Magyar kkv-k: ingyenesen kipróbálható üzleti elemző szoftverek és hardverek

forrás Prim Online, 2007. szeptember 12. 16:53

Szeptemberben útjára indul a négy informatikai cég „Try and Buy” akciója és ingyenes ajánlata, mely a magyar kis- és középvállalati szektort célozza meg. Az Avnet Technology Solutions, az Oracle, a Sun és az AMD összefogásából született „csomag” eddig szokatlan lehetőséget ad a magyar vállalkozások számára.

Az összeállított ajánlatban a négy cég december 15-ig ingyenes kipróbálási, tesztelési lehetőséget biztosít a kisebb cégek számára is.

Üzleti, kereskedelmi adatainak elemzésére most minden érdeklődő cég ingyenesen kérhet próbaverziót a négy IT-szállítótól. Az kkv-k az Oracle business intelligence programjai alapján tekinthetik át saját működésüket, kereskedelmi helyzetüket, lehetőségeiket, gyenge pontjaikat.

Eddig nem ismert mutatókat, jellemzőket tárhat fel az akciós csomag, és döntés-előkészítésben jelentősen megkönnyítheti a vezetők munkáját a BI rendszer.

Az elindult promóció „információs központja” a négy cég által létrehozott BI honlap, amelyről az érdeklődők minden információt megkapnak az első lépésekhez.

A www.MilyenBIrendszertVegyek.hu oldalon az érdeklődők a saját vállalati méretükhöz, paramétereikhez megfelelő rendszert választhatják ki: mikro-, kis-, és közepes vállalkozásoknak speciális üzleti elemző szoftver-hardver csomagot állított össze a négy cég.

Az Oracle üzleti intelligencia programjaihoz a Sun, az AMD és az Avnet Technology Solutions szállítja a gépeket, melyek 100%-ban támogatják az elemző BI szoftverek egyszerű futtatását, használatát.

Az érdeklődők az előre összeállított konfigurációk mellett konzultáns cégek közül is választhatnak, amelyek előre elkészített projektleírásban tájékoztatják a leendő ügyfeleket a bevezetési folyamatokról. Az akcióban a Mind System, Astron és a BI Consulting ajánlataiból kapnak pontos részleteket a magyar vállalkozások.

A honlapon egyszerűen áttekinthető információk alapján választhatnak az érdeklődő cégek, saját vállalati jellemzőik alapján, és az árkalkulációs példákkal megtervezhetik befektetésüket az üzleti intelligencia rendszerbe, hardveralapokba.

Kulcsszavak: üzletiintelligencia

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egész Európából érkeztek szakértői javaslatok az európai egészségügyi adattér megvalósításához

Tudatos elkötelezettség, széles körű ismertség és szoros együttműködés szükséges ahhoz, hogy a kontinens országai teljes mértékben kiaknázhassák európai egészségügyi adattérben (EHDS) rejlő lehetőségeket – vélik azok az európai szakértők, akik ajánlásokat fogalmaztak meg a kezdeményezés sikere érdekében. Az EHDS célja a polgárok egészségügyi adatainak uniós szintű rendszerben való kezelése és ezáltal a határokon átnyúló egészégügyi ellátás javítása. Az Európai Bizottság reményei szerint a rendszer a kutatási lehetőségeket is bővíteni fogja, mivel a kutatók és a piaci vállalatok számára lehetőséget nyit nagy mennyiségű egészségügyi adat elemzésére.

2024. május 29. 19:01

Új gyártóbázist nyit az Eaton Finnországban

A szünetmentes tápegységek (UPS) piacán tapasztalható erős növekedésre reagálva az Eaton egy új, korszerű üzemmel növeli gyártókapacitását Helsinkiben. Az UPS-rendszerek iránt különösen az adatközpontok ágazatában nagy a kereslet, ahol az AI-alapú alkalmazások és a digitális adatkezelés nagy feldolgozási igényei miatt létfontosságú a folyamatos áramellátás és valószínűsíthető a bővítés szükségessége. Ezeket a rendszereket széles körben használják az áramkimaradások és a feszültségingadozások ellen, mind a kereskedelmi és ipari épületekben, mind pedig az egészségügyi ágazatban egyaránt.

2024. május 29. 17:33

Kényelmet és biztonságot nyújtanak a Continental innovációi az új Mercedes-Benz E-osztályban

A Continental fontos alkatrészeket és termékeket szállít az új Mercedes-Benz E-osztályhoz. A cég intelligens eszközalapú hozzáférési megoldásával (röviden CoSmA) a technológiai vállalat olyan rendszert kínál, amely az okostelefonokat vagy az okosórákat autókulcsokká alakítja. A technológia a digitális kornak megfelelő kényelmes felhasználói élményt tesz lehetővé. A Continental most először kínál olyan teljeskörű rendszert, amely átfogó kapcsolatot biztosít a jármű digitális ökoszisztémája, az okoseszközök és a felhő között.

2024. május 29. 14:28

Együtt a korszerű oktatásért

Megújult a SIÓ-Eckes iskolásokat támogató pályázata: a 2024-től „Köszi, SIÓ!” néven futó programban a vállalat az iskolák digitális oktatásának támogatását tűzte ki célul, hogy a gyerekek és a pedagógusok még több korszerű eszközhöz juthassanak. A sikeresen pályázó intézmények összesen 150 tablettel lehetnek gazdagabbak, sőt a modernizáció mellett elfogadásra motiváló mesével és óratervvel is segíti a tanárok munkáját a vállalat. A pályázatok online leadására 2024. július 14-éig van lehetőség.

2024. május 29. 09:57

"Pénz, de honnan? 2024."

Beindultak és egész évben kitartanak az előnyös pályázati kiírások kkv-knak, és sorra hirdetik meg a KAP, az agrárium idei pályázati kiírásait. A "Pénz, de honnan? 2024" roadshow utolsó, budapesti állomásán június 20-án is sok új kedvezményes, támogatott forrást hoznak az előadók Közép-Magyarország kkv-döntéshozóinak és az agrárium szereplőinek.

2024. május 28. 20:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52