Szabó Győző cosplayben buzdítja a hazai gémereket

forrás: Prím Online, 2022. november 6. 12:33

Szabó Győző két népszerű gémerrel ül le játszani a Lenovo új, Legion Legends versenysorozatát beharangozó kisfilmjében. Az e-sport november közepétől januárig tartó versenysorozatára a nevezés már megkezdődött, a játékokra bárki ingyen regisztrálhat, a legjobb csapatok pedig akár milliós pénzdíjat is hazavihetnek. A januári döntőkön cosplay verseny is lesz.

Kizárólag magyar játékosok részére indít e-sport versenysorozatot a Lenovo a Gamerlanddel együttműködésben. A Legion Legends: Magyar Valorant és LoL bajnokság - powered by Lenovo a hazai Valorant és League of Legends közösség számára biztosít minél több versenyzési lehetőséget, modern, újszerű versenyrendszerrel és rengeteg mérkőzéssel. Az élményt az offline döntők teszik még átélhetőbbé, a tétet pedig az ötmillió forintos összdíjazás növeli.

 

A bajnokságot beharangozó videóban Szabó Győző a két népszerű gémer, Kittinaa és Blackii társaságában ül le játszani, és nem véletlen, hogy nem a megszokott ruháit viseli– hiszen a hazai gémertörténelem egyik legizgalmasabb eseményén nemcsak az online játékosokat, de az offline döntőre érkező cosplayrajongókat is értékes nyeremények várják.

 

A bajnokság alapszakasza három Legion Ladderből és az offline döntőkből, vagyis a Legion Lanokból áll majd. Mindkét Legion Ladder három-három pontgyűjtő hétvégéből áll. A Legion Lanra a csapatok növelhetik a bejutási esélyeiket, ha minden hétvégi mérkőzésen részt vesznek, és gyűjtögetik a pontokat. A Legion Ladderek végeztével a ponttáblázat első három-három helyezettje között összesen 1 millió forint összértékű BestByte vásárlási utalványt osztanak szét, és a hétvégék során legtöbb pontot gyűjtő nyolc-nyolc csapat vehet részt a Legion Lanon – az ide való bejutás már biztos pénznyereményt jelent! A Gamerlandben rendezett offline döntőkre kvalifikált csapatok között két-két millió forint összdíjazásért, valamint a Magyar Valorant és LoL bajnoki címért folyik majd a küzdelem két januári hétvégén.

 

 

A több fordulós bajnokság a hazai gémerek számára kivételes lehetőséget jelent, hogy összemérjék tudásukat, de a szcéna rajongóit is sok meglepetés várja.

 

A bajnokság nem titkolt célja a közösségépítés is, éppen ezért minden Legion Ladder fordulóban a szurkolók is játszhatnak az értékes nyereményekért a www.twitch.tv/gamerlandtv csatornán. Ehhez nem kell mást tenniük, csak helyesen válaszolniuk a közvetítés során feltett kérdésre. Díjak várnak a Legion Lanok legszerencsésebb helyszíni szurkolóira is, az offline döntőkön pedig a legkreatívabb cosplayeseket jutalmazzák majd.

 

A versenyek lebonyolításáért a www.esportmanager.com oldal felel, a játékosok és csapatok ezen az oldalon tudnak regisztrálni a versenyre, és a szabályzatok is itt találhatóak. A nevezés teljesen ingyenes! A verseny kommunikációs csatornája a Gamerland discord szervere: https://discord.gg/uhnJ558Jbn, a mérkőzések pedig a https://www.twitch.tv/gamerlandtv oldalon láthatóak.

 

A versenyen induló játékosok akár Kittinaa vagy Blackii ellen is csatába szállhatnak, hiszen már mindkét gémer készül a megmérettetésre.

 

A beharangozó videó:

 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új területen erősít az OTP Mobil

Tovább bővültek az OTP Mobil által kínált innovatív fizetési lehetőségek, így már nem csak a Simple alkalmazás és a SimplePay megoldások előnyeit élvezhetik a felhasználók. A fintech vállalat ugyanis felvásárolta a HelloPayt, amely elsősorban vendéglátóhelyek, szórakozóhelyek és fesztiválok fizetési rendszereit üzemelteti.

2024. április 22. 14:31

A napenergia-innovátor TSS4U az ABB technológiáját használja

A hollandiai TSS4U innovatív, szigetüzemű napenergia-rendszereket szállít világszerte kritikus alkalmazásokhoz, így segítve a vállalatokat abban, hogy a dízelgenerátorokat fenntartható energiával váltsák ki. Távközlési tornyok, olaj- és gázipari létesítmények, valamint víztisztító telepek energiaellátása támaszkodik a TSS4U napelemes rendszereire, amelyek a legmagasabb követelményeket támasztó környezetben is megbízható energiatermelést biztosítanak.

2024. április 22. 13:02

Így küzd meg az E.ON a hirtelen áramszünettel

Lánctalpasokat, drónokat is bevetnek a hibaelhárításban – Papp Gergő mutatja be videóban a megfeszített munkát.

2024. április 22. 11:33

A magyar vásárlók közül választják a legtöbben környezettudatosságból a felújított mobilt

Nagyjából 300 tonna szén-dioxidtól kímélte meg a környezetet a Rejoy és a három további piacon jelen lévő anyacége, a Flip Technologies – ez átszámítva 150 személyautó éves kibocsátásának felel meg. A piactér régiós ügyfélfelmérése szerint arányaiban a magyar vásárlók közül voksolnak a legtöbben a felújított készülékekre környezettudatossági szempontokból – ebben pedig a boomer és millenial korú ügyfelek a legaktívabbak.

2024. április 21. 16:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50