Hogyan működnek a hírgyűjtő oldalak?

forrás: Prím Online, 2024. május 12. 14:20

A technológia fejlődésével napról napra egyre könnyebb hozzájutni a napi híradagunkhoz, de nem volt ez mindig így. Az emberek korábban is kíváncsian álltak hozzá a körülöttük történt eseményekhez, az internet elterjedésével pedig gyakorlatilag már semmi nem szab határt a híréhségnek. Régen a nyomtatott sajtó szolgált arra, hogy az információkat széles körben megismertesse, ma pedig elég néhány kattintás és máris elénk tárul a világ.

Hogyan lehetséges mindez?

 

A 2000-es évek elejétől robbanásszerűen terjedt el a háztartásokban az internet, ezáltal pedig szabaddá vált az információáramlás. A híreket ezekben az időkben az internetes híroldalakon követhettük figyelemmel, azonban ma már az is lehetséges, hogy egyetlen oldalról navigáljunk a tematikus információk sztrádájára. A Hirnavigator.hu segítségével az összes lényeges belföldi hírt egyetlen oldalon, összegyűjtve láthatjuk, ezért nincs szükség arra, hogy különböző híroldalakat kelljen egyesével felkeresni.
 


 

Milyen hírek kerülnek fel ezekre az oldalakra?

 

Technológiai szempontból azt kellett megoldani, hogy olyan híreket jelenítsenek meg ezek az oldalak, amelyek közérdeklődésre tartanak számot. A legtöbb esetben ezt kattintás alapján lehet mérni, emellett pedig olyan beállításokra van szükség, ami más oldalakon megjelenő híreket jelenít meg az adott hírgyűjtő oldalon. Az oldal algoritmusa folyamatosan figyeli a megjelenő híreket, és minden lényeges és érdekes hírt feltesz a weblap adott kategóriájába.

 

Miért előnyös ezeken az oldalakon keresgélni?

 

Az egyes weboldalak nem mindig elfogulatlanok, főleg a belföldi események, politikai hírek bemutatása terén. Éppen ezért annak érdekében, hogy egy adott történést többféle szemszögből is láthassunk, több oldalon is érdemes utánaolvasni. Ezt a legegyszerűbben a hírgyűjtő oldalon tehetjük meg, hiszen itt több internetes portál tudósítása is megjelenik, így nem szükséges keresgélni, mivel minden együtt, egyszerre látható.

 

Hogyan tudjuk elolvasni az egyes cikkeket?

 

A hírgyűjtő oldalak további előnye, hogy ezeket a cikkeket általában egy külön ablakban jelenítik meg, így nem navigálnak el teljesen más oldalakra, hanem egy újabb ablak megnyitásával olvashatjuk az adott oldalt. Ezáltal mindvégig ott maradhatunk a hírgyűjtő oldalon és már kattinthatjuk is a következő, bennünket érdeklő hírt.

 

Milyen hírek jelennek meg?

 

A legújabb, legérdekesebb híreket folyamatosan elolvashatjuk, ezáltal bármikor megyünk fel ezekre az oldalakra, szinte biztos, hogy újabb hírek várnak bennünket. De attól sem kell tartani, hogy valami lényeges cikkről lecsúszunk, mivel a napi, a heti vagy a havi legtöbb kattintást elért cikkeket külön részben is megjelenítik, ezért ezeket akár néhány nap elteltével is megtalálhatjuk és elolvashatjuk.

 

A hírgyűjtő oldalak nagyban megkönnyítik az olvasók dolgát, hiszen egyetlen helyen minden izgalmas és fontos hírt meg lehet találni. Ezért amennyiben egy adott témában szeretnénk informálódni, akkor ezen oldalak használata kényelmessé teszi a böngészést.

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hogyan működnek a hírgyűjtő oldalak?

A technológia fejlődésével napról napra egyre könnyebb hozzájutni a napi híradagunkhoz, de nem volt ez mindig így. Az emberek korábban is kíváncsian álltak hozzá a körülöttük történt eseményekhez, az internet elterjedésével pedig gyakorlatilag már semmi nem szab határt a híréhségnek. Régen a nyomtatott sajtó szolgált arra, hogy az információkat széles körben megismertesse, ma pedig elég néhány kattintás és máris elénk tárul a világ.

2024. május 12. 14:20

Fontos tudnivalók a területi monitoring rendszerről

Az, hogy bevezették az Egységes kérelembe a távérzékelést, vagyis létrejött a területi monitoring rendszer (TMR), nem kevés feladatot ró a gazdákra. Ez valójában azt jelenti, hogy a Sentinel műholdcsalád feltérképezi, hogy teljesültek-e adott esetben a támogatási feltételek.

2024. május 1. 14:32

Innovatív megoldások a modern futballcipőkön

A labdarúgás a világ legnépszerűbb sportja, heti szinten nézők millióit ülteti a TV-k képernyői elé, és akkor még a nagyobb eseményekről (Európa-bajnokság, Világbajnokság, BL-döntő) még nem is beszéltünk. A játék is folyamatosan változik, ehhez pedig a különböző kiegészítőknek, így a focicipőknek is alkalmazkodni kell.

2024. május 1. 14:16

Mire számíthat egy nemzetközi sofőr 2024-ben?

Jó pár évvel ezelőtt még hatalmas kuriózumnak számított, ha valaki sofőrként külföldi munkát vállalt, és nem a klasszikus nemzetközi utakat rótta magyar cégek szervezésében, hanem egy más ország vállalatának dolgozva kereste a kenyerét.

2024. május 1. 14:13

Vedd igénybe az otthonfelújítási támogatást hőszigetelésre 2024-ben!

Megérkezett a várva várt otthonfelújítási támogatás következő üteme, amelynek keretében a korábbival ellentétben kizárólag energiahatékonyságot célzó beruházásokra, így például a családi házak hőszigetelésére lehet pályázni.

2024. május 1. 14:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59