Karácsonyi árcsökkenés a Pannonnál: mobil internet laptoppal kezdőrészlet nélkül

forrás Prim Online, 2006. december 13. 11:40
Mától december végéig kezdőrészlet nélkül, 19900 forinttal olcsóbban juthatunk mobil internetezést biztosító teljes csomaghoz a Pannonnál. A laptop, a HSDPA/3G/EDGE adatkártya előfizetéssel és a MobilAdat csomag a helyhez kötöttség nélküli internetezni kívánóknak kínál tökéletes megoldást.
A felhasználói igényekhez alkalmazkodva kétféle csúcsminőségű laptop, valamint két, különböző adatforgalmi igényekhez ideális, teljes körű internezést lehetővé tevő csomag szerepel a Pannon ajánlatában. Az ajánlat új számlás előfizetés vásárlása esetén, két éves hűségnyilatkozattal, valamint két éves MobilAdat 500 vagy egy éves MobilAdat 1500 csomag megrendelésekor érvényes.

A Pannon hazánkban a legnagyobb mobil szélessávú (EDGE, UMTS) lefedettséget biztosítja, közel a teljes magyar lakosság (99 százalék) számára elérhető a gyorsabb adatátvitelt biztosító hálózat. A mobil szélessáv segítségével gyorsan és könnyedén csatlakozhatunk a világhálóhoz, helyhez kötöttség nélkül internetezhetünk és levelezhetünk. Az újabb fejlesztésének köszönhetően immár Egerben is elérhető a harmadik generációs hálózat és az így lehetővé vált videotelefonálás, mely 2007. január végéig a Pannon hálózatán belül ingyenes hazánkban.

További részletek: http://www.pannon.hu/egyeni/szolgaltatasok/e-mail/laptop/

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HONOR 200 Pro és a mesteri fotózás: fejlődés a Studio Harcourt hagyatékával

Rengeteg ikonikus személyiség mögött ott rejlik egy olyan portré, amely nemcsak a személy lényegét ragadja meg, hanem az örökségét is megörökíti. A hírességektől a politikusokig a portrék alakították a történeteket és magáról az emberiségről alkotott képünket. 

2024. július 26. 10:07

Itthon is elérhetőek a Samsung legújabb hajlítható okostelefonjai, okosórái és fülhallgatói

Magyarországon is elérhetőek a Samsung legújabb, Galaxy AI erejével támogatott készülékei: a hajlítható Galaxy Z Fold6 és Galaxy Z Flip6 okostelefonok, a Galaxy Watch Ultra és Galaxy Watch7 okosórák, valamint a Galaxy Buds3 széria modelljei.

2024. július 24. 20:59

Közel négymillióra nőtt az 5G bázisok száma Kínában

Kínában mintegy 3,92 millióra nőtt az 5G bázisállomások száma idén június végére – olvasható a kínai ipari és informatikai minisztérium kedden közzétett kimutatásában.

2024. július 24. 12:14

Párizs 2024: A sportolók már a Galaxy Z Flip6 olimpiai kiadásával szerezhetnek életre szóló élményeket a játékokon

A 2024-es párizsi olimpiai és paralimpiai játékok mintegy 17 000 versenyzője, valamint az Olympic family (olimpiai család) képviselői vehették át a Samsung Galaxy Z Flip6 olimpiai kiadását. A sportolók – napokkal a nagyszabású sportesemény kezdete előtt – a párizsi olimpiai és paralimpiai faluban, az Olympic rendezvous (Olimpiai találkozó) elnevezésű Samsung-kiállítótérben kapták meg készüléküket.

2024. július 23. 18:49

A Xiaomi bemutatta a MIX Fold 4 és a Xiaomi MIX Flip készülékeket

A pekingi ShouGang Stadion adott otthont a Xiaomi rendezvényének, amelyen Lei Jun, a társaság alapító-vezérigazgatója megtartotta 2024-es beszédét, bemutatva az új Xiaomi MIX termékcsaládot. A Xiaomi újabb innovációt valósított meg az összehajtható telefonok terén, köszönhetően a felhasznált anyagokra, a szerkezetre és a hálózati funkcionalitásra is kiterjedő technológiai fejlesztéseknek. 

2024. július 22. 18:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kék halál képernyőn túl: miért ne hagyjuk figyelmen kívül a szoftverfrissítéseket?

2024. július 26. 13:59

Idén a fenntartható cégek tulajdonosait is díjazza az EY

2024. július 24. 13:59

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55