T-Mobile Mobizin: újságokat is olvashatunk mobilon

forrás Prim Online, 2007. március 1. 17:43
A T-Mobile Mobizin néven különleges újdonsággal szolgál a hazai mobilpiacon. Ügyfelei arra alkalmas készülékkel, egy könnyen kezelhető program segítségével mobiljukon elolvashatják kedvenc magazinjaik, napilapjaik, újságjaik képekkel illusztrált cikkeit. Havi 780 forintért egyre több magazinra fizethetnek elő, később egyidejűleg egyszerre akár 10-15 újság fontosabb képes írásaiból is válogathatnak telefonjukon.
Induláskor a Mobizin előfizetők a CKM, a Joy, a Manager Magazin, az Origo, az Origo időjárás és a mindmegette.hu közül választhatnak, a kínálat ezt követően gyors ütemben bővül majd. A Mobizin szolgáltatást a T-Mobile előfizetéses és Domino kártyás ügyfelei egyaránt igénybe vehetik, egyszerűen, egy kódszó elküldése után letölthetik a magazinok előfizetéséhez, olvasásához szükséges programot. Elegendő a Mobi szót SMS-ben elküldeni a 06-30/4444-900-as számra, és a szöveges üzenetben érkező linkről azonnal elérhető a Mobizin olvasója. A készülékre telepített programmal történő regisztrációt követően a 780 forintos havi díj ellenében a rendelkezésre álló magazinok közül bármelyikre, egyszerre akár többre „elő lehet fizetni”, ráadásul a havi díj belföldön a cikkek frissítésével járó adatforgalmat is magában foglalja. A Mobizin tartalmait a T-Online-nal szerződő magazinok és internetes oldalak szerkesztőségei biztosítják. A cikkek újságonként eltérő időpontban és sűrűséggel frissülnek.
A Mobizin bevezetésével útjára indul a mobiltelefonos hirdetés is, hiszen a Mobizin olvasói egyes cikkek előtt rövid figyelemfelkeltő hirdetésekkel találkozhatnak, és érdeklődés esetén azokra kattintva azonnal további információkhoz juthatnak.

A szolgáltatásról bővebb információk a T-Mobile honlapján, a http://www.t-mobile.hu/mobizin oldalon olvashatók.
Kulcsszavak: mobilszolg T-mobile-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50