Új vezeték nélküli, tintasugaras Lexmark termékcsalád

forrás Prim Online, 2007. június 6. 19:15

A Lexmark bemutatta 2007-es vezeték nélküli (WiFi) termékcsaládját: tintasugaras nyomtatóit és All-in-One eszközeit.

2007 II. negyedévében jelenik meg a Lexmark X4550 vezeték nélküli All-in-One (AIO), a Lexmark Z1420 vezeték nélküli színes nyomtató, valamint a Lexmark X3550 All-in-One vezeték nélküli opcióval. A további vezeték nélküli modellek szintén az idei évben jelennek meg. A teljes új termékvonal hat tagja integrált vezeték nélküli technológiát, kettő pedig vezeték nélküli opciót fog kínálni.

A vezeték nélküli nyomtatás ugyanolyan szabadságot és mobilitást kínál a felhasználóknak a nyomtatásban, mint amikor vezeték nélküli hordozható számítógépen dolgoznak. Otthonukban illetve irodájukban bárhova elhelyezhetik a nyomtatót, ahol vezeték nélküli hálózati lefedettség van. Ráadásul további kényelmi megoldást jelent, hogy egy-egy vezeték nélküli nyomtatót több felhasználó is megoszthat, s így felesleges mindenkinek külön nyomtatót vásárolni.

Lexmark X4550 vezeték nélküli All-in-One

A Lexmark X4550 a legkedvezőbb árú 3 funkciós vezeték nélküli kompakt AIO készülék, amely akár 26 fekete-fehér illetve 18 színes A4 oldalt képes kinyomtatni percenként. Összetett funkcionalitása számos otthoni nyomtatási, másolási és lapolvasási feladatot tesz egyszerűen és bárhonnan elérhetővé:

ˇ    PC-független fekete és színes másolás: 17 fekete-fehér illetve 11 színes A4 oldal percenként.
ˇ    Szkennelhető indexképekről kiválasztható fotónyomtatás.
ˇ    48-bites síkágyas színes lapolvasó (szkenner) dokumentumok és fényképek beolvasására.
ˇ    Szegély nélküli, közvetlen fotónyomtatás memóriakártyáról, USB-ről vagy PictBridge-en keresztül.
ˇ    Vezeték nélküli lapolvasás nyomtatóról a számítógépre vezeték nélküli hálózattal rendelkező felhasználóknak.
ˇ    MS Office és PDF állományok közvetlen nyomtatására USB-ről (flash drive).
ˇ    Akár 4.800x1.200 dpi nyomtatási felbontás.
ˇ    A Lexmark Web Toolbar az internet oldalak tartalmának nyomtatásához nyújt segítséget.
ˇ    PC- és Mac-kompatibilitás.


Lexmark Z1420 vezeték nélküli színes nyomtató

A Lexmark Z1420 a legkedvezőbb árú vezeték nélküli tintasugaras nyomtató, amely akár 24 fekete-fehér illetve 18 színes A4 oldalt képes kinyomtatni percenként. A Lexmark Z1420 stílusos formája és magas fényű burkolata révén jól illeszkedik bármely szoba berendezésébe. Az útmutató lépésről lépésre végigvezeti a felhasználót az egyszerű installálási folyamaton, beleértve a csatlakoztatást a meglévő vezeték nélküli hálózathoz is.

ˇ    A kifakulásnak akár 65 évig ellenálló keret nélküli fényképek nyomtatása 21,5x28 cm-es méretig eredeti színes és fotópatron valamint Lexmark Premium Photo Paper együttes használata esetén.
ˇ    Új fényképszerkesztő szoftver a ragyogó színű fényképnyomtatáshoz.
ˇ    Opcionális hatszínű nyomtatás (fényképnyomtatáshoz).
ˇ    PC- és Mac-kompatibilitás.

Lexmark X3550 All-in-One vezeték nélküli opcióval

Azon vásárlóknak, akik még nem akarják megfizetni a legújabb technológiát, de szeretnék biztosítani maguknak a vezeték nélküli nyomtatás későbbi lehetőségét, a Lexmark az X3550 színes All-in-One eszközt kínálja opcionális vezeték nélküli bővíthetőséggel, amely akár 24 fekete-fehér illetve 17 színes A4 oldalt képes kinyomtatni percenként. Az X3550 számtalan szolgáltatással könnyíti meg a felhasználó munkáját, mint az egy gombnyomásos másolás és lapolvasás, vagy a professzionális fényképnyomtatási lehetőségek:

ˇ    Szkennelhető indexképekről kiválasztható fotónyomtatás.
ˇ    48-bites síkágyas színes lapolvasó (szkenner) dokumentumok és fényképek beolvasására.
ˇ    Szegély nélküli, közvetlen fotónyomtatás memóriakártyáról, USB-ről vagy PictBridge-en keresztül.
ˇ    A Lexmark saját Imaging Studio szoftvere megkönnyíti a felhasználónak fényképei vágását, forgatását, átméretezését, valamint fényképszerkesztési funkciók (szépia-színezés, gyors színjavítás, pirosszem-eltűntetés) alkalmazását.
ˇ    A Lexmark Web Toolbar az internet oldalak tartalmának nyomtatásához nyújt segítséget.
ˇ    PC- és Mac-kompatibilitás.


A felhasználó igényeinek megfelelő választék nyomtatási megoldásokból


Az új vezeték nélküli illetve vezeték nélküli opciót kínáló készülékeken túl a Lexmark bevezetett két belépő szintű nyomtatót is, a Lexmark X2550 színes All-in-One eszközt és a Lexmark Z1300 tintasugaras nyomtatót. Mindkettő fejlett nyomtatófej-technológiával és a ragyogó színű Evercolor tintákkal biztosít kivételes minőséget nagyon kedvező áron.

Diákok és ár-érzékeny vásárlók ideális választása a Lexmark X2550 AIO, amely elérhető áron kínál kiváló minőségű szöveges és grafikus nyomtatást. Kategóriája egyik leggyorsabb modellje percenként akár 22 fekete-fehér illetve 16 színes A4 oldal nyomtatásával. A gyors színes és fotónyomtatás mellett egyúttal kiváló minőségű 10x15 cm-es szegély nélküli nyomtatást is kínál. 7 gombos kezelőpanelje megkönnyíti a kezelést, jelzőlámpái pedig jelzik a festékpatronok alacsony szintjét.

Az új Lexmark Z1300 tintasugaras nyomtatócsalád akár 22 fekete-fehér illetve 16 színes A4 oldalt képes kinyomtatni percenként(2). Diákok és ár-érzékeny vásárlók számára kínál elérhető áron kiváló minőségű szöveges és grafikus nyomtatást, valamint könnyen használható fotónyomtatási funkciókat, amelyekkel 10x15 cm-es illetve 13x18 cm-es szegély nélküli, fotólabor-minőségű fényképeket készíthetnek.

Az új termékcsalád első tagjai előreláthatólag júniustól kaphatók a Lexmark-viszonteladóknál, illetve a szaküzletekben és áruházakban.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Prémium gaming élmény a felhasználóknak

A 48,9" hüvelykes (124,3 cm) Philips Evnia 49M2C8900L gaming monitor tele van erőteljes funkciókkal: QD-OLED panel, 32:9 SuperWide kijelző, 5120x1440 felbontás, 144 Hz, Ambiglow és DTS hangzás teszik a kiváló minőségű Evnia 8000 sorozat új tagját igazán figyelemfelkeltővé.

2024. május 17. 19:28

Az AGON by AOC bővíti az új G4 gaming termékcsaládot

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bemutatja a G4 sorozat legújabb tagjait az elismert AOC GAMING portfólióból, a 23,8 hüvelykes (60,5 cm) 24G4XE és a 27 hüvelykes (68,6 cm) 27G4XE modelleket. Az idén bemutatott, formabontó, lopakodó repülőgépek által inspirált dizájnnal rendelkező új G4 sorozat, a 24G4X és 27G4X állítható magasságú Full HD modellekkel, valamint a QHD Q27G4X modellel, már elérhető a piacon.

2024. május 16. 11:32

Megjelent a NEXT 3D konferencia programja

Megjelent a NEXT 3D additív gyártás és digitalizálás konferencia programja. Nem kevesebb, mint 15 hazai mérnök és vezető szakember fogja megosztani 3D technológiai sikereit és tapasztalatait a résztvevőkkel. A konferenciaprogram alapján a NEXT 3D látogatói felbecsülhetetlen értékű tudással bővíthetik 3D nyomtatási és 3D szkennelési ismereteiket.

2024. május 14. 16:29

Három új 3D nyomtató és több ráadás a FreeDee standján

A FreeDee Kft. az additív gyártás egyik élen járó hazai specialistája. Márkafüggetlen szakértőként számos piacvezető 3D nyomtató és 3D szkenner márkával dolgoznak együtt, így a FreeDee standján idén három új 3D nyomtató is egyszerre debütál! Most lehet majd itthon először élőben megnézni a Markforged FX20 robusztus kompozit nyomtatót, az UltiMaker Factor 4 ipari FDM nyomtatót és a Formlabs Form 4 mSLA nyomtatót is. Emellett látványos SLM fémnyomtatásokra és 3D szkennelés bemutatóra is számíthatnak az Ipar Napjain a 101F (A pavilon) stand látogatói.

2024. május 6. 14:51

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59