Elindult a jelentkezés a Technology Fast 50-re

forrás: Prím Online, 2023. július 5. 09:56

A Deloitte ismét meghirdette Technology Fast 50 Central Europe programját: a technológiai szektor leggyorsabban növekvő vállalatait rangsoroló, elismert regionális program idén 24. alkalommal kerül megrendezésre. A Fast 50 mind a már befutott, mind a feltörekvő technológiai vállalatoknak biztosít platformot arra, hogy bemutassák vezető iparági pozíciójukat.

A Deloitte elindította a "Technology Fast 50 Central Europe" 2023-as kiadásának a jelentkezési időszakát, melyre az alábbi közép-európai országokból várják a jelentkezőket: Albánia, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Csehország, Észtország, Magyarország, Koszovó, Lettország, Litvánia, Észak-Macedónia, Moldova, Montenegró, Lengyelország, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia.

 

 

A tavalyi évhez hasonlóan idén is több kategóriában lehet nevezni: a fő Fast 50 kategórián kívül a Companies to Watch és az Impact Stars kategóriákban a kisebb, feltörekvő cégek kerülnek elismerésre, de idén is kiosztják a tavaly elindított CE Tech Rocketship! díjat is, melyet a program regionális partnerével, a Google Cloud-al közösen ítél oda a Deloitte a legnagyobb üzleti potenciállal rendelkező Fast 50 jelentkezőnek.

 

Kóka Gábor

"Évről évre nagy örömöt jelent számunkra, hogy díjazhatjuk a kiemelkedő növekedést elérő helyi vállalkozásokat, akik az elmúlt évekre jellemző bizonytalan gazdasági környezetben is sikeresen fejlesztették cégüket. A Deloitte Technology Fast 50 Central Europe listáján szereplő vállalatok mindannyiunk számára betekintést nyújtanak a régió gyorsan növekvő technológiai iparágába, innovatív megoldásaikkal és vállalkozó szellemükkel fontos, globális kérdésekre és problémákra nyújtanak megoldást." – mondta Kóka Gábor, a Deloitte Technology Fast 50 magyarországi vezetője.

 

További információk a 'Technology Fast 50 Central Europe' programról:

 

A Deloitte 'Technology Fast 50 Central Europe' program az elmúlt évek alatt elért százalékos árbevétel-növekedés alapján rangsorolja az 50 leggyorsabban növekvő állami vagy magántulajdonban lévő technológiai vállalatot, az összes kapcsolódó iparágban – kommunikáció, környezettechnológia, fintech, hardver, egészségügy és élettudományok, média és szórakoztatás, szoftver. Az idei rangsor a 2019 és 2022 közötti időszak bevételeit elemzi, a program hivatalos regionális technológiai partnere a Google Cloud ezzel együtt már harmadik egymást követő évben. 

 

A jelentkezési folyamat 2023. augusztus 31-én zárul. A rangsor eredményét 2023. november végén hirdetik ki. További részletek és a jelentkezési felület elérhető a Deloitte Technology Fast 50 Central Europe weboldalán: www.deloitte.com/cefast50

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Együttműködésre lép a CETIN Hungary és a Pécsi Tudományegyetem

A független, integrált távközlési infrastruktúra-szolgáltató CETIN Hungary Zrt. és a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kara a jövőben három kiemelt területen működik együtt: a kiberbiztonsági szolgáltatások fejlesztésében, a kutatás-fejlesztési tevékenység színvonalának további emelésében, illetve az építőiparban egyre elterjedtebb és ismertebb építményinformációs modellezéssel (BIM) kapcsolatos kölcsönös tudástranszferben.

2024. április 23. 16:21

Bevállalós ötletekkel versenyeznek a Megoldások a holnapért döntősei

Kiválasztották a legjobb nyolc csapatot a Samsung és az EdisonKids Megoldások a holnapért kihívásán. A jövő oktatása, a fenntarthatóság és a közösségfejlesztés iránt elkötelezett fiatalok megkezdhetik a felkészülést a döntőre. A következő hetekben a csapatok elképzelésük prototípusát alkothatják meg és tesztelhetik működését a mentorok közreműködésével. A diákok a szakértők segítségével készülnek a végső, májusi megmérettetésre, ahol a három legjobb csapat összesen 6 millió forint összértékű Samsung készülékkel bővítheti egyéni és oktatási intézménye eszközparkját.

2024. április 23. 14:44

A boldog gyerekekből lesznek sikeres felnőttek

Több mint 600 támogatott, 105 diploma, 606 nyelvvizsga, 246 informatikai bizonyítvány. Csak néhány eredmény, amit a 19 éve működő Csányi Alapítvány és az általa mentorált fiatalok elértek. Az alapítvány valódi sikere a számok mögött, a személyes történetekben rejlik – hangzott el Zánkán az Alapítvány által szervezett idei Életút Fesztiválon április 20-án. A kiemelkedő informatikai és idegen nyelvi képzések mellett a végzett fiatalok a megszerzett kapcsolati tőkét, a közösség erejét tartják a legfontosabbnak. Nemcsak a Csányi Alapítvány nagykorú már, hanem egyre több mentoráltból vált olyan fiatal felnőtt, akik büszkén támaszkodhatnak az alapítvány segítségével megszerzett tudás mellett egymásra, „Csányisokra” is.

2024. április 23. 11:35

Állásbörzét és karrierfelkészítést tart szerdától a Corvinus

Több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni a Corvinus Egyetem idei karrierexpóján április 24-én és 25-én. Az eseményen részt vevők sok tippet gyűjthetnek karrierjük beindításához, kiteljesítéséhez is. Ebben nemcsak több tucat, corvinusos diplomával színes és sikeres életutakat bejáró szakember segít személyesen, de megtanulható a ChatGPT és a LinkedIn munkakeresői célokra optimalizált, profi használata is. 

2024. április 23. 09:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50