Válassz modern, tartós és esztétikus WPC kerítést!

forrás: Prím Online, 2024. február 1. 22:33

A kerítések fontos építményei az ingatlanoknak, ugyanis védelmet nyújtanak az idegenek ellen, de ami legalább ennyire fontos, egyedivé, esztétikussá, stílusossá teszik azokat.

Sokan választják a hagyományos fakerítéseket szépségük, egyszerűségük, házilagos kivitelezhetőségük miatt, azonban tartósság szempontjából kevésbé bizonyulnak jó választásnak. Esztétikus megjelenésük érdekében rendszeres karbantartást igényelnek, ami rengeteg időt, pénzt és energiát felemészt. Ennek hiányában hamar pusztulásnak indulnak, fakulnak, leválik róluk a festék, szálkásodnak, de vetemednek, repednek és különféle rovarok is károsítják, így hamar megkopik a fényük. Megoldást jelent valamennyi problémára a korszerű WPC kerítés elem, amely a fához hasonló megjelenést biztosít, azonban gondozásmentes. 

Milyen az ideális kerítés?

 

A kerítéseknek nagy hagyománya van, azonban míg kezdetben az állatok elkóborlását voltak hivatottak megakadályozni, az újabb korokban a magántulajdon védelmét szolgálták, illetve az ingatlantulajdonosok gazdagságát fejezték ki. Egy kerítés ma is státuszszimbólum lehet, de általánosságban a stílus kifejezője, így a tulajdonosok igyekeznek az épület jellegéhez illően kialakítani. 

 

Napjainkban egyre többen szavaznak a gondozásmentes kerítés alapanyagokra, így sok helyen látni dekoratív és tartós WPC kerítéseket, valamint alumínium léces megoldást. Ezeknek a karbantartásával ugyanis nem lesz dolgunk évtizedekig, köszönhetően az alapanyagoknak, felületkezeléseknek. 

 

A WPC kerítések népszerűségének okai

 

Amennyiben fára hasonlító kerítés alapanyagot keresel, a WPC tökéletes választásnak bizonyul, a megszólalásig hasonlít a fára, illetve ötvözi a fa és a műanyag minden előnyös tulajdonságát.

 

A bordázott WPC lécek magas nyomáson, 100%-ban újrahasznosított alapanyagokból készülnek, 60%-a a bútorgyártás melléktermékeként visszamaradt természetes fűrészpor, 40%-a újrahasznosított műanyag. Ezáltal rendkívül strapabíró, tartós és időtálló. Ellenáll az időjárás viszontagságainak, a nedvességnek, az UV-sugárzásnak, nem rothad, nem fakul, nem vetemedik, így javítani, festeni sem kell, mégis nagyszerűen néz ki akár 15-20 évig is. 

 

A WPC lécek egyedi megoldásokra is lehetőséget adnak, igényeink szerint rakhatjuk vízszintesen vagy függőlegesen, hézaggal vagy zártan. Többféle színben kaphatóak, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.

 

Dőlj hátra és gyönyörködj benne!

 

Amikor a kerítésről kell dönteni új építés vagy csere esetén, több szempontot kell mérlegelni, és ezek közül a legfontosabbak az esztétikum, a tartósság, a kényelem, de természetesen az anyagi tényezőt sem lehet kihagyni. Viszont hosszú távban kell gondolkodni, így az ár tekintetében a felújítás, rendszeres utókezelés költségével is számolni kell a hagyományos alapanyagok esetében. 

 

Miért döntenél olyan megoldás mellett, ami extra munkával jár, ha hátra is dőlhetnél, és gyönyörködhetnél az esztétikus, fahatású, gondozásmentes WPC kerítésben?

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Növénynevelő kihívás: fejlődés és tapasztalatok

Bizony nem mindenki csak a számítógépes kütyükkel van elfoglalva szabadidejében, sokan teljesen offline tevékenységbe kezdenek. Például részt vesznek egy növénynevelő kihívásban, amiről a versenyzők is már meg is osztották az első tapasztalataikat. A résztvevők mindegyike négy mini növényt kapott, amelyeket egyedül kell nevelniük, majd leírni a fejlődésüket, dokumentálni minden egyes változást.

2024. április 1. 09:13

Vajon költséghatékony megoldásnak számítanak a mobilházak?

Ha éppen költözés előtt állunk, ha meg szeretnénk oldani a tinédzser vagy fiatal felnőttkorba lépő gyermekünk elindulását az életbe, ha nyaralóra vágyunk, akkor egészen biztos, hogy körülnézünk az ingatlanpiacon, hogy milyen opciók állnak a rendelkezésünkre.

2024. március 1. 22:27

Digitális matekkurzus a sikeres érettségiért

A matek érettségi kitartó felkészülést igényel, ami időnként megterheli a végzősöket. Ezen változtatnak az interaktív módszerek, amelyek újszerűen, élvezetesen adják át és mélyítik el a tudást. A diákok annyira szeretik, hogy nem is várnak vele az utolsó évig.

2024. március 1. 22:23

Egy finom rántotta mindig jó választás

A rohanó hétköznapokban sem feledkezhetünk meg a tápanyagdús reggelikről, de hétvégente is jól esik körbeülni szeretteinkkel az asztalt, és finom falatokkal indítani a napot. Az egyik legjobb opció egy kiadós rántotta, amely energiát ad egész délelőttre! 

2024. március 1. 22:18

Miért fontos, hogy otthon is mindig megfelelően kialakított lábbelit viseljünk?

Amint hazaérünk a munkából, a bevásárlásból vagy bárhonnan, szeretjük rögtön kényelembe helyezni magunkat. Ez vonatkozik a lábainkra is, hiszen előfordulhat, hogy elfáradtunk a jövés-menésben, így akármilyen komfortos is a cipőnk, igyekszünk megszabadulni tőle mihamarabb. 

2024. március 1. 22:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09