Intelligens ügyfélkezelés az Office Depot-nál

forrás Prim Online, 2007. augusztus 29. 16:42

Az Office Depot augusztustól – a korábbi évek gyakorlatától eltérően – világszerte ugyanazon informatikai partnerrel dolgozik marketingtevékenysége minden területén: az „irodabirodalom” minden régióban a SAS Customer Intelligence szoftverkészletét alkalmazza. Az átfogó ügyfélintelligencia-megoldás bevezetésével csökken az Office Depot informatikai marketingalkalmazásainak birtoklási összköltsége (TCO), hiszen a vállalat azonos technológiát alkalmaz majd a projektek minden fázisában.

2005-ben az Office Depot a hatékonyabb marketingtevékenység érdekében ügyfélkapcsolat-menedzsment (CRM - Customer Relationship Management) rendszert vezetett be globális szinten - ekkor különböző szállítók termékeit alkalmazta a vállalat az egyes régiókban. Az áruházlánc Európában a SAS Marketing Automation megoldást választotta kommunikációs és marketingkampányai értékelésére, eredményesebbé tételére, illetve marketingköltségei csökkentésére.

Ettől a gyakorlattól eltérően az Office Depot 2007-ben úgy döntött, hogy egyetlen informatikai partnerrel dolgozik marketingtevékenysége során: korábbi CRM-szállítói közül a SAS-ra esett a választása.

Az „irodabirodalom” – a már említett SAS Marketing Automation alkalmazáson túl – a SAS átfogó Customer Intelligence rendszerének további kulcsfontosságú megoldásait is bevezette. Az ügyfél-intelligencia megoldáscsomag az ügyfélérték növeléséhez és a marketingbefektetések megtérülésének javításához szükséges eszközöket kínál. A szoftverkészlet magában foglalja a SAS Marketing Optimization, SAS Interaction Management, a SAS Web Analytics, a SAS Digital Marketing valamint a SAS Marketing Automation alkalmazásokat. 

Kulcsszavak: üzletiintelligencia SAS

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egész Európából érkeztek szakértői javaslatok az európai egészségügyi adattér megvalósításához

Tudatos elkötelezettség, széles körű ismertség és szoros együttműködés szükséges ahhoz, hogy a kontinens országai teljes mértékben kiaknázhassák európai egészségügyi adattérben (EHDS) rejlő lehetőségeket – vélik azok az európai szakértők, akik ajánlásokat fogalmaztak meg a kezdeményezés sikere érdekében. Az EHDS célja a polgárok egészségügyi adatainak uniós szintű rendszerben való kezelése és ezáltal a határokon átnyúló egészégügyi ellátás javítása. Az Európai Bizottság reményei szerint a rendszer a kutatási lehetőségeket is bővíteni fogja, mivel a kutatók és a piaci vállalatok számára lehetőséget nyit nagy mennyiségű egészségügyi adat elemzésére.

2024. május 29. 19:01

Új gyártóbázist nyit az Eaton Finnországban

A szünetmentes tápegységek (UPS) piacán tapasztalható erős növekedésre reagálva az Eaton egy új, korszerű üzemmel növeli gyártókapacitását Helsinkiben. Az UPS-rendszerek iránt különösen az adatközpontok ágazatában nagy a kereslet, ahol az AI-alapú alkalmazások és a digitális adatkezelés nagy feldolgozási igényei miatt létfontosságú a folyamatos áramellátás és valószínűsíthető a bővítés szükségessége. Ezeket a rendszereket széles körben használják az áramkimaradások és a feszültségingadozások ellen, mind a kereskedelmi és ipari épületekben, mind pedig az egészségügyi ágazatban egyaránt.

2024. május 29. 17:33

Kényelmet és biztonságot nyújtanak a Continental innovációi az új Mercedes-Benz E-osztályban

A Continental fontos alkatrészeket és termékeket szállít az új Mercedes-Benz E-osztályhoz. A cég intelligens eszközalapú hozzáférési megoldásával (röviden CoSmA) a technológiai vállalat olyan rendszert kínál, amely az okostelefonokat vagy az okosórákat autókulcsokká alakítja. A technológia a digitális kornak megfelelő kényelmes felhasználói élményt tesz lehetővé. A Continental most először kínál olyan teljeskörű rendszert, amely átfogó kapcsolatot biztosít a jármű digitális ökoszisztémája, az okoseszközök és a felhő között.

2024. május 29. 14:28

Együtt a korszerű oktatásért

Megújult a SIÓ-Eckes iskolásokat támogató pályázata: a 2024-től „Köszi, SIÓ!” néven futó programban a vállalat az iskolák digitális oktatásának támogatását tűzte ki célul, hogy a gyerekek és a pedagógusok még több korszerű eszközhöz juthassanak. A sikeresen pályázó intézmények összesen 150 tablettel lehetnek gazdagabbak, sőt a modernizáció mellett elfogadásra motiváló mesével és óratervvel is segíti a tanárok munkáját a vállalat. A pályázatok online leadására 2024. július 14-éig van lehetőség.

2024. május 29. 09:57

"Pénz, de honnan? 2024."

Beindultak és egész évben kitartanak az előnyös pályázati kiírások kkv-knak, és sorra hirdetik meg a KAP, az agrárium idei pályázati kiírásait. A "Pénz, de honnan? 2024" roadshow utolsó, budapesti állomásán június 20-án is sok új kedvezményes, támogatott forrást hoznak az előadók Közép-Magyarország kkv-döntéshozóinak és az agrárium szereplőinek.

2024. május 28. 20:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52