Közbeszerzési tendert nyert a Synergon leányvállalata

forrás Prim Online, 2012. március 22. 08:44

Közbeszerzési tendert nyert a Synergon Informatika Nyrt. leányvállalata - tette közzé a társaság szerdán a BÉT honlapján.

   A Synergon Informatika Nyrt. 100 százalékos leányvállalata, a Synergon Rendszerintegrátor Kft. a közlemény szerint egyrészt a KOPINT-DATORG Informatikai és Vagyonkezelő Kft.-vel, mint közös ajánlattevővel konzorciumban, másrészt önálló ajánlattevőként nyerte el az Országos Bírósági Hivatal (OBH) által az ügyvitel egyszerűsítése, az adminisztratív terhek csökkentése érdekében meghirdetett, két részfeladatból álló közbeszerzési tendert.    
  Az OBH "Az ügyfélkapcsolatok elektronizálása egyes bírósági eljárásokban" megnevezésű projekt részeként az "Informatikai rendszer bevezetéséhez szükséges szoftvertermékek szállítása, informatikai fejlesztések, valamint kapcsolódó szolgáltatások" tárgyban folytatott le közbeszerzési eljárást. Az informatikai fejlesztésekre vonatkozó vállalkozási szerződéseket kedden írták alá az érintettek.
    A megállapodások értelmében olyan informatikai rendszer kiépítésére kerül sor, amelynek révén lehetőség nyílik a bírósági eljárásokban elektronikus dokumentumok fogadására, felhasználására és küldésére.
    A kialakítandó elektronikus kapcsolattartás egyszerűbbé teszi a bírósági ügyfelek számára az ügyintézést, továbbá hatékonyabbá az ítélkezésben érintett szervezetek közötti információcserét.
    A Synergon és konzorciumi társa vállalta, hogy 2012. augusztus 31-ig az informatikai rendszer fejlesztését, bevezetését, valamint a kapcsolódó szolgáltatásokat elvégzi.
    A Synergon részvényeit a Budapesti Értéktőzsde A kategóriájában jegyzik. A papírok a keddi kereskedést 255 forinton zárták. Az elmúlt egy évben a legmagasabb árfolyamuk 484 forint volt, a legalacsonyabb 190 forint.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17