Ötödször a CeBiten a banki technológia magyar specialistája

forrás Prim Online, 2006. március 13. 15:32
Ötödik alkalommal vesz részt a CeBiten a magyar IND Kft. Idén olyan megoldással jelentkezik az IND, amely egységes platformot kínál, függetlenül attól, hogy milyen csatornán lép kapcsolatba számlavezetőjével az ügyfél. A termék nemzetközi szinten is egyedülálló újítása, hogy a banki alkalmazottaknak interaktív lehetőséget biztosít testre szabott ajánlatok kialakítására. Az IND banki szoftverekre specializálódott cég felvásárlásával bővíti termékpalettáját.
Az IND Kft. közel 100 négyzetéteres CeBit-standja a korábbi évek gyakorlatának megfelelően a Bank-Finanzsysteme szakkiállításon az A 17-es csarnokban áll, ahol a nemzetközi konkurencia mellett mutatják be legújabb innovációikat. A magyar szoftverfejlesztő cég évek óta résztvevője a seregszemlének és idén második alkalommal olyan innovációval jelentkezik, amely nemzetközi szinten is egyedülálló megoldást tartalmaz. Az IND Banking Frontoffice új, egységes, többcsatornás platform, ami a hozzáférési csatornáktól - internet, callcenter, wap, sms vagy fiókban történi személyes kapcsolatfelvétel - függetlenül egységes felületet kínál az ügyfeleknek.

"Régóta felmerült a bankokban az az igény, hogy a különböző időpontokban és technikai megoldásokkal kifejlesztett szolgáltatások egységes képet mutassanak az ügyfeleknek. Erre elsők között fejlesztettük ki az IND Banking Frontoffice termékünket. Amiben viszont a világon egyedüliként állunk az ügyfeleink rendelkezésére, hogy ez a felület a banki alkalmazottak számára személyre szabott ajánlatokat kínál fel, hatékonyabbá téve az értékesítési tevékenységet" - fogalmazta meg a magyar fejlesztésű megoldás újszerűségét a CeBit előestéjén Nyíri József, az IND informatikai igazgatója.

A CeBiten további ügyfélkapcsolatok kialakítását tervezi az IND, amely jelenleg 15 országban rendelkezik élő ügyfélkapcsolattal. A két magyar, valamint a bécsi és a stuttgarti IND-iroda további expanziós stratégia megvalósításán tevékenykedik, s ehhez az innovatív megoldások kifejlesztése mellett akvizíciót is végrehajt. Az IND ebből a megfontolásból vásárolta fel a szintén banki specialistának számító INIA Solutions Kft-t. Az INIA eddig magyar nagybankok számára fejlesztett ki hitelezési és frontend rendszereket, fő ügyfele a HVB Bank. "Az INIA Solution termékstruktúrája és banki tapasztalata kiválóan egészíti ki az IND Banking Frontoffice megoldását. A pénzügyi piacon ma nagy a kereslet a komplex és automatizált hitelügyintézésre, ezért az INIA Solution megoldásait modulként építjük be a termékcsaládunkba" - mondta Nyíri József informatikai igazgató.

"Az akvizíció révén közelebb kerültünk azon stratégiai célunk megvalósításához, hogy a térség első számú és Európa egyik vezető pénzügyi megoldás szállítójává váljon az IND" - mondta dr. Vinnai Balázs, az IND Kft. Ügyvezető igazgatója.
Kulcsszavak: IND CeBIT CeBIT 2006 bankszolg

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A MITTE az ügynökségi partnere a világ első tokenizált naperőmű projektjének

A MITTE felel a globális zöld energia vállalat, a Sunmoney Solar Group almárkájának branding és social feladataiért, illetve a Sunmoney 360 app design feladataiért.

2024. április 19. 16:59

Új szintet léphet az MI-forradalom az adatközpontokban

Együttműködési megállapodást kötött a Schneider Electric és az NVIDIA, a két cég összefogásának köszönhetően megnyílik az út a mesterséges intelligencia (MI) alkalmazásokat még jobban támogató, ugyanakkor energiahatékonyan működő adatközpontok kialakítása előtt. A megállapodás részeként a Schneider Electric leányvállalata, az AVEVA digitális iker platformját összekapcsolják az NVIDIA Omniverse megoldásával, egységes környezetet biztosítva a virtuális szimulációhoz és az együttműködéshez.

2024. április 19. 13:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09