A Sixt Magyarország Gerával forgatta legújabb reklámfilmjét

forrás: Prím Online, 2013. december 22. 09:02

Gera Zoltán és a Sixt Autókölcsönző kapcsolata nem új keletű, már-már barátinak is mondható. Ezen apropóból született a gondolat, hogy mind a Sixt, mind pedig Gera számára egy egymás munkásságát támogató, mindkét fél számára előnyös együttműködést hozzanak létre, mely mint a későbbiekben látható is lesz, reklámfilm formájában öltött testet.

A forgatásra 2013 nyarán került sor, ám a konkrét ötlet megszületése előtt hosszú időn keresztül zajlottak az egyeztetések a videók témáját illetően: hogyan is lehetne összekötni Gera 2013-as évét, sajnálatos sport sérülését és a Sixt Autókölcsönző tevékenységét?


Minden bizonnyal a magyar sportkedvelő közönség legtöbb tagja tisztában van vele, hogy 2013 futball szempontjából nem Gera Zoltán éve volt: egy januári sérülés miatt 11 hónapot kellett kihagynia a játékból. A videóhoz a végső ötletet így tehát a sérülés ténye adta. 

 


Egy fárasztó orvosi vizsgálat után ültessük repülőre szomorú főhősünket, legyen egy kellemesnek távolról sem mondható útja Budapest felé, a leszállás után vegye át a Sixttől bérautóját, végül pedig találjon békére a Sixt Magyarország által nyújtott gépkocsi biztonságot és megnyugvást sugárzó elemei között.


Az első videó megtekintése után lehetőségünk van arra, hogy kiválasszuk az út folytatását: szeretnénk Gera mellé ültetni a repülőutak kedvencét, a síró csecsemőt és édesanyját? Megtehetjük! Ha ez nem elég, ültessük inkább egy elvakult rajongója mellé! Ha ezt még mindig nem érezzük elég kínzónak, borítsuk rá egy egész zsúrkocsi tartalmát, ezt mindenki szereti.


Egy biztos: nem lövünk le nagy poént a videók végével kapcsolatban, ha eláruljuk: a Sixt és Gera Zoltán kapcsolatából rossz dolog nem sülhet ki. A vég természetesen happy end, ahogyan az élet is happy end-et produkált: Gera novemberben visszatért a pályára és erősebbnek érzi magát, mint valaha!


Mind a Sixt Autókölcsönző bérlőinek, mind pedig Gera Zoltán rajongótáborának Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk a videókkal:  https://www.youtube.com/watch?v=CEeA4pKopwA


Amennyiben szeretne 5 napon keresztül akár 5 értékes ajándékhoz is hozzájutni, válaszoljon jól a Sixt Magyarország Facebook oldalán elérhető Gera-Sixt videókra vonatkozó napi kérdésekre és nyerjen egy hétvégére Toyota Auris Hybrid tesztvezetést!
 

Automobil ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ezek a legnépszerűbb autómárkák

A Picodi.com kutatócsoportja megvizsgálta mely autómárkák iránt érdeklődnek a legjobban az internet-felhasználók Európában.

2021. május 16. 16:11

Állja a sarat a hazai cégautópiac

A koronavírus-járvány hatására a magyar cégvezetők harmada várakozó álláspontra helyezkedett a céges flotta bővítését illetően és elhalasztotta az autóvásárlást, 12 százalékuk viszont a felgyorsult beszerzést választotta stratégiájául, hiszen a vírushelyzet miatt a munkavállaóik körében is körülbelül ugyanekkora arányban növekedett az igény a céges autóhasználatra. A bővítést tervezők szinte kizárólag (79%) új autók beszerzésén gondolkodnak, közel 40 százalékuk prémium kategóriás autó vásárlását tervezi – derül ki a Wallis Motor és a Share Now közös kutatásából. 

2021. május 7. 17:24

Limitált szériás változatokkal emlékezik meg Forma 1-es győzelmeiről a Maserati

Dicső versenymúltját ünnepelve, új limitált szériás modelleket mutatott be a Maserati. A Ghibli F Tributo, és Levante F Tributo változatokkal az olasz gyártó Juan Manuel Fangio, argentin világbajnok Forma 1-es pilótával elért közös sikereinek állít emléket. 

2021. április 28. 13:40

Az Év Beszállítója lett a Bridgestone Tatabánya 2021-ben

Autógyártók és autógyárak véleménye, ajánlásai alapján tartotta kiemelkedőnek a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. teljesítményét a neves szakmai újságírókból álló zsűri. A sikerhez a BIRD X érintés nélküli technológia bevezetésétől kezdve az első nagy autóipari beszállításon keresztül a digitális gyártástechnológiáig több lépés vezetett. A folyamatos fejlesztések 2021-ben sem állnak le; részben a Versenyképesség Növelő Támogatási Program keretében újabb K1-Single típusú gumiabroncs-felépítő gépsor is munkába áll a gyárban.

2021. április 26. 14:59

Új kezdeményezés a hazai gumiszervizek fejlesztéséért

Gumiszervizeket segítő program indult márciusban Magyarországon! A kezdeményezésben részt vevő partnerek csatlakozhatnak például a Bridgestone csoport termékeiről szóló ingyenes tréningekhez, de ezen kívül hozzáférést kaphatnak számos arculatsegítő reklámanyaghoz, exkluzív promócióhoz és számos izgalmas aktivitáshoz is. A program különlegessége, hogy a hazai szervizek ráadásként az abroncsvásárlásaikkal pontokat gyűjthetnek, melyeket különböző pénzbeli vagy értékes tárgyi ajándékokra válthatnak be a szezonok végén.

2021. április 23. 14:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

2021. május 4. 19:29

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

2021. április 19. 14:58

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15

Stabil üzleti teljesítmény mellett tovább növekedett tavaly a Huawei

2021. március 31. 13:35