Ingyenes modem a Palmhoz

Kollár Csaba, 2001. május 6. 17:19
Az egyik szoftvergyártó cég ingyen adja oda a szükséges hardvert, ha feliratkozunk a szolgáltatására. Ez a megoldás már ismert Európa egyes országaiban, ahol az operátorok az előfizetésért cserébe ingyen telefont adnak.
Az OmniSky olyan szoftvert fejlesztett ki, ami lehetővé teszi a szörfözést a mobilinterneten, valamint az eddiginél gyorsabb és kényelmesebb levélelérést. A cég modemeket is kínál a megoldásához. Az OmniSky eltökélt szándéka, hogy a hardveres üzletágban is profitáljon, ezért egyre több olyan fejlesztéssel foglalkozik, ami a Bluetooth területén lehet jelentős, első eredményeiről 2-3 hónapon belül ad részletes tájékoztatást. Addig is ingyen adja modemjeit a legfontosabb felhasználói csoportoknak, nevezetesen a Palm-használóknak.

A cég által bemutatott ingyenes modemmel azok a Palm-tulajdonosok rendelkezhetnek majd, akik legalább egy évre feliratkoznak az OmniSky szolgáltatására. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy egy kb. 300 USD értékű modemet kapnak, ha a 359,95 USD értékű szolgáltatást igénybe veszik. "Az OmniSky vezeték nélküli szolgáltatását Palm V és Vx kézieszközökre fejlesztettük ki egy évvel ezelőtt, mivel a mobilinternet elérése Palmokkal, megítélésünk szerint, könnyebb, mint mondjuk mobiltelefonnal" – nyilatkozta Kristine Stebbins, a cég elnökhelyettese. Majd hozzátette: szolgáltatásunk professzionális vezetéknélküli e-mail és internet-hozzáférést tesz lehetővé, amivel ügyfeleink kényelmét tudjuk szolgálni. Annak érdekében, hogy minél többen vegyék igénybe a szolgáltatásunkat, döntöttünk amellett, hogy a szükséges modemet grátisz adjuk.

Az OmniSky vezeték nélküli szolgáltatásával a felhasználóknak akár hat e-mail hozzáférésük is lehet, beleértve a szervezeti e-mailt a Microsoft Outlook és a POP3 fiókokon keresztül. Az előfizetők szörfözhetnek a weben, és könnyen továbbíthatják az információkat a PIM (személyes információmenedzsment) alkalmazások és a vezeték nélküli internet között, az Os OneTap használatával.

Kulcsszavak: +fohir Palm modem palmtop

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jó belépő a külföldi piacra a hazai tech cégeknek

2021. július 20. 16:30

Első a kiberbiztonság?

2021. július 7. 12:37

950-szeresére nőtt három hét alatt a magyar vizslacoin árfolyama

2021. június 28. 09:52

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

2021. június 14. 09:53