A CeBIT-en kapott európai elismerést a Fotexnet

forrás Prim Online, 2007. március 22. 14:04
Az e-kereskedelmi és e-business megoldásokról ismert Fotexnet Kft. az elmúlt hét során megkapta az Európai Multimédia Szövetségek Konvenciójának üzleti kiválósági díját.
Immár ötödik alkalommal került kiosztásra a vezető elektronikus kereskedelmi és tartalomszolgáltató szövetségek díja, a European Seal of E-Excellence. A CeBIT nyitóeseményeként megtartott ünnepélyes díjátadón a Fotexnet Kft. az európai üzleti kiválósági díj ezüst fokozatát vehette át.

Az Európai Multimédia Szövetségek Konvenciója (European Multimedia Associations’ Convention) által alapított European Seal of Excellence célja azon e-tartalom és e-business területen tevékenykedő vállalatok nemzetközi elismerése, akik amellett, hogy kiemelkedő figyelmet fordítanak a kutatásfejlesztésre, vállalati stratégiájukban hatékonyan alkalmazzák az innovációs marketinget, és ezzel saját piacaikon kiemelkedő sikereket érnek el. A díjat idén összesen 13 ország vállalatai vehették át. A Fotexnet Kft. mellett többek között olyan vállalatok kapták meg az elismerést, mint a Nokia Scandinavia, a 24/7 Real Media amerikai interaktív reklámügynökség vagy a több országban vezető hostingcég, a Strato.

A Fotexnet Kft. Magyarország egyik vezető e-kereskedelmi és e-business szolgáltatója. A Fotexnet Áruház üzemeltetése mellett a vállalat Fotexnet Research néven online piac- és közvéleménykutatási szolgáltatást működtet, üzemelteti Magyarország első számú online DVD-kölcsönzőjét, a DVDrent.hu-t, online direktmarketing megoldásokat nyújt, valamint vállalja személyre szabott e-business megoldások tervezését és fejlesztését.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17