Sztárok „csengőhangja” szól a T-Pontokban

forrás: Prím Online, 2012. december 3. 08:31

Idén is folytatja évek óta sikeres ünnepváró akcióját a Telekom, amelynek során a karácsonyi csúcsforgalom ideje alatt neves sztárok, közös csengőhang készítéssel teszik szórakoztatóbbá a szokásosnál hosszabbra nyúló várakozást a T-Pontokban és T-Partner üzletekben.

Különleges kiszolgálásba csöppenhet az, akinek az ünnepek előtt T-Pontban lesz dolga.  December 3. és 23. között, országszerte 35 kiválasztott üzletben népszerű személyiségek várják és lepik meg az odalátogatókat.  A neves vendégek között találkozni lehet majd zenésszel, énekessel, műsorvezetővel, olimpikonnal is. Csak néhány név a rangos listáról: Harsányi Levente, Ganxta Zolee, Bede Róbert, Csernoviczki Éva, Katus Attila. A sztárok közös játékra invitálják a sorban állókat, melynek lényege, hogy a vevők által kért szöveget mondják fel a mobiltelefonjukra, így olyan személyes csengőhangot adnak ajándékba, amilyen senki másnak nincsen. A hírességek további apró figyelmességgel is kedveskednek a sorban állóknak: a játékra vállalkozó ügyfelekkel búcsúzóul, egy táblagép segítségével közös fotót készítenek.  Az így születő képeket el lehet küldeni emailben, vagy meg lehet osztani a közösségi portálokon.

Mindeközben a vállalat önkéntes akciót hirdetett kollégái körében, arra bíztatva munkatársait, hogy vegyenek le némi terhet a megnövekedett forgalomban a T-Pontokban dolgozó kollégáik válláról. A karácsony előtti önkéntes munkában évek óta többszáz telekomos vesz részt.

A Magyar Telekom értékesítési területe nem először szervez ehhez hasonló akciót. A 2009 óta évről évre nagy sikert aratott kezdeményezés ismétlésére most is azért került sor, mert egy apró figyelmesség is sokat jelent a csúcsforgalomban várakozó ügyfelek számára. Az ország különböző részein tartó akció alatt 7 budapesti és 28 vidéki T-Pontban és T-Partner üzletben várják a sztárok az üzletekbe látogatókat.  A helyszínek és a fellépő sztárok részletes programja megtalálható a  T-Mobile és a T-Home Facebook oldalán, a facebook.com/tmobilehungary és a facebook.com/thomehungary oldalon.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59