A UPS egészségügyi üzletága új logisztikai és disztribúciós vezetőt nevez ki

forrás: Prím Online, 2023. november 7. 11:19

Felipe Morgulist nevezték ki a UPS Healthcare logisztikai és disztribúciós üzletágának elnökévé Európában és a latin-amerikai országokban. A cég olaszországi központjában dolgozó szakember közvetlenül John Bollának, a UPS Healthcare elnökének jelent majd. 

Morgulis a közeljövőben UPS egészségügyi logisztikai hálózatának további bővítésében vesz majd részt. A vállalat az idén mintegy 200 000 m2 raktárterülettel fog bővülni, amelynek mintegy fele lesz Európában. Az üzletág 2023 végére több mint kétszeresére növeli az egészségügyre szakosodott létesítményeinek alapterületét 2020-hoz hasonlítva.

 

"A növekedésünk folyamatos, így tudunk megfelelni az ügyfeleink igényeinek, amelyek minden eddiginél nagyobbak. Olyan végponttól végpontig tartó szolgáltatást kínálunk, amelyre jelenleg csak a mi piacvezető hálózatunk és technológiánk képes, és nem tervezünk megállni a fejlődésben" – mondta el Morgulis.

 

Felipe Morgulis

 

A szakember ezt megelőzően a Bomi Group operatív alelnökeként a dél-európai (Olaszország, Spanyolország, Portugália, Franciaország és Törökország) és latin-amerikai (Brazília, Chile, Kolumbia, Ecuador és Peru) operatív és kereskedelmi tevékenységekért volt felelős. 

 

A brazil állampolgárságú Morgulis 2022-ben csatlakozott a UPS-hez, amikor az felvásárolta a Bomi Groupot. A szakember azóta a növekedés előmozdításában segítette a vállalatot, többek között a Transport Chabas Santé közelmúltbeli felvásárlásával Dél-Franciaországban, Európa egyik legnagyobb egészségügyi logisztikai létesítményének megnyitásával Spanyolországban, valamint a vállalat helyi hálózatai fenntarthatósági tanúsítványainak megszerzésével Olaszországban és Brazíliában.

 

"Felipe jelentős tapasztalattal rendelkezik az egészségügyi logisztika területén, és az iparágunk nagy elismerésnek örvendő szaktekintélye" – mondta John Bolla, a UPS Healthcare elnöke. "Az ő vezetése döntő fontosságú lesz abban, hogy olyan páneurópai hűtőlánc-hálózatot építhessünk ki, amely képes lesz a következő generációs gyógyszeripari termékek és biológiai terápiák szállítására."

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17