Hogyan működnek a hírgyűjtő oldalak?

forrás: Prím Online, 2024. május 12. 14:20

A technológia fejlődésével napról napra egyre könnyebb hozzájutni a napi híradagunkhoz, de nem volt ez mindig így. Az emberek korábban is kíváncsian álltak hozzá a körülöttük történt eseményekhez, az internet elterjedésével pedig gyakorlatilag már semmi nem szab határt a híréhségnek. Régen a nyomtatott sajtó szolgált arra, hogy az információkat széles körben megismertesse, ma pedig elég néhány kattintás és máris elénk tárul a világ.

Hogyan lehetséges mindez?

 

A 2000-es évek elejétől robbanásszerűen terjedt el a háztartásokban az internet, ezáltal pedig szabaddá vált az információáramlás. A híreket ezekben az időkben az internetes híroldalakon követhettük figyelemmel, azonban ma már az is lehetséges, hogy egyetlen oldalról navigáljunk a tematikus információk sztrádájára. A Hirnavigator.hu segítségével az összes lényeges belföldi hírt egyetlen oldalon, összegyűjtve láthatjuk, ezért nincs szükség arra, hogy különböző híroldalakat kelljen egyesével felkeresni.
 


 

Milyen hírek kerülnek fel ezekre az oldalakra?

 

Technológiai szempontból azt kellett megoldani, hogy olyan híreket jelenítsenek meg ezek az oldalak, amelyek közérdeklődésre tartanak számot. A legtöbb esetben ezt kattintás alapján lehet mérni, emellett pedig olyan beállításokra van szükség, ami más oldalakon megjelenő híreket jelenít meg az adott hírgyűjtő oldalon. Az oldal algoritmusa folyamatosan figyeli a megjelenő híreket, és minden lényeges és érdekes hírt feltesz a weblap adott kategóriájába.

 

Miért előnyös ezeken az oldalakon keresgélni?

 

Az egyes weboldalak nem mindig elfogulatlanok, főleg a belföldi események, politikai hírek bemutatása terén. Éppen ezért annak érdekében, hogy egy adott történést többféle szemszögből is láthassunk, több oldalon is érdemes utánaolvasni. Ezt a legegyszerűbben a hírgyűjtő oldalon tehetjük meg, hiszen itt több internetes portál tudósítása is megjelenik, így nem szükséges keresgélni, mivel minden együtt, egyszerre látható.

 

Hogyan tudjuk elolvasni az egyes cikkeket?

 

A hírgyűjtő oldalak további előnye, hogy ezeket a cikkeket általában egy külön ablakban jelenítik meg, így nem navigálnak el teljesen más oldalakra, hanem egy újabb ablak megnyitásával olvashatjuk az adott oldalt. Ezáltal mindvégig ott maradhatunk a hírgyűjtő oldalon és már kattinthatjuk is a következő, bennünket érdeklő hírt.

 

Milyen hírek jelennek meg?

 

A legújabb, legérdekesebb híreket folyamatosan elolvashatjuk, ezáltal bármikor megyünk fel ezekre az oldalakra, szinte biztos, hogy újabb hírek várnak bennünket. De attól sem kell tartani, hogy valami lényeges cikkről lecsúszunk, mivel a napi, a heti vagy a havi legtöbb kattintást elért cikkeket külön részben is megjelenítik, ezért ezeket akár néhány nap elteltével is megtalálhatjuk és elolvashatjuk.

 

A hírgyűjtő oldalak nagyban megkönnyítik az olvasók dolgát, hiszen egyetlen helyen minden izgalmas és fontos hírt meg lehet találni. Ezért amennyiben egy adott témában szeretnénk informálódni, akkor ezen oldalak használata kényelmessé teszi a böngészést.

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hogyan válaszd ki a hűséges útitársadat a nyaraláshoz?

Ha kiválasztottad az úti célt az idei nyaralásodhoz, és le is foglaltad a szállást a neten, akkor elkezdhetsz gondolkodni azon, hogy milyen bőröndöt válassz az útra, ami cseppet sem olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre tűnik.

2024. június 1. 22:49

A jó marketing értékes eredményeket hozhat

Bizonyára a legtöbben tisztában vagyunk azzal, hogy a cégek marketingtevékenysége nagyban befolyásolja a vállalat sikerét. Ennek kialakítása önállóan nem mindig egyszerű, épp ezért érdemes igénybe venni az ügynökségek változatos szolgáltatásait.

2024. június 1. 22:46

Egy komplett utazószett is lehet hasznos promóciós ajándék

Az elkövetkező hónapok nagyrészt a nyaralásról, pihenésről, utazásról és túrázásról fognak szólni. Az ügyfelek, munkatársak és üzleti partnerek egyaránt a kikapcsolódást várják már. Ez pedig tökéletes lehetőség arra, hogy összeállítsunk egy ajándékcsomagot, egy “útravalót”, amit telepakolunk céges logóval ellátott termékekkel.

2024. június 1. 22:43

A lángos és lelőhelye

Adva van ez a magyar kuriózum, a lángos. Már messziről megcsaphatja orrunkat az összetéveszthetetlen illat. De mitől lesz jó egy lángos, és mitől kerülhet a figyelem középpontjába egy lángosozó? Ezt a kérdéskört fogjuk most körüljárni

2024. június 1. 22:42

A technológia ma már csodákat művel…

Az ember sajátságos tulajdonsága, hogy a jót igen rövid idő alatt képes megszokni. Ki emlékszik ma már azokra az időkre, amikor fel kellett állni azért, hogy csatornát váltsunk a tévén, vagy arra, amikor még alig akadt olyan család, akinek saját verdája lett volna?

2024. június 1. 22:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

2024. június 20. 16:28

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02