Műszaki igazgatót nevezett ki az Enterprise Communications Magyarország

forrás Prim Online, 2011. július 4. 18:35

Vállalati átalakításának előkészítéseként új pozíciót hozott létre az Enterprise Communications Magyarország Kft. Az egységes kommunikációs megoldásairól ismert IT cég vezetése Soóky Balázst nevezte ki a szervezet műszaki igazgatói posztjára. Az új szakmai vezető legfőbb feladata közé tartozik az informatikai rendszerintegrációs tevékenység kibővítése és összehangolása a vállalat eddigi szolgáltatásaival.

Az Enterprise Communications Magyarország Kft. Soóky Balázst nevezte ki az újonnan létrehozott műszaki igazgatói pozíciójára. Korábban a Siemens Enterprise hazai leányvállalataként működő vállalat jelenleg a multinacionális cég elsődleges, globális ügyfelekért kizárólagosan felelő hazai partnere. A cég új stratégiai irányvonalának szakmai megvalósítójaként Soóky Balázs vezeti majd a hagyományosan telekommunikációval foglalkozó vállalat rendszerintegrációs feladatok megvalósításáért felelős műszaki csapatát. A szakember feladata lesz továbbá a szervezeti működés műszaki struktúrájának átalakítása és az
új szolgáltatások integrálása a meglévő portfolióba. Az Enterprise Communications Magyarország Kft. célja, hogy tevékenységeinek kibővítésével és az új pozíció létrehozásával minél hatékonyabban szolgálja ki az ügyfelek komplex kommunikációs és informatikai igényeit.

Soóky Balázs több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a telekommunikáció és az informatikai hálózatépítés területén. A szakember a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki és informatikai karán végzett 2000-ben, majd az Ericsson és a Cisco Systems munkatársaként szerzett tapasztalatot hálózati rendszermérnök munkakörben. Az elmúlt két évben a NextiraOne hálózati üzletágának vezetését látta el, ahol részt vett a stratégiai üzleti tervezésben, a munkafolyamatok optimalizálásában és az új IT megoldások integrálásában.

Kulcsszavak: +céginfo CIO

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Újra a megszokott mederben a FoxPost, levonult a szökőárszerű terhelés

A FoxPost felszámolta azt a Maglódon felállított ideiglenes csomagautomatát, amely az elmúlt hetek rendkívüli terheléshullámának kezelésére szolgált, egyidejűleg megszüntették a további rendkívüli intézkedéseket is. A döntésre azért került sor, mert a probléma megszűnt és a működés ismét a szokott mederben folyik. Ezzel egyidőben a vállalat több száz új csomagautomata telepítésébe kezdett országszerte.

2024. május 19. 14:40

Még mindig rengeteg ügyfél bankol ezzel a világelső, de drága magyar találmánnyal

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 2024. februári adatai szerint a számlavezetés során a bankok felé kifizetett díjak 15 százalékát teszik ki az SMS szolgáltatások. Bár a jegybank nyolcezer forint közelébe becsülte az SMS-ekre fordított éves átlagos ügyfélköltséget, a BiztosDöntés.hu szerint ez a költség még ennél nagyobb is lehet. Pedig ma már a legtöbb banknál létezik erre egy ingyenes alternatíva, melyre könnyen át lehet állni.

2024. május 19. 12:34

Újabb régiós szolgáltató központot hoz Budapestre a Schneider Electric

Budapesten hozza létre új, Europe Services Hub elnevezésű szolgáltató központját a Schneider Electric, az energiamenedzsment és ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalat. A tervek szerint 2025-re 100 fősre bővülő csapat az európai országokban dolgozó helyi stábokkal együttműködve az egész kontinenst lefedi majd a magyar fővárosból.

2024. május 19. 10:26

Compliance-szakemberi szerepben teszteli az AI-t a KPMG

A Joint Venture Szövetség (JVSZ) által rendezett Innovációra Magyar! konferencián számolt be a KPMG Magyarország munkatársa arról a kísérletükről, melynek keretében gépi tanulási modell fejlesztésével támogatták a vállalati anyagok feldolgozásának folyamatát. A vonatkozó szabályzatoknak való megfelelőség ellenőrzésére bevetett mesterséges intelligencia egyelőre nem helyettesíti a szakértői munkát, azonban jelentősen gyorsítja a folyamatot, 80% feletti hatékonyságú dokumentációs alapot hozva létre. Így a fennmaradó időben az emberi beavatkozás a nagy figyelmet igénylő, alaposabb elemzést tudja elvégezni.

2024. május 18. 13:59

A műholdas távközlés szerepe óriási mértékben nőtt

A legújabb űrtávközlési technológiák, a műholdas szolgáltatások és az űrkutatás álltak az idei Távközlés Világnapjához kapcsolódó konferencia fókuszában. A győri Széchenyi István Egyetem (SZE) eseményén kiosztották a Dr. Magyari Endre-díjakat is, amit idén Dr. Gschwindt András és Petres István hírközlési szakemberek vehettek át. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az esemény kiemelt támogatója.

2024. május 18. 12:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59