Tőzsdére készül a HONOR

forrás: Prím Online, 2023. november 26. 11:59

A HONOR új stratégiai céljainak elérése érdekében megkezdi a tőzsdére való belépés előkészítési folyamatát.

Az elmúlt három évben a HONOR gyors stratégiai és üzleti növekedést ért el a nemzetközi piacon, beleértve Magyarországot, ahol tavalyhoz képest megduplázta okostelefonjainak eladását. A vállalatirányítás és a menedzsment folyamatos fejlődésével együtt ez nagymértékben növelte a cég általános versenyképességét és piaci pozícióját. 

 

A HONOR most folytatja részvényesi struktúrájának optimalizálását, valamint diverzifikált tőke bevonását, így belép a tőkepiacra. Ahogy a vállalat megkezdi a tőzsdére való belépés előkészítési folyamatát, az igazgatótanács összetételét fokozatosan igazítja a tőzsdén jegyzett vállalatokra vonatkozó előírásoknak megfelelően, hogy a kormányzati és szabályozási követelményeknek megfelelve sokszínűbb, diverzebb legyen. 

 

A cég részvényeseinek közgyűlése és igazgatótanácsának megválasztása szerint Wu Hui igazgatója és elnöke lesz az igazgatótanácsnak, míg Wan Biao lesz az alelnök. 

Kulcsszavak: tőzsde +céginfó HONOR

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az ABB tovább bővíti energetikai portfólióját

Az ABB bejelentette, hogy megállapodást írt alá a Siemens Kínában működő szerelvény részlegének felvásárlásáról. Az akvizíció bővíti az ABB piaci jelenlétét, és kiegészíti regionális ügyfélkínálatát az okosépületek piaci szegmensében. 

2024. május 24. 19:29

A Lufthansa Systems Hungária második alkalommal nyerte el a „Megbízható Munkaadó” díjat

A Lufthansa Systems Hungária sorozatban második alkalommal nyerte el a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) által, pályázat útján odaítélt „Megbízható Munkaadó” díjat. A kitüntető címmel azokat a cégeket ismerik el, amelyek kiemelkedő vállalati kultúrájuknak köszönhetően példamutató módon gondoskodnak kollégáik munka- és életkörülményeiről. A „Megbízható Munkaadó” díjat a szakmai zsűri az idei évtől 3 évre ítéli oda a sikeres pályázók részére.

2024. május 24. 14:37

Ipari hulladékáramból kulcsfontosságú ipari nyersanyag

A gumi-, a kerámia- , az üveg- és a kozmetikai iparban nélkülözhetetlen cink-oxid (ZnO) zöld előállításának arányát kívánja növelni az EIT InnoEnergy azzal, hogy befektet a forradalmian új technológiát kifejlesztő lettországi vállalatba, a Catalyco-ba.

2024. május 24. 11:36

A Dürer Park új irodáihoz a Siemens biztosítja az energiaelosztást

Budapest egyik legnagyobb lakóingatlan- és irodaház-fejlesztése zajlik a Városliget közvetlen szomszédságában. A Dürer Park projekt keretében a XIV. kerületi Ajtósi Dürer sor melletti 3,7 hektáros terület újul meg teljesen. 

2024. május 24. 10:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17