Fotexnet kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Fotexnet

Árguru.hu: Új árösszehasonlító oldal indult

Online termék- és ár-összehasonlító oldalt indított a hazai e-kereskedelmi piac egyik legjelentősebb szereplője, a Fotexnet Kft.

2008. január 16. 10:08

A CeBIT-en kapott európai elismerést a Fotexnet

Az e-kereskedelmi és e-business megoldásokról ismert Fotexnet Kft. az elmúlt hét során megkapta az Európai Multimédia Szövetségek Konvenciójának üzleti kiválósági díját.

2007. március 22. 14:04

Interneten Magyarország legnagyobb használtlemez-kínálata

A Hungaroton Records Hungaroton DVD Börze néven indította el Magyarország legnagyobb kínálatú használt, de felújított lemezeit forgalmazó boltját kizárólag interneten, a Fotexnet Áruházban.

2006. szeptember 19. 17:34

Fotexnet: Rendhagyó online promóció Koncz Zsuzsa új albumának

Magyarországon először, Koncz Zsuzsa még a megjelenés előtt ingyenesen letölthetővé tesz egy dalt az új albumáról a Fotexnet Kft. által üzemeltetett weboldalán.

2006. április 4. 14:19

Fotex: részesedésváltozások

Többségi tulajdont szerzett a DVDrent Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.-ben, miután a Plaza Park Kft.-től megvásárolta annak 40 millió forint értékű üzletrészét - közölte a Fotex a Budapesti Értéktőzsde honlapján szerdán.

Kulcsszavak: Fotexnet Fotex
2006. január 19. 10:10

T-Mobile webshop és Gépbolt a Fotexneten

Tovább bővítette kínálatát a csupán néhány hónapja megújult Fotexnet Áruház. Kínálatához olyan új partnerek csatlakoztak az elmúlt napokban, mint a T-Mobile és a Gépbolt.

2005. december 20. 14:53

Újra elindult a Fotexnet Ingyenlottó

A hazai internet egyik legnépszerűbb játéka rövid szünet után ismét mindennap nyereményekkel várja játékosait.

Kulcsszavak: Fotexnet játék
2005. november 15. 14:02

A DVDrent.hu tovább bővítette szolgáltatási területeit

A Fotexnet Kft. által üzemeltetett DVDrent.hu, Magyarország legnagyobb internetes DVD-kölcsönzője tovább bővítette szolgáltatási területeit, és ügyfelei már öt vidéki nagyvárosban is átvehetik megrendelt filmjeiket. A netkölcsönző az elmúlt hét során teljesítette ügyfelei százezredik kölcsönzését, valamint bejelentette, hogy filmkínálatát tovább bővítette 3000 címre.

Kulcsszavak: Fotexnet DVD onlineszolg
2005. szeptember 22. 15:33

Megújult a Fotexnet Áruház

A Fotexnet Áruház (www.fotexnet.hu) 2005. szeptember 5-étől több, mint 20 termékkategóriával, neves kereskedelmi partnerekkel és megújult külsővel várja vásárlóit.

Kulcsszavak: Fotexnet onlineszolg
2005. szeptember 5. 18:28

Fotexnet Research és Millward Brown az online kutatásért

Hogyan lesz a zsivajból versenyelőny? címmel közös online piackutatási workshopot rendezett a Fotexnet Research és a Millward Brown március 30-án. A rendezvény célja a hazai internetes társadalom és online kutatás helyzetének ismertetése, az online kutatásban rejlő lehetőségek feltérképezése, a Fotexnet Research panel bemutatása és az internetes kutatás megrendelői tapasztalatainak összegzése volt.

2005. március 30. 22:11

FOTEXnet.hu áruház csak az átalakítás alatt tart zárva

A Fotex Rt. az egyik leányvállalatával, a Fotexnet Kft. működésével kapcsolatban a különféle sajtóorgánumokon megjelent tévinformációkra reagálva az alábbi rendkívüli közleményt teszi közzé:

2004. október 27. 14:38

Megszűnik a FotexNet áruháza és az Ingyenlottó

Határozatlan időre felfüggesztik a FotexNet online áruház működését - tudta meg a Magyar Hírlap Online. A lap értesülése szerint a szolgáltatás ebben a formájában biztosan nem indul újra, viszont a cég jövő tavasszal kívánja megújult formában elindítani hasonló, bővített szolgáltatását - a "portfóliótisztítást" követően.

2004. október 25. 18:21

DVDrent.hu: online DVD-kölcsönző

E-kereskedelmi szolgáltatatást indított Fotexnet.hu DVDRent.hu néven.

Kulcsszavak: DVD Fotexnet
2004. június 15. 20:34

Internetes piac- és közvéleménykutatási szolgáltatás a FOTEXneten

A FOTEXnet Research célja egy magas színvonalú, megbízható eredményű online piackutató szolgáltatás biztosítása, amely hiteles képet ad a véleményformáló internetező réteg ismereteiről, attitűdjeiről és preferenciáiról.

2004. április 6. 11:46

Képeslap MMS-ből a Fotexnetnél

2003. december 6-tól már MMS küldésére alkalmas mobiltelefonról is igénybe vehető a Fotexnet és a Fotex 2000 digitális képkidolgozása.

Kulcsszavak: MMS Fotexnet Fotex
2003. december 10. 11:42

Új design a FOTEXnet.hu Áruházban

November 22-től új designnal találkozhatnak a FOTEXnet.hu Áruház oldalait meglátogató felhasználók.

Kulcsszavak: Fotexnet
2003. november 28. 00:53

Westel: MMS mobiltelefonról postai címre

December 6-tól a Westel lehetővé teszi, hogy ügyfelei MMS-ben, akár a mobiltelefonnal készített fotókat bárkinek az országban postai címre, képeslapként is elküldhessék.

Kulcsszavak: MMS Fotexnet Westel MTR
2003. november 20. 14:46

FOTEXnet.hu: már vidéken is ingyenes a házhoz szállítás

A hároméves születésnapját ünneplő FOTEXnet.hu Áruház 2003 szeptemberétől az ország egész területén ingyenessé tette a házhoz szállítást, s a vásárlók már három kézbesítési időszak közül választhatnak.

Kulcsszavak: áruház akció Fotexnet
2003. szeptember 10. 13:35

Sportrádiót indít a FOTEXnet

[smallimage 1 left]2003. augusztus elsejétől elérhető a FOTEXnet által üzemeltetett – kizárólag interneten elérhető - Sportrádió adása a www.sportradio.hu weboldalon, melyen elsősorban magyar vonatkozású hazai és nemzetközi sportesemények közvetítését hallgathatják az érdeklődők.

Kulcsszavak: rádió Fotexnet sport
2003. július 30. 15:34

Nyári akciók és Szexshop a FOTEXNeten

A FOTEXNet nyári akcióinak keretében 2003. június elsejétől rendkívül kedvező feltételekkel vásárolhatnak a FOTEXNet Áruház vásárlói.

Kulcsszavak: Fotexnet onlineszolg szex
2003. június 4. 14:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

A CEU Határtalan Tudás előadássorozatán részt vett kiváló magyar tudósok előadásaiból tanulhatnak a középiskolások a CEU digitális oktatási platformján. Ürge-Vorsatz Diana, Barabási Albert-László, Spiró György, Pléh Csaba, Falus András, Csaba László, Bányai Éva. Csak néhány név azok közül, akik előadásait a középiskolai pedagógusok segítségül hívhatják a tanítás során a tananyag kiegészítéséhez.

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

A Continental technológiai vállalat a 2024-es Consumer Electronics Show-n mutatta be új kijelzőjét, az úgynevezett Crystal Center Display-t. A prémium kategóriás járművekbe gyártott terméket egy elegáns, keret nélküli, félig átlátszó kristályba ágyazták, mely megjelenésével teljesen új lehetőségeket nyújt a minimalista luxus integrálására. 

2024. április 10. 14:55