A Huawei lett az év beszállítója a Vodafone-nál

forrás Prim Online, 2012. augusztus 27. 13:51

A Huawei, az információs és telekommunikációs technológiák (ICT) egyik vezető globális szolgáltatója nyerte el 2012-ben a Vodafone Csoport „Év beszállítója” díját. Az elismerést Detlef Schultz, a Vodafone Procurement Company (VPC) vezérigazgatója, a cég globális ellátási láncának irányításáért felelős igazgatója adta át a Vodafone Csoport éves beszállítói konferenciáján.

A Huawei több mint 20 országra kiterjedő színvonalas stratégiai együttműködése elismeréseként, illetve a társaság számára biztosított minőségi termékeivel és szolgáltatásaival érdemelte ki a díjat. A folyamatos fejlődés és innováció fontos elvárások a Vodafone Csoport beszállítói teljesítmény-értékelési rendszerében, ahol a Huawei rendszeresen jól teljesít.


„Büszkén vesszük át ezt a rangos díjat, amely fontos elismerése az innováció, a környezetvédelem és a munkavédelem területeire összpontosító fejlődési szándékunknak, valamint a kiváló teljesítmény irányában tett erőfeszítéseinknek, amelyek szervesen hozzájárulnak a Vodafone Csoport ügyfél-elégedettségének növekedéséhez” – nyilatkozta Kevin Tao, a Huawei nyugat-európai képviseletének elnöke.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09