Új vezető a Schneider Electric hazai Secure Power csapatánál

forrás: Prím Online, 2023. november 7. 17:11

Benyovszky-Aszódi Katalint nevezeték ki a Schneider Electric Secure Power üzletága hazai csapatának élére.

Az értékesítés területén több évtizedes tapasztalattal rendelkező, a Schneider Electric-et három éve erősítő Benyovszky-Aszódi Katalint nevezték ki 2023 szeptemberétől a vállalat Secure Power üzletága hazai csapatának élére. A szakember a Szent István Egyetemen szerzett válallkozásszervező-közgazdász diplomát. 

 

Karrierje során az informatikai szektor több jelentős vállalkozásának hazai érdekeltségénél is megfordult különböző pozíciókban. A Hewlett-Packard Hungary-nél 2001-2003 között termékkategória specialistaként dolgozott, majd a következő két évet az Ingram Micro-nál töltötte, ahol a HP képalkotási és nyomtatási termékeinek értékesítéséért felelt. 2006-ban igazolt az IBM hazai leányvállalatához, ahol több pozíciót is betöltött, 2019-es távozásakor a szerverek és adattárolók értékesítéséért felelős menedzserként dolgozott. 

 

Benyovszky-Aszódi Katalin

 

A Schneider Electric csapatához 2020 novemberében csatlakozott, mint a Secure Power üzletág IT-értékesítési csatorna menedzsere. Ebben a pozícióban többek között az értékesítési stratégia kidolgozásáért, a Schneider Electric piaci részesedésének növeléséért, az IT területen dolgozó disztribútorokkal, viszonteladókkal és rendszerintegrátorokkal való kapcsolattartásért és üzletfejlesztésért felelt.

 

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy átvehetem a Secure Power üzletág hazai csapatának vezetését. A Schneider Electric folyamatosan fejleszti a megoldásait az IT piacra és az ipari területekre is. Az energiahatékonyság növelése, a kritikus fontosságú rendszerek biztonságos működtetése a gyorsan változó gazdasági környezetben minden korábbinál fontosabb, üzletágunk ebben nyújt szakértő partnerként megoldást. Egyedülálló adatközponti és hűtési megoldásainkkal, kiváló szakembereinkkel és értékesítési partnereinkkel jelentős mértékben tudunk hozzájárulni ügyfeleink energiahatékonysági és digitalizációs törekvéseihez” – mondta el kinevezése kapcsán Benyovszky-Aszódi Katalin.  

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Continental budapesti gyára „Megbízható Munkaadó” díjat kapott

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) idén többek között a Continental budapesti telephelyét, a Continental Automotive Hungary Kft.-t díjazta a „Megbízható Munkaadó” címmel – melyet 2022-ben a teljes magyarországi Continental csoport nyert el. A rangos díjat az újonnan bevezetett szabályok értelmében a győztes az eddigi kettő helyett, immáron három évig tudhatja magáénak. Az elismeréssel azon cégeket tüntetik ki, amelyek példaértékű módon gondoskodnak dolgozóik munka-, valamint életkörülményeiről.

2024. május 20. 10:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59