A Samsung robotporszívója újraértelmezi az otthoni takarítást

forrás: Prím Online, 2024. január 13. 16:01

A 2024-es CES-en mutatta be a Samsung új porszívócsaládját, amely a mesterséges intelligencia (MI) alkalmazásával újradefiniálja az otthonok tisztán tartását. A termékcsaládba tartozik a Bespoke Jet Bot Combo porszívó- és felmosórobot, amely továbbfejlesztett MI és gőztisztító funkcióval rendelkezik. 

„Nagy örömmel mutatom be a 2024-es újgenerációs porszívó termékcsaládunkat. A Bespoke Jet Bot Combo a legújabb MI technológiát alkalmazva még inkább megkönnyíti a felhasználók mindennapjait – mondta Moohyung Lee, a Samsung digitális készülék üzletágának ügyvezető alelnöke és ügyfélélmény-csoportjának vezetője. – Az alapvető feladata, az erőteljes és eredményes tisztítás mellett, az új porszívó olyan innovatív funkciókkal teszi kényelmesebbé és hatékonyabbá a takarítást, mint a gőztisztítás.”

 

A Bespoke Jet Bot Combo* számos fejlett, MI-alapú funkciót kínál a még tisztább otthonokért

 

A Bespoke Jet Bot Combo egy MI-alapú porszívó- és felmosórobot, amely növeli a felhasználói élményt a takarítás közben és után is. A készülék a Bespoke Jet Bot MI+-ban korábban már bemutatott MI tárgyfelismerő technológia továbbfejlesztett változatának köszönhetően amellett, hogy segít elkerülni az akár egy centiméteres akadályokat is, több tárgyat képes megkülönböztetni, ezzel pontosabb irányítást tesz lehetővé. 

 

Az MI tárgyfelismerés a teret és a szennyeződéseket is képes érzékelni a még kényelmesebb használat és tisztább eredmény érdekében. Meghatározza és kategorizálja a feltérképezett területeket, például a nappalit és a konyhát, és automatikusan javasolja az elkerülendő, úgynevezett no-go zónák beállítását, ilyen lehet például a fürdőszoba, a terasz vagy a bejárat. Eközben, amikor a Bespoke Jet Bot Combo szennyeződést észlel, visszamegy a tisztítóállomásra, hogy magas hőmérsékletű gőzzel és vízzel felmelegítse a felmosópárnákat, majd visszatér a szennyezett területre. A 170 fordulat/perc sebességű, erőteljes pörgésű felmosópárnákkal még a makacs foltokat is könnyedén felsikálja. Mindennek köszönhetően a robotporszívó önállóan is rendkívül hatékonyan takarít, és sokkal kevésbé igényli az emberi beavatkozást.

 

Ezenfelül a modell az MI Padlófelismerés (AI Floor Detect) funkcióval érzékeli és megkülönbözteti a keménypadlót és a padlószőnyeget. A padló típusának megfelelően automatikusan megnöveli a szívóteljesítményt, hogy még a szőnyeg szálainak mélyen megbújó port is felszívja, ugyanakkor segít megelőzni, hogy a kárpitok átázzanak, vagy a piszkos felmosópárnák beszennyezzék őket. Amikor a Bespoke Jet Bot Combo érzékeli a szőnyeget, a továbbfejlesztett keresztszennyeződés elleni megoldással felemeli a felmosópárnákat, vagy a tisztítóállomáson leválasztja azokat.

 

A Bespoke Jet Bot Combo a takarítás utolsó percéig gondoskodik a zavartalan felhasználói élményről. A tisztítóállomás a felmosóbetéteket háromlépéses teljes tisztítási rendszerrel tartja higiénikusan és szagmentesen: az automatikus mosás után gőztisztítás, majd forró levegős automatikus szárítás következik. 

 

Elérhetőség

 

A termék jelenleg fejlesztés alatt áll, és a fent leírt funkciók még változhatnak.

 

________________________

*Jelenleg fejlesztés alatt áll és ennek függvényében változhat.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A szombati kiszállítás bevezetése után aznapi csomagautomatás kiszállítással erősít az eMAG

Jelentős logisztikai fejlesztésekkel segíti az eMAG a Budapesten és Pest vármegyében élő ügyfelek kiszolgálását: az online áruház a hétköznap délig leadott megrendeléseket várhatóan még aznap több mint háromszáz, a térségben működő easyboxba szállítja ki. Az új szolgáltatás a platformon aznapi kiszállításra jelölt termékekre vonatkozik.

2024. április 22. 16:07

Új területen erősít az OTP Mobil

Tovább bővültek az OTP Mobil által kínált innovatív fizetési lehetőségek, így már nem csak a Simple alkalmazás és a SimplePay megoldások előnyeit élvezhetik a felhasználók. A fintech vállalat ugyanis felvásárolta a HelloPayt, amely elsősorban vendéglátóhelyek, szórakozóhelyek és fesztiválok fizetési rendszereit üzemelteti.

2024. április 22. 14:31

A napenergia-innovátor TSS4U az ABB technológiáját használja

A hollandiai TSS4U innovatív, szigetüzemű napenergia-rendszereket szállít világszerte kritikus alkalmazásokhoz, így segítve a vállalatokat abban, hogy a dízelgenerátorokat fenntartható energiával váltsák ki. Távközlési tornyok, olaj- és gázipari létesítmények, valamint víztisztító telepek energiaellátása támaszkodik a TSS4U napelemes rendszereire, amelyek a legmagasabb követelményeket támasztó környezetben is megbízható energiatermelést biztosítanak.

2024. április 22. 13:02

AGV-k: a vezeték nélküli evolúció

Ismerje meg, hogyan emelték a HMS Networks a vezeték nélküli technológiákban szerzett szakértelme és az Anybus termékei a Mercedes-Benz vezető nélküli szállítórendszer (AGV) flottáját egy magasabb szintre.

2024. április 22. 09:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50