Új T-Mobile honlap és t-zones

forrás Prim Online, 2004. június 1. 14:50
A T-Mobile Nap ünnepségeit megelőzően, június 2-ára virradóan t-zones néven még több tartalommal érhető el a 777mobil WAP-portál, június 2-án este pedig megkezdődik a vállalat honlapjának az átalakítása. A legnagyobb hazai mobilcég minden - külső és belső - online felületét érintő arculatváltás a külsőségeken túl az ügyfelek számára előnyös tartalmi megújulást is jelent majd.
www.t-mobile-hu

A márkaváltás során az eddigi Westel honlapot a www.t-mobile.hu internet címen elérhető, mind megjelenésében, mind kezelhetőségében korszerűbb, az eddigieknél egyszerűbben használható új honlap váltja fel. A T-Mobile internet oldalán az ügyfelek egyéni vagy vállalati portál között választhatnak majd és természetesen könnyen elérhető lesz a népszerű Webshop is. A legkeresettebb témák köré csoportosított új menürendszer átláthatóságot kínál és a sokak által használt szolgáltatások - pl. tudakozó - ezentúl azonnal a főoldalról érhetők majd el. A
T-Mobile honlapot a fehér alapszín mellett a magenta és szürke színek, valamint a társaságra jellemző képek teszik egyedivé. A tájékoztató oldalak mellett a szolgáltatások és ügyfélszolgálati felületek is átalakulnak. A június elején végrehajtott változtatásokat a következő hónapokban további hasznos kiegészítések, további fejlesztések követik majd.

t-zones: tartalom mindenkinek

t-zones néven érhető el ezentúl a T-Mobile egyedülálló tartalomszolgáltatása, amely a vállalatcsoport nemzetközi partnerkapcsolataira támaszkodva jelentősen kibővül. A WAP mellett SMS-ben, MMS-ben és interneten Magyarország legnagyobb mobil tartalomválasztékát kínáló t-zones számos új érdekességgel szolgál. A világ meghatározó zenei csatornájának, az MTV-nek hetente frissülő TOP20-as európai slágerlistája, vagy a mindenki által jól ismert Universal Mobile sztárjainak háttérképei, a népszerű slágerek polifónikus és MP3 formátumban letölthető csengőhang változatai egyaránt megtalálhatók lesznek. A megújult videotárban az extrém sportoktól a divat világáig több témakörben a hollywoodi Cinema Electric stúdió kifejezetten mobiltelefonra készült videofilmjei tölthetők le. A Sony Pictures jóvoltából a legújabb filmekkel kapcsolatos háttérképek és játékok közül választhatnak a t-zones portál látogatói és természetesen nem hiányozhatnak a világszerte nagy népszerűségnek örvendő Walt Disney rajzfilmfigurák sem. A játékok szerelmesei számára jó hír, hogy a számtalan új kalandjáték mellett a t-zones oldaláról a T-Mobile ügyfelei júniusban ingyenesen tölthetik le telefonjukra a PC-s változatban már jól ismert Prince of Persia Harem Adventures játékot.

Márkaváltás a T-Mobile online felületein

A www.t-mobile.hu oldal átalakítása június 2-án este kezdődik és az összes online felület több ezer oldalnyi tartalma, a számos interaktív funkció - pl. online ügyfélszolgálat, Webshop, e-mail, Multimédia Album -, a nyolc különböző, egymással együttműködő kiszolgáló rendszer átállítása hosszabb, akár egy napot is meghaladó időt vehet igénybe. A szolgáltatások WAP-os és internetes oldalai értelemszerűen a két felület átállításának időpontjától érhetők el, azaz előfordulhat, hogy átmenetileg valamely szolgáltatás mobilról és weben eltérő néven vehető igénybe.

A T-Mobile régi és új honlapja, valamint a WAP-oldalak az átalakítás során átmenetileg nem lesznek elérhetők, erről az ügyfeleket és érdeklődőket erre a célra létrehozott oldal tájékoztatja.

A www.t-mobile.hu működésétől kezdve a www.westel.hu internet címen a márkaváltásról szóló tájékoztató fogadja majd az ügyfeleket, akik ezt követően azonnal továbbléphetnek a T-Mobile új portáljára.

mobil ROVAT TOVÁBBI HÍREI

NFC világkongresszuson mutatkozik be a Cellum világújdonsága

A szeptember 19 és 22-között Franciaországban megrendezett NFC World Congress rendezvényen is bemutatja a magyar Cellum az NFC CellLink névre hallgató, világújdonságnak számító technológiáját. Az új fejlesztés lehetővé teszi a bankoktól és mobil-szolgáltatóktól független mobiltelefonos vásárlást és számlafizetést, és segítheti az érintkezésmentes NFC technológia gyorsabb nemzetközi elterjedését.

2011. szeptember 19. 14:31

Google Wallet – a telefon, mint pénztárca

Az egyik legnagyobb bankkártya-kibocsátó cég, a MasterCard hamarosan bevezeti az Egyesült Államokban a mobil eszközzel történő fizetést. A szolgáltatásban a partnere a Google, melynek Google Wallet új alkalmazása az Android telefonokról lesz elérhető.

2011. szeptember 17. 20:50

A Magyar Telekom anyavállalata már elfogad előrendelést az iPhone 5-re

Még senki nem tudja az iPhone 5 pontos paramétereit, ismeretlen az ára is, nem tudni, hogy milyen díjcsomagokat kínálnak hozzá a szolgáltatók, ám mindez nem akadályozza meg a Magyar Telekom anyavállalatát, a Deutsche Telekomot abban, hogy elkezdje az előrendelések elfogadását az Apple újdonságára. Bővebben: Kütyü Magazin (http://kutyu.hu/cikk/2011/09/06/a_deutsche_telekomnal_elorendelheto_az_iphone_5)

2011. szeptember 7. 07:42

Magyar Termék Nagydíjat nyert az első magyar érintőképernyős GPRS mobiltelefon

Az első magyar érintőképernyős GPRS mobiltelefont – „Vario Medcare” néven – idén mutatta be a MOHAnet Mobilsystems Zrt. a Medcare Classic utódaként. Az új készülék rövid idő alatt több szakmai elismerésben is részesült, tegnap pedig az elődmodell 2008-as sikerét megismételve elnyerte a tizenegyedik alkalommal kiírt Magyar Termék Nagydíjat. A Vario Medcare a legfőbb elismerés mellett az Informatikai Nívódíjat is bezsebelte. A díjakat Havasi Zoltán, a MOHAnet Mobilsystems Zrt. vezérigazgatója vette át 2011. szeptember 1-én a Parlament Felsőházi Termében.

2011. szeptember 2. 12:02

Kicsi a Nokia 700, de ...

A Nokia bemutatott három tömegpiacra szánt okostelefont, a Nokia 700, a Nokia 701 és a Nokia 600 készülékeket, melyek tovább bővítik a Nokia Symbian-alapú okostelefon-sorozatát. Mindhárom telefon Symbian Belle platformon fut, egyérintéses NFC-alapú megosztással és párosítással, az eddigi legszemélyesebb felhasználói felülettel és egy még erőteljesebb internetes böngészővel rendelkezik.

2011. augusztus 27. 08:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50