Hogyan működnek a hírgyűjtő oldalak?

forrás: Prím Online, 2024. május 12. 14:20

A technológia fejlődésével napról napra egyre könnyebb hozzájutni a napi híradagunkhoz, de nem volt ez mindig így. Az emberek korábban is kíváncsian álltak hozzá a körülöttük történt eseményekhez, az internet elterjedésével pedig gyakorlatilag már semmi nem szab határt a híréhségnek. Régen a nyomtatott sajtó szolgált arra, hogy az információkat széles körben megismertesse, ma pedig elég néhány kattintás és máris elénk tárul a világ.

Hogyan lehetséges mindez?

 

A 2000-es évek elejétől robbanásszerűen terjedt el a háztartásokban az internet, ezáltal pedig szabaddá vált az információáramlás. A híreket ezekben az időkben az internetes híroldalakon követhettük figyelemmel, azonban ma már az is lehetséges, hogy egyetlen oldalról navigáljunk a tematikus információk sztrádájára. A Hirnavigator.hu segítségével az összes lényeges belföldi hírt egyetlen oldalon, összegyűjtve láthatjuk, ezért nincs szükség arra, hogy különböző híroldalakat kelljen egyesével felkeresni.
 


 

Milyen hírek kerülnek fel ezekre az oldalakra?

 

Technológiai szempontból azt kellett megoldani, hogy olyan híreket jelenítsenek meg ezek az oldalak, amelyek közérdeklődésre tartanak számot. A legtöbb esetben ezt kattintás alapján lehet mérni, emellett pedig olyan beállításokra van szükség, ami más oldalakon megjelenő híreket jelenít meg az adott hírgyűjtő oldalon. Az oldal algoritmusa folyamatosan figyeli a megjelenő híreket, és minden lényeges és érdekes hírt feltesz a weblap adott kategóriájába.

 

Miért előnyös ezeken az oldalakon keresgélni?

 

Az egyes weboldalak nem mindig elfogulatlanok, főleg a belföldi események, politikai hírek bemutatása terén. Éppen ezért annak érdekében, hogy egy adott történést többféle szemszögből is láthassunk, több oldalon is érdemes utánaolvasni. Ezt a legegyszerűbben a hírgyűjtő oldalon tehetjük meg, hiszen itt több internetes portál tudósítása is megjelenik, így nem szükséges keresgélni, mivel minden együtt, egyszerre látható.

 

Hogyan tudjuk elolvasni az egyes cikkeket?

 

A hírgyűjtő oldalak további előnye, hogy ezeket a cikkeket általában egy külön ablakban jelenítik meg, így nem navigálnak el teljesen más oldalakra, hanem egy újabb ablak megnyitásával olvashatjuk az adott oldalt. Ezáltal mindvégig ott maradhatunk a hírgyűjtő oldalon és már kattinthatjuk is a következő, bennünket érdeklő hírt.

 

Milyen hírek jelennek meg?

 

A legújabb, legérdekesebb híreket folyamatosan elolvashatjuk, ezáltal bármikor megyünk fel ezekre az oldalakra, szinte biztos, hogy újabb hírek várnak bennünket. De attól sem kell tartani, hogy valami lényeges cikkről lecsúszunk, mivel a napi, a heti vagy a havi legtöbb kattintást elért cikkeket külön részben is megjelenítik, ezért ezeket akár néhány nap elteltével is megtalálhatjuk és elolvashatjuk.

 

A hírgyűjtő oldalak nagyban megkönnyítik az olvasók dolgát, hiszen egyetlen helyen minden izgalmas és fontos hírt meg lehet találni. Ezért amennyiben egy adott témában szeretnénk informálódni, akkor ezen oldalak használata kényelmessé teszi a böngészést.

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hogyan működnek a hírgyűjtő oldalak?

A technológia fejlődésével napról napra egyre könnyebb hozzájutni a napi híradagunkhoz, de nem volt ez mindig így. Az emberek korábban is kíváncsian álltak hozzá a körülöttük történt eseményekhez, az internet elterjedésével pedig gyakorlatilag már semmi nem szab határt a híréhségnek. Régen a nyomtatott sajtó szolgált arra, hogy az információkat széles körben megismertesse, ma pedig elég néhány kattintás és máris elénk tárul a világ.

2024. május 12. 14:20

8+1 trükk kicsi fürdőszobába a nagyobb terekért

Nagyon sok háztartás rendelkezik irtó kicsi fürdőszobával. Mi kiderítettük azokat az apró trükköket, amikkel nemcsak a fizikai teret lehet megnövelni, hanem optikailag is csalhatunk egy kicsit a térérzet növelése érdekében.

2024. május 1. 22:41

Ablakos doboz és fagyapot

Szinte mindannyian találkozhattunk már ablakos kartondobozokkal. Főként ajándékozáshoz használatosak, illetve olyankor, ha kicsit meg szeretnénk mutatni, mit is rejt a csomagolás. Mivel sejtetve láttat, nemcsak esztétikus a megjelenése, hanem egy kicsit varázslatos is.

2024. május 1. 22:35

A húsipari kutterek hatékonyan végzik el az alapanyag feldolgozását

A húsiparban többféle eszközre van szükség, hiszen a nagy mennyiségű alapanyag feldolgozása kézi erővel teljességgel lehetetlen, és nem is gazdaságos. Ne feledjük, hogy vállalkozásokról lévén szó a profitra kell törekedni, ezért minden lehetséges módon optimalizálni kell a működést. 

2024. május 1. 22:28

Így fejlődik a csomagolási technológia

Ahogy az élet minden területén, úgy a kereskedelemben is sokat változott a technológia. A megoldások jóval innovatívabbak, hiszen a legutóbbi járvány hatására egyre többen kezdtek el az interneten vásárolni. Szükség volt olyan eszközökre, amikkel hatékonyabban és biztonságosabban lehet szállítani az adott termékeket. A cégeknek azonban nem volt elég, hogy egy olyan dobozt találjanak, amit lezárva feladhatnak a következő arra járó futárnak. Ennél többre vágytak, így nagyobb lett az igény a különlegesebb eszközökre is.

2024. május 1. 21:49

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52