Systems Kft. integrátorként felel a projektek teljes körű megvalósításáért, az üzleti igény felmérésétől a műszaki kivitelezésig. A társaság Ipar 4.0 technológiái közül támogatást kapott többek között robotcella, önjáró logisztikai robot, valamint egy mesterséges intelligenciával dolgozó képfeldolgozó fejlesztés is.

 

A mintaprogram kiemelt előnye, hogy a fejlesztések eredménytermékei működésük közben megtekinthetőek lesznek azon cégek számára, akik hasonló beruházásokban gondolkodnak, ezzel elősegítve a laikusok számára gyakran nehezen elképzelhető technológiai megoldások megismertetését.

 

"A Delta Systems Kft. elkötelezett az Ipar 4.0 megoldások széles körű terjesztése mellett, ezen törekvés pedig egyezik az IFKA mintaértékű programjának célkitűzéseivel. Meggyőződésem, hogy társaságunk a program keretein belül sikeresen megvalósított projektjeivel, illetve a megszerzett tapasztalatok megosztásával nagymértékben hozzájárulhat a hazai kis- és középvállalati szektor digitális felkészültségének növeléséhez.” – nyilatkozta a támogatás elnyerése kapcsán Vidra László, a Delta Systems Kft. ügyvezető igazgatója.

 

Kötelezettségvállalás a Támogatói okirat elkészültével egyidejűleg történik, melyre legkésőbb 2021.12.31. napjáig van lehetőség.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új elnökségi tagokat választott a Magyar Marketing Szövetség

A szakma meghatározó szervezete, a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) május 15-én, a Haris Parkban szervezte tisztújító közgyűlését, amelyen a tagok kibővült, immár 18 tagú Elnökséget választottak, amelyben továbbra is a hazai marketing és kommunikációs szakma meghatározó döntéshozói, illetve szereplői kaptak helyet. 

2024. május 17. 09:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59