Kedvezményes tévé-előfizetési lehetőség a T-Home-tól

forrás Prim Online, 2011. szeptember 1. 12:54

A T-Home a legújabb, akciós ajánlatában a tévészolgáltatását hűségidővel megrendelő ügyfelei számára elengedi a havi díjat a létesítéstől számított egy hónapig, ráadásul az IPTV, a Sat TV, az analóg valamint a digitális kábeltévé csomagjaira vonatkozó telepítési díjat is 0 forintra csökkenti.

Amennyiben valaki tévészolgáltatását internetszolgáltatással, vagy internet- és telefonszolgáltatással együttesen, vagy ezen szolgáltatások mellé rendeli meg, a T-Home kedvezményrendszer igénybevételével a tévé mellett telefon és/vagy internet-szolgáltatásokra is megkapja a Dupla, Tripla kedvezményeket az első hónap alatt is.

Mint ismeretes, az innováció terén élen járó T-Home által nyújtott – megállítható, visszatekerhető élő adást, több száz mozifilmet kínáló Videotékát, elektronikus műsorújságot, programozható műsorrögzítési lehetőséget, HD képminőséget, gyerekzárat stb. tartalmazó – interaktív IPTV szolgáltatatás előfizetőinek száma az elmúlt időszak dinamikus növekedését követően meghaladta a 150 ezret, és a műholdas Sat TV iránti kereslet is erős. A vállalat tévé-előfizetőinek száma 2011. június végére átlépte a 756 ezret.

Az ajánlatról és a T-Home kedvezmények igénybevételének részletes feltételeiről a www.t-home.hu oldalon lehet olvasni.

 

Kulcsszavak: televízió T-Home-hu

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tökéletesre csiszolt autóval döntené meg világrekordját a Széchenyi-egyetem hallgatói csapata

A SZEnergy Team tavaly májusban az energiahatékonysági és az autonóm kategóriát is megnyerve, kettős győzelemmel és saját korábbi világcsúcsát megdöntve zárta a világ legnagyobb energiahatékonysági versenyét, a Shell-Eco Marathont. A győri Széchenyi István Egyetem csapata idén a szokásosnál is magasabbra tette a lécet: a cél a dupla címvédés, ha lehet, újabb világrekorddal. Mielőtt elutaztak volna a verseny helyszínére, bemutatták elkészült fejlesztéseiket.

2024. május 20. 12:34

A Continental budapesti gyára „Megbízható Munkaadó” díjat kapott

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) idén többek között a Continental budapesti telephelyét, a Continental Automotive Hungary Kft.-t díjazta a „Megbízható Munkaadó” címmel – melyet 2022-ben a teljes magyarországi Continental csoport nyert el. A rangos díjat az újonnan bevezetett szabályok értelmében a győztes az eddigi kettő helyett, immáron három évig tudhatja magáénak. Az elismeréssel azon cégeket tüntetik ki, amelyek példaértékű módon gondoskodnak dolgozóik munka-, valamint életkörülményeiről.

2024. május 20. 10:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59