Mobilkonferencia a Szépművészetiben

Kovács Attila, 2010. május 4. 20:46

Május 6-án a budapesti Szépművészeti Múzeum ad otthont a fizetős (29900, ill. 34900) egynapos MobilKonferenciának, amelyen újdonság, hogy teret nyer majd a szolgáltatói szemlélet is: a Whirl Mobile termékeihez ingyenes üzleti tanácsadást vehetnek igénybe a résztvevők, akár egy későbbi időpontban is.

A konferencián állítólag az is kiderül majd, hogy a versenyszférán túl a non profit társaságok és az állami intézmények miként tudják hatékonyan felhasználni a mobilkommunikáció nyújtotta előnyöket. A mobilra épülő üzletfejlesztéshez konkrét termék bemutatásával járul hozzá a Random Capital részéről Pataki Gábor felügyelőbizottsági tag, aki az első mobilbróker megoldást ismerteti meg a közönséggel. A WWF Magyarország tapasztalatait Csáki Roland tárja a nyilvánosság elé, aki regionális mobil stratégia kidolgozásán munkálkodik a természetvédő szervezetnél. A piaci trendekről és a hatékony márkaépítésről külföldi előadó, Alistair Hill a ComScore vállalattól beszél. A készülékgyártói oldal is képviselteti magát, hiszen Dankovics Tamás, a Nokia üzletfejlesztési igazgatója a mobiltelefon sokrétű szerepéről készül prezentációval. A megrendelők, illetve hirdetők képviseletében két ügynökségi szakember, Erős László az Ogilvy csoporttól és Horváth Attila az Akció-Nxs ügynökségtől helyezik el a digitális kommunikációban a mobiltelefont, mint képernyőt.

A résztvevők többek között a következő kérdésekre kaphatnak választ: vajon az érintőképernyő javítja-e a használhatóságot, mely területeken jobb megoldás az érintőképernyő, és milyen kényelmi szolgáltatásokat nyújt, lesz-e a telefonból miniszámítógép, hogyan lehet tipizálni az online kommunikációs eszközöket, milyen trendek jellemzik az online kommunikációs eszközök használatát.

További információ:
info@mobilkonferencia.hu
http://www.mobilkonferencia.hu
http://www.twitter.com/mobilkonf
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09