T-Mobile EDGE: Gyorsabb mobilinternetezés és adatátvitel

forrás Prim Online, 2005. április 13. 13:23
A T-Mobile ügyfelei Budapesten kívül öt vidéki nagyvárosban megfelelő készülékkel már használhatják a gyorsabb mobilinternetezést és adatátvitelt nyújtó EDGE szolgáltatást, amely május végéig összesen 15 magyarországi városban lesz elérhető a legnagyobb hazai mobilcég előfizetői számára.
A T-Mobile Miskolcon, Pécsen, Szegeden, Győrben és Debrecenben már kiépítette EDGE hálózatát. Ezeken a településeken áprilistól arra alkalmas mobilkészülékkel ügyfelei számára változatlan tarifákkal a mobilinternet, a WAP, az MMS küldés-fogadás és az elektronikus levelezés egyaránt háromszor gyorsabb lehet. A társaság a hazai mobilcégek közül egyedülállóan 2003 óta nyújtja kereskedelmi EDGE szolgáltatását és az érezhetően jobb adatátviteli megoldással lefedett terület még a 3G idei bevezetése előtt jelentősen tovább bővül.

Május végére a T-Mobile ügyfelei összesen 15 városban (Budapesten és a felsorolt településeken túl Szombathelyen, Tatabányán, Balatonfüreden, Kaposváron, Kecskeméten, Keszthelyen, Nyíregyházán, Siófokon, Szekszárdon) gyorsabban internetezhetnek, WAP-ozhatnak. Az EDGE segítségével a kizárólag a T-Mobile-nál a t-zones WAP-portálon elérhető élő televíziós adások, valamint a letölthető videofelvételek is jobb minőségben érhetők el. Év végéig a T-Mobile-nál az EDGE szolgáltatással lefedett városok száma 34-re nő.

A T-Mobile-nak a magyarországi mobil adatátvitel terén megszerzett egyedülálló tapasztalatát a GPRS, EDGE és WLAN szolgáltatások elsőkénti bevezetése jelzi. Emellett a T-Mobile Németországban a világ mobilszolgáltatói közül először saját hálózatán mutatta be a 3G továbbfejlesztett változatát, a HSDPA-t. Ez a különleges, 3,5 G-nek is nevezett megoldás mobileszközökkel akár 1-3 megabit/másodperces adatátviteli sebességet biztosít.

Kulcsszavak: mobilszolg EDGE T-mobile-hu

ABB: 2024. I. negyedévi eredmények

Björn Rosengren, vezérigazgató: „A magas bázisadatokhoz viszonyított első negyedéves teljesítményünk azt mutatja, hogy az év jól indult, a megrendelések dinamikája erősebb a vártnál, az árrés rekordmagas, a készpénztermelési teljesítményünk erős. Mindez kellő magabiztosságot ad ahhoz, hogy a 2024-ben várt árrést felfelé módosítsuk.”

2024. április 20. 19:07

Külföldi nyitásban és az online kereskedelmi fejlődésben segítik a hazai kkv-ket

Partnerségi megállapodást írt alá a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) és az eMAG Magyarország, amelynek célja az e-kereskedelmi know-how fejlesztése,  és a magyar  kis- és középvállalatok online értékesítési csatornáinak fejlesztése a régióban.

2024. április 20. 18:50

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

Ismét találkozhatunk a Google Utcakép autóival

Google Utcakép autói idén tavasszal újra visszatérnek a magyar utakra. A következő hónapokban az ország számos pontját érintik majd, hogy frissítsék a városok, utak és autópályák nézetét a Google Térképen.

2024. április 20. 09:49

Díjazták a Sony innovációit

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 08:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50