Műszaki igazgatót nevezett ki az Enterprise Communications Magyarország

forrás Prim Online, 2011. július 4. 18:35

Vállalati átalakításának előkészítéseként új pozíciót hozott létre az Enterprise Communications Magyarország Kft. Az egységes kommunikációs megoldásairól ismert IT cég vezetése Soóky Balázst nevezte ki a szervezet műszaki igazgatói posztjára. Az új szakmai vezető legfőbb feladata közé tartozik az informatikai rendszerintegrációs tevékenység kibővítése és összehangolása a vállalat eddigi szolgáltatásaival.

Az Enterprise Communications Magyarország Kft. Soóky Balázst nevezte ki az újonnan létrehozott műszaki igazgatói pozíciójára. Korábban a Siemens Enterprise hazai leányvállalataként működő vállalat jelenleg a multinacionális cég elsődleges, globális ügyfelekért kizárólagosan felelő hazai partnere. A cég új stratégiai irányvonalának szakmai megvalósítójaként Soóky Balázs vezeti majd a hagyományosan telekommunikációval foglalkozó vállalat rendszerintegrációs feladatok megvalósításáért felelős műszaki csapatát. A szakember feladata lesz továbbá a szervezeti működés műszaki struktúrájának átalakítása és az
új szolgáltatások integrálása a meglévő portfolióba. Az Enterprise Communications Magyarország Kft. célja, hogy tevékenységeinek kibővítésével és az új pozíció létrehozásával minél hatékonyabban szolgálja ki az ügyfelek komplex kommunikációs és informatikai igényeit.

Soóky Balázs több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a telekommunikáció és az informatikai hálózatépítés területén. A szakember a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki és informatikai karán végzett 2000-ben, majd az Ericsson és a Cisco Systems munkatársaként szerzett tapasztalatot hálózati rendszermérnök munkakörben. Az elmúlt két évben a NextiraOne hálózati üzletágának vezetését látta el, ahol részt vett a stratégiai üzleti tervezésben, a munkafolyamatok optimalizálásában és az új IT megoldások integrálásában.

Kulcsszavak: +céginfo CIO

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A műholdas távközlés szerepe óriási mértékben nőtt

A legújabb űrtávközlési technológiák, a műholdas szolgáltatások és az űrkutatás álltak az idei Távközlés Világnapjához kapcsolódó konferencia fókuszában. A győri Széchenyi István Egyetem (SZE) eseményén kiosztották a Dr. Magyari Endre-díjakat is, amit idén Dr. Gschwindt András és Petres István hírközlési szakemberek vehettek át. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az esemény kiemelt támogatója.

2024. május 18. 12:15

Buszos útdíjfizetés – az első időszak tanulságai

A legtöbb busz a legkevésbé szennyező kategóriába tartozik, a külföldi járművek az autópályákat használják, míg a hazai személyszállítók harmada inkább az olcsóbb útvonalakat választja és a legtöbb vállalkozás felismerte, hogy a használatarányos útdíjfizetés kényszerét minőségbiztosítási fejlesztésekre is lehet használni – ezek a legérdekesebb megállapítások az útdíjfizetés bevezetése óta eltelt időszakból.

2024. május 17. 17:30

A pénzügyi bűnözés jövője: miért kulcsfontosságú az információ-vezérelt kockázatkezelés?

Az utóbbi időben a pénzügyi bűnözés elleni küzdelem jövőbeli keretrendszerének alapjaként, az információ-vezérelt kockázatkezelés kiemelten fontossá vált. A hagyományos kockázatkezelési módszerek elavultak, nem megfelelő eredményt hoznak és így komoly kockázatokat jelentenek a szervezeteknek – állapítja meg a Deloitte friss tanulmánya.

2024. május 17. 13:10

Új elnökségi tagokat választott a Magyar Marketing Szövetség

A szakma meghatározó szervezete, a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) május 15-én, a Haris Parkban szervezte tisztújító közgyűlését, amelyen a tagok kibővült, immár 18 tagú Elnökséget választottak, amelyben továbbra is a hazai marketing és kommunikációs szakma meghatározó döntéshozói, illetve szereplői kaptak helyet. 

2024. május 17. 09:54

Jön az év legnagyobb innovációs és startup fesztiválja

A 2015-ben indult Startup Safari Budapest hazánk egyik legnagyobb startup konferenciájaként idén ismét megnyitja kapuit, június 11-én 12 helyszínen közel 100 előadással és interaktív programmal várja az érdeklődőket, melynek során számos hazai szakember mellett nemzetközi előadókkal élőben is lehet majd találkozni és kérdezni tőlük. Nemcsak üzleti, hanem mélyebb technológiai és innovációs témákkal foglalkozik az esemény, angol és magyar nyelven egyaránt.

2024. május 16. 19:47

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59