Folytatódik a Pannon és a Magyar Kézilabda Szövetség együttműködése

forrás Prim Online, 2007. január 16. 14:35
Újabb két évre szóló főtámogatói szerződést írt alá ma a Pannon és a Magyar Kézilabda Szövetség. A megállapodással a mobilszolgáltató hosszú távon biztosítja a női és férfi kézilabda-válogatott zavartalan munkáját, felkészülését a világversenyekre.
„A Pannon 2004 augusztusa óta biztos hátteret nyújt a sportág kiemelkedő nemzetközi sikereinek folytatásához, ezért a most megújított szerződés különösen sokat jelent a Férfi Kézilabda Világbajnokság kapujában. Az egész magyar sportéletet tekintve is példaértékű az együttműködés, a Pannon elkötelezett és rendkívül komoly nagyságrendű támogatása” – nyilatkozta Sinka László, a Magyar Kézilabda Szövetség főtitkára.

„A Pannon nagy örömmel látja, hogy milyen sikeresen zajlik a csapatok átalakítása és felkészítése a következő időszak feladatira. A sportág erejét bizonyítja, hogy a korábbi évek klasszisai után a fiatalokkal kiegészülő együttes is a világ élvonalában szerepel. Támogatjuk a szövetség, a válogatottak tevékenységét és az egész országgal együtt szurkolunk a további sikerekért” – mondta Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója.

A támogatás keretében a Magyar Kézilabda Szövetség jóval százmillió forint feletti kerettel gazdálkodhat a Pannon jóvoltából.
Kulcsszavak: sport szponzor Pannon GSM

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

"Pénz, de honnan? 2024."

Beindultak és egész évben kitartanak az előnyös pályázati kiírások kkv-knak, és sorra hirdetik meg a KAP, az agrárium idei pályázati kiírásait. A "Pénz, de honnan? 2024" roadshow utolsó, budapesti állomásán június 20-án is sok új kedvezményes, támogatott forrást hoznak az előadók Közép-Magyarország kkv-döntéshozóinak és az agrárium szereplőinek.

2024. május 28. 20:37

Az LG két kutatási beszámolóját mutatták be egy AI technológiai konferencián

Május 7-11. között, a Bécsben megrendezett International Conference on Learning Representations (ICLR) 2024 konferencián mutathatta be kutatási eredményeit az LG Electronics (LG). A rengeteg beérkezett pályamű közül az LG kutatási dokumentumait a legjobb egy százalék közé választották, így bekerültek a konferencia programjába. Mindez jól szemlélteti az LG kutatási erőfeszítéseinek jelentőségét, és megerősíti a cég pozícióját a kulcsfontosságú AI technológiák fejlesztésének éllovasaként az olyan területeken, mint például a robotika, a metaversum és az intelligens otthonok.

2024. május 28. 16:11

Felforgatja a munkaerőpiacot a mesterséges intelligencia

A mesterséges intelligencia (MI) által érintett ágazatokban ugrásszerűen nőtt a termelékenység, az MI-t használó állások egyre nagyobb számban jelennek meg és akár 25%-os bérprémiumot kínálnak – derül ki a PwC Global AI Jobs Barometer felméréséből, mely 15 ország több mint félmilliárd álláshirdetését elemezte.

2024. május 28. 14:40

Megbízható Munkaadó 2024-26 címet kapott az SAP

Az SAP Hungary Kft. elnyerte a "Megbízható Munkaadó 2024-26" címet a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) éves taggyűlésén. A díjat olyan cégek kapják, amelyek kiemelkedő HR-gyakorlatot folytatnak, és példaértékű módon gondoskodnak munkatársaik munka- és életkörülményeiről.

2024. május 28. 13:07

Megjelent az első magyar kiberbiztonsági labor az IECEE CB séma alatt

A CCLab Kft. sikeresen teljesített a CBTL auditon és a nemzetközi IECEE CB Rendszerben CB Testing Laboratory (CBTL) jogosultságot szerzett. A magyarországi székhelyű CCLab hivatalosan 2024. május 24-én sikeresen kiterjesztette kiberbiztonsági tesztelői, értékelői és tanúsítási képességét a fogyasztói IoT eszközökre készült ETSI EN 303 645 és az ipari automatizálási és vezérlőrendszerekre szakosodott IEC 62443-4-1 / -4-2 szabványokra az IECEE CB séma keretén belül. A CB séma alatt kiadott tanúsítványokat jelenleg több mint 50 országban fogadják el. 

2024. május 28. 10:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52