Új Go!Net mobilinternet adat-díjcsomagok a T-Mobile-tól

forrás Prim Online, 2011. április 1. 18:05

2011. április 1-jétől a T-Mobile túlforgalmazási díj-mentes adatdíjcsomag-családot vezet be, amellyel kordában tarthatók a havi netköltségek. Az új díjcsomagok előnyeit mind a feltöltőkártyás, mind a havi díjas ügyfelek élvezhetik.

A most bevezetett díjcsomagokat a szolgáltató elsősorban azoknak az ügyfeleknek ajánlja, akik szeretnék kihasználni az okostelefonjuk adta lehetőségeket, az SMS-en túl e-mailben is kommunikálnak, és élénken részt vesznek a társasági életben a közösségi oldalak segítségével, vagy épp most váltanának okostelefonra, hogy mindig netközelben lehessenek.
Most olyan adat-díjcsomagot választhatnak a hang-díjcsomagjuk mellé, amely mellett garantált a gondtalan netezés, hisz kontrollálhatók a havi költségek. Nem kell amiatt aggódniuk, hogy a díjcsomagjukban foglalt adatmennyiség elhasználása után plusz költségek keletkeznek, ugyanis csak annyi történik, hogy a szolgáltató a le- és feltöltési sebességet csökkenti. Most érdemes a Go!Net díjcsomagot aktiválni, mert új előfizetéssel, vagy előfizetéses ügyfelek esetében készülékváltással a legkisebb Go!Net„S” díjcsomagra előfizetőknek egy hónapig havi díjat sem kell fizetniük.*

Az említett kiegészítő díjcsomagoknak egységesen az az előnye, hogy a csomagban foglalt adatmennyiség elérése után nem kell túlforgalmazási díjat fizetni. Ehelyett a csomagra vonatkozó adathatár elérésekor a letöltési és feltöltési sebesség a Go!Net és a Domino Go!Net csomagok esetében legfeljebb 32 kbps-re, a Domino Relaxnet csomagoknál pedig legfeljebb 128 kbps-re csökken a havi számlázási ciklus lezárultáig, illetve a Domino csomagok esetében a 30 napos periódus végéig.
Az okostelefonokhoz ajánlott Go!Net L díjcsomagnál például ez azt jelenti, hogy fix 1990 Ft havi díjért netezhetünk belföldön, csupán azzal kell számolnunk, hogy az 500 MB adatmennyiség elérése után a le- és feltöltési sebesség legfeljebb 32 kbit/s lesz.

A Go!Net adat-díjcsomagok a Ikon és a MédiaMánia díjcsomag mellett nem vehetők igénybe, a havidíj-kedvezményre vonatkozó akciós ajánlat pedig nem vonatkozik üzleti díjcsomagokra.

A további részletekről és feltételekről a www.t-mobile.hu oldalon lehet tájékozódni.
 

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Xiaomi a “Red Bull Can You Make it?” kalandverseny nemzetközi partnere

A Xiaomi bejelentette, hogy a vállalat lesz az idei “Red Bull Can You Make It?” verseny globális partnere. A “Red Bull Can You Make It?” a világ különböző pontjairól érkező, kalandvágyó csapatoknak szervezett, izgalmas, Európát átszelő kalandverseny, mely május 28-án Berlinben ér véget. 

2024. május 24. 16:05

Öt vadonatúj okostelefonnal lép a magyar piacra a TECNO Mobile

Magyarországon öt új készülékkel debütált a világ legnagyobb mobilgyártói közé tartozó Transsion Holdings TECNO Mobile nevű okostelefon-márkája. A SPARK széria csúcsmodellje, a SPARK 20 Pro+ kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót, 120 hertzes ívelt AMOLED-képernyőt 108 megapixeles hátlapi és ledes villanóval támogatott 32 megapixeles szelfikamerát tartalmaz, mégsem kerül többe bruttó százezer forintnál.

2024. május 23. 14:36

Az AI forradalmára fókuszál a HONOR a VivaTech 2024-en

A HONOR bemutatta legújabb AI fejlesztéseit a párizsi VivaTech rendezvényen. Európa egyik legnagyobb tech- és innovációs eseményén a vállalat bemutatta újszerű, készülékalapú mesterséges intelligencia koncepcióját, és a négyrétegű AI stratégiáját. Ezzel együtt bejelentette, hogy a Google Clouddal készülő generatív AI fejlesztése új szintre emeli a felhasználói élményt.

2024. május 22. 19:26

Adatvédelem a felhasználók igényeire szabva – így segít a Samsung Knox

Naponta akár több százszor is kezükbe vehetjük mobiltelefonunkat, így az eszközök olyannyira mindennapjaink részévé váltak, hogy még otthonunkat is ritkán hagyjuk el nélkülük. Hozzánk tartoznak, és az olyan robbanásszerű, új technológiák, mint az AI vagy a generatív mesterséges intelligencia rendkívül izgalmas lehetőséget kínálnak a készülékek felhasználására – kiszélesítve a lehetőségek tárházát. 

2024. május 21. 20:39

A HONOR leleplezte a vadonatúj HONOR 200 Lite-ot

Már Magyarországon is kapható a vadonatúj HONOR 200 Lite. A sokoldalú okostelefon a felhasználók igényeihez igazodik: kiváló portréfotózási képességekkel, bámulatos kijelzővel, remek hardverrel, elegáns kialakítással és stabil felhasználói élménnyel érkezik.

2024. május 21. 14:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17