Üzletépítés videotechnológiával

Konferencia a trendváltozásról

forrás: Prím Online, 2013. április 15. 10:34

Április 25-én rendezik meg az „Üzlet az Interneten 2013” konferenciasorozat első konferenciáját „Üzletépítés videotechnológiával” címmel. Személyesen és videokonferencia formájában is lehet követni az eseményeket.

Április 25-én, csütörtökön várja az érdeklődőket az „Üzlet az interneten 2013” első konferenciája a Gundel étteremben. Az „Üzletépítés videotechnológiával” címmel megrendezett eseményen olyan előadásokat hallhatnak a résztvevők, amelyek bemutatják a napjainkban zajló trendváltást.

 

Az internet ismét robbanás előtt áll. A tabletek és okostelefonok videotechnológiai tudása rohamosan fejlődik, hamarosan megjelennek méretben e kettő eszköz közötti okos eszközök. Az interneten a videotechnológiai alkalmazások gyors ütemben bővülnek, s e két folyamat idén kezdi egymást erősíteni. Gyorsuló ágba érkeztünk s mindez megváltoztatja az üzleti világ kommunikációját is.

 

A konferencia fő kérdése: miként lehet a videotechnológiát a piacszerzés, az üzletépítés szolgálatába állítani.

 

Az esemény videokonferencia formájában is követhető. Erről és a konferencia részleteiről a hivatalos oldalon talál bővebb tájékoztatást.

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Continental budapesti gyára „Megbízható Munkaadó” díjat kapott

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) idén többek között a Continental budapesti telephelyét, a Continental Automotive Hungary Kft.-t díjazta a „Megbízható Munkaadó” címmel – melyet 2022-ben a teljes magyarországi Continental csoport nyert el. A rangos díjat az újonnan bevezetett szabályok értelmében a győztes az eddigi kettő helyett, immáron három évig tudhatja magáénak. Az elismeréssel azon cégeket tüntetik ki, amelyek példaértékű módon gondoskodnak dolgozóik munka-, valamint életkörülményeiről.

2024. május 20. 10:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59