Heal Edina a Google új magyarországi vezetője

forrás Prim Online, 2010. szeptember 27. 15:51

Heal Edina irányítja a jövőben a Google hazai tevékenységét- értesült az mmonline.hu. A szakember korábban a Sláger Rádió vezérigazgatója volt.

Az mmonline.hu úgy tudja, hogy Heal Edinát már ki is nevezték a Google hazai képviseletére, a hivatalos bejelentéssel azonban még vár a társaság. Heal Edina korábban a Sláger Rádiónál dolgozott. 2005 januárjától a rádió vezérigazgató-helyettese volt, majd miután Barbara Brill a Slágert tulajdonló Emmis európai érdekeltségeinek irányítását is átvette, őt nevezték ki a rádió vezérigazgatójának.
Pályája kezdetén dolgozott az Ogilvy & Mather reklámügynökségnél, később a DDB-hez igazolt, majd a McCann Erickson felé vette az irányt. 1997-től a PolyGram Magyarország marketing igazgatója volt. 2001-ben angol férjével Londonba költözött, és előbb az EMI ottani központjában kapott állást, majd saját vállalkozást indított, amelyben gyerekcipők tervezésével és ezek értékesítésével kezdett foglalkozni.
A Sláger Rádió megszűnése után annyit lehetett róla tudni, hogy a Magyar Rádió kiírt elnöki pályázatán elindult.
A Google első magyarországi képviselője Peresztegi Zoltán volt 2007 januárjától. Feladata a márka még erősebb magyarországi jelenlétének megteremtése volt, valamint helyi kereskedelmi és marketingtevékenység előkészítéséért felelt. 2009 decemberében - a Twitteren - jelntette be, hogy távozik a posztról, amelyet azóta nem töltöttek be.

Kulcsszavak: +céginfo CIO Google

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Idén is sikerrel zárult a Startup Safari Budapest

Június 10-én vette kezdetét a 2024. évi Startup Safari Budapest, amely másfél napos rendezvényként június 11-én is érdekes programokkal várta az érdeklődőket. Az esemény célja, mint minden évben, idén is az volt, hogy összekapcsolja a startup közösség tagjait, ösztönözze az új innovációkat és támogassa a tudásmegosztást. A rendezvény különleges lehetőséget kínált a résztvevők számára, hogy megismerjék a legfrissebb technológiai fejlesztéseket és üzleti trendeket.

2024. június 13. 10:46

Tesztüzemben elindult a MÁV-VOLÁN-csoport egységes utazástervezője

A vármegye- és országbérletek bevezetése után újabb szolgáltatás révén válnak átélhetővé azok az előnyök, amelyek a vasúti és autóbuszos közszolgáltatások integrációjában rejlenek az utasok számára.

2024. június 12. 20:35

K&H: lassul a cégek digitális átállása

A nem túl rózsás gazdasági kilátások és a finanszírozás, a pályázatok hiánya visszafogja a vállalatok innovációs kedvét.  Így elsősorban belső hatékonyságuk javítására és ügyfeleik jobb kiszolgálására összpontosítanak.

2024. június 12. 18:02

Húszezer résztvevő ismerkedhet az SAP legkorszerűbb megoldásaival Barcelonában

Június 11-én elstartolt a Sapphire 2024, az SAP éves szakmai konferenciájának európai állomása. Az üzleti szoftverek piacvezetője számos bejelentést időzített a barcelonai esemény idejére, így több tucat vállalati esettanulmány, megannyi együttműködési megállapodás, és az újabb meg újabb funkciókkal bővülő, legnépszerűbb vállalati szoftvereinek bemutatása adja meg a monstre háromnapos kongresszus tartalmi gerincét.

2024. június 12. 14:50

Az ABB célja a nettó zéró kibocsátású gyártás a bulgáriai Rakovszkiban lévő üzemében

Az ABB Energetika bulgáriai Rakovszkiban található gyára jelentős lépést tesz a nettó zéró káros kibocsátású működés felé azáltal, hogy a CO2e-kibocsátását 1250 tonnával csökkenti. Ez nagyrészt olyan energiaoptimalizálási intézkedéseknek köszönhető, mint a 100 százalékban mért és szabályozott energiafogyasztás, az épületfelügyeleti rendszer, a hőszivattyúk telepítése, a világítás LED-es korszerűsítése és az elektromos járművek (EV) töltőpontjainak kiépítése. 

2024. június 12. 13:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30