Tőzsdére készül a HONOR

forrás: Prím Online, 2023. november 26. 11:59

A HONOR új stratégiai céljainak elérése érdekében megkezdi a tőzsdére való belépés előkészítési folyamatát.

Az elmúlt három évben a HONOR gyors stratégiai és üzleti növekedést ért el a nemzetközi piacon, beleértve Magyarországot, ahol tavalyhoz képest megduplázta okostelefonjainak eladását. A vállalatirányítás és a menedzsment folyamatos fejlődésével együtt ez nagymértékben növelte a cég általános versenyképességét és piaci pozícióját. 

 

A HONOR most folytatja részvényesi struktúrájának optimalizálását, valamint diverzifikált tőke bevonását, így belép a tőkepiacra. Ahogy a vállalat megkezdi a tőzsdére való belépés előkészítési folyamatát, az igazgatótanács összetételét fokozatosan igazítja a tőzsdén jegyzett vállalatokra vonatkozó előírásoknak megfelelően, hogy a kormányzati és szabályozási követelményeknek megfelelve sokszínűbb, diverzebb legyen. 

 

A cég részvényeseinek közgyűlése és igazgatótanácsának megválasztása szerint Wu Hui igazgatója és elnöke lesz az igazgatótanácsnak, míg Wan Biao lesz az alelnök. 

Kulcsszavak: tőzsde +céginfó HONOR

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ez lehet a rohamosan terjeszkedő olcsó kínai webshopok igazi ellenfele

Miközben az olcsó, kevésbé minőségi árut kínáló kínai cégek gőzerővel árasztják el Európát a termékeikkel, egyre többen fordulnak egy új alternatív vásárlás felé. Ez a jelenség a közösségi finanszírozás megjelenése az online vásárlásban, ami a prémium és luxus színvonalat teszi elérhetővé. Az alacsony ár mindkettőben közös, eredményben viszont drasztikusan eltér egymástól a kétfajta vásárlás.

2024. április 15. 17:59

2023-ban harmadjára ért el platina minősítést a Bridgestone

A Bridgestone EMEA (Európa, Közép-Kelet és Afrika régió) ismét megkapta a platina minősítést a neves fenntarthatósági értékelő platform, az EcoVadis által. A szervezet 2023-ban már a harmadik egymást követő alkalommal nyerte el az EcoVadis legmagasabb besorolását, amivel a Bridgestone EMEA az EcoVadis által világszerte 220 iparágban értékelt 130 000 vállalat legjobb 1 százalékba került.

2024. április 15. 16:21

Új innovációkat és együttműködéseket jelentett be párizsi rendezvényén a Schneider Electric

A mérnöki és működési adatokat integráló új platform, a háztartási energiamenedzsmentet új szintre emelő vezérlőegység, az elektromos autózás terjedését támogató töltők és szoftver – többek között ezeket az újdonságokat jelentette be a Párizsban rendezett „Innovation Summit World Tour” rendezvényén a Schneider Electric. A vállalat bejelentette a Sustainability Impact Award idei győzteseit, illetve egy új program elindítását is. 

2024. április 15. 11:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09