"Költséghatékony minőségirányítás" konferencia

ISO rendszerek papírmentesen

forrás Prim Online, 2006. március 20. 16:57
Az iSOlution nevű szoftver piaci bevezetéséhez kapcsolódóan a Globe System Tanácsadó Kft. 2006. március 22-én egynapos konferenciát szervez „Költséghatékony minőségirányítás” címmel, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak.
A konferencia helyszíne a Vista Rendezvényközpont (1061 Budapest, Paulay E. u. 9.), a részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges a globe.system@globesystem.hu e-mail címen vagy a 06/1/213-5702-es fax számon.

A különböző ISO szabványok (9001, 14001 stb.) szerint tanúsított cégek számára komoly problémát jelent a minőségirányítási dokumentumok kezelése, valamint a szabványok által érintett egyéb vállalati folyamatok, feladatok egységes rendszerben történő kezelése. Ezt a problémát felismerve a Globe System Tanácsadó Kft. kifejlesztette a „Globe iSOlution” nevű szoftvert, mely a dokumentumkezelésen túlmenően az összes szabványfejezetet lefedi, így biztosítja a teljes minőségirányítási rendszer egységes kezelését (pl. reklamációkezelés, beszállítói értékelés, erőforrások kezelése, mérőeszközök, belső auditok stb.)

A szoftver több száz minőségirányítási rendszer bevezetésének és tanúsításának tapasztalatait, valamint a tanúsítók ajánlásait figyelembe véve került kialakításra. Legfontosabb előnyei, hogy teljes körű megoldást kínál, magyar nyelvű, integrálható más alkalmazásokkal, több szabvány, integrált rendszerek kezelésére is alkalmas, bővíthető, testreszabható és bevezetése hatékonyság növekedést és jelentős költség megtakarítást eredményez.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A MITTE az ügynökségi partnere a világ első tokenizált naperőmű projektjének

A MITTE felel a globális zöld energia vállalat, a Sunmoney Solar Group almárkájának branding és social feladataiért, illetve a Sunmoney 360 app design feladataiért.

2024. április 19. 16:59

Új szintet léphet az MI-forradalom az adatközpontokban

Együttműködési megállapodást kötött a Schneider Electric és az NVIDIA, a két cég összefogásának köszönhetően megnyílik az út a mesterséges intelligencia (MI) alkalmazásokat még jobban támogató, ugyanakkor energiahatékonyan működő adatközpontok kialakítása előtt. A megállapodás részeként a Schneider Electric leányvállalata, az AVEVA digitális iker platformját összekapcsolják az NVIDIA Omniverse megoldásával, egységes környezetet biztosítva a virtuális szimulációhoz és az együttműködéshez.

2024. április 19. 13:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50