A jövő héten indul a közönségszavazás "Az év honlapjá"-ra a Facebookon

forrás Prim Online, 2011. október 7. 15:44

Az idén immár tízedszer meghírdetett "Az év honlapja" elnevezésű verseny új Facebook-oldalon toborozza a történet kedvelőit, már csak annak érdekében is, hogy a jövő héten beinduló közönségszavazáson minél többen tudják leadni voksukat kedvens weboldalukra.

A Facebook kitüntetett szerepköre nem véletlen, az idén már az ide készített megoldások szinte külön versenyt vívnak, és a Közösségi marketing megoldások Facebookos nevezői közül egy valaki haza viheti az „Év Facebook oldala” díjat is. 

 

Az eddigi 22 kategória ezen túlmenően is 3 újabbal bővült: a márkázott digitális megoldásokkal, a közösségi marketing megoldásokkal és a mobil marketing alkalmazásokkal. 

 

Még azok semmaradtak le semmiről, akik nem szavazni, hanem éppenséggel saját honlapjukat benevezni szeretnék. A pályázat jelentkezési határideje október 31-e, mely után a szakmai zsűri mind a 25 kategóriában kiválasztja Az Év Honlapját, valamint minőségi és különdíjban részesíti a legjobb pályázatokat.

 

A díjátadó december 2-án, Budapesten lesz, ahol online workshop lehetőség várja majd az érdeklődőket és a pályázókat egyaránt, majd a díjak átadását követi - a 10. szülinap alkalmából - a nagyszabású afterparty.

 

Bővebb információ: www.azevhonlapja.hu, illetve http://www.facebook.com/pages/Az-%C3%89v-Honlapja/278378782177242?sk=wall 

 

Hirek.com - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

A No Fluff Jobs nemzetközi állásportál immár negyedik alkalommal elemzi a magyar, a lengyel, a cseh, a holland és az ukrán technológiai szektorban dolgozó nők fizetését, szakterületeit és készségeit, ám ezúttal más megközelítésből vizsgálta e témát. Elsősorban azt mérte fel, mikor kezdődött a nők érdeklődése e terület iránt, és kaptak-e támogatást céljaik megvalósításához. Az elemzés kitér a nemek közötti megkülönböztetésekre és egyenlőtlenségekre is.

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

Dömping árakkal, a hirdetési felületek leuralásával, tömegesen lehetetlenítheti el a hazai webáruházak működését a kínai e-kereskedő platform, a Temu. A csata még nem dőlt el, sürgős cselekvésre van szükség, különben megsínyli a hazai e-kereskedelmi piac jelentős része – figyelmeztet Szabó László a Growww Digital digitális marketing szakértője.

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége korlátozza az MI fejlődését, különösen a bőrbetegségek esetén. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP Labs azonban létrehozott egy olyan fejlett, generatív MI-t, amely nemcsak tanul a meglévő forrásokból, hanem új adatokat is képes létrehozni, megkerülve a drága és nehezen beszerezhető címkézett adatok problémáját. Így szintetikus képeket tudnak alkotni olyan ritka bőrbetegségekről is, amelyekről jelenleg kevés információ áll rendelkezésre.

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

A kiválasztott felsőbbéves corvinusos hallgatók közép- és felsővezetők irányításával négy hónap alatt megismerhetik a banki vezetői kultúrát és mindennapokat. 

2024. február 20. 11:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09