Idén negyedszer lett Családbarát Munkahely a Bridgestone

forrás: Prím Online, 2023. november 3. 17:50

A Bridgestone Tatabánya idén ismét, a vállalat életében negyedjére tudhatja magáénak az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett Családbarát Munkahely Pályázat díját. Az abroncsgyár egyik mottója: „Nálunk az ember az első”. A díjat Topolcsik Melinda, a vállalat ügyvezető igazgatója személyesen vette át Hornung Ágnes, családokért felelős államtitkár asszonytól az ünnepélyes átadóeseményen. 

A Bridgestone Tatabánya az elmúlt évek során számos kezdeményezéssel állt elő, hogy támogassa munkavállalói munka-magánéleti egyensúlyát. Az olyan, már-már alapvetéseken túl is, mint a rugalmas munkaidő és a Home Office lehetőségek, számos dolgozói jóllétet célzó megoldást vezetett be a gyár. A "családbarát" munkarend például a termelésben dolgozó kollégáknak biztosít extra szabadnapokat, de a minden munkatársra kiterjedő egészségbiztosítástól a rekreációs, kulturális és egyéb programok szervezéséig számos tevékenységben merül ki a Bridgestone családbarát mivolta. A cég napközi és edukatív nyári táborokat is szervez, melyek célja segíteni a kisgyerekes szülőket a nyári időszakban. A gyermekvállalás és gyermeknevelés támogatásának is fontos szerep jut, az újdonsült anyukáknak például kismama-ajándékcsomaggal kedveskednek. A gyárban egymást érik az egészségmegőrzést támogató aktivitások, emellett külön dedikált hónapot szentelve gondoskodnak a női és férfi egészség kollégák fizikai és mentális jóllétéről is.

 

 

Topolcsik Melinda, a cég ügyvezető igazgatója az elismerés kapcsán így nyilatkozott: „Hiszünk abban, hogy az ember- és családközpontú működés ugyanolyan fontos, mint a versenyképesség vagy a technológiai fejlesztések. Nálunk mindez tettekben is megnyilvánul, és minden hónapban igyekszünk tenni valamit a munkatársainkért, egymásért. Hálásan köszönöm minden kollégának, hogy napról napra közösen dolgozunk egy olyan munkahely megteremtésén, mely igazán családbarát. Az elnyert díj méltó elismerése közös erőfeszítéseinknek."

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új gyártóbázist nyit az Eaton Finnországban

A szünetmentes tápegységek (UPS) piacán tapasztalható erős növekedésre reagálva az Eaton egy új, korszerű üzemmel növeli gyártókapacitását Helsinkiben. Az UPS-rendszerek iránt különösen az adatközpontok ágazatában nagy a kereslet, ahol az AI-alapú alkalmazások és a digitális adatkezelés nagy feldolgozási igényei miatt létfontosságú a folyamatos áramellátás és valószínűsíthető a bővítés szükségessége. Ezeket a rendszereket széles körben használják az áramkimaradások és a feszültségingadozások ellen, mind a kereskedelmi és ipari épületekben, mind pedig az egészségügyi ágazatban egyaránt.

2024. május 29. 17:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52