China Mobile kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: China Mobile

Az Ericsson és partnerei már a gyárakat is felokosítják

Az Ericsson, a China Mobile és az Intel a 2017-es Mobil Világkongresszuson mutatta be a Connected Factory (Okos Gyár) koncepcióját, mely az Ipar 4.0 és a dolgok internete (IoT) technológiájára épül. A koncepció egyik fő eleme egy hálózatba kapcsolt csavarhúzó. A próbaüzem az Ericsson Panda Communication Company-ben - az Ericsson független, rádiótermékeket gyártó leányvállalatában – zajlott Nanjingban.

2017. március 2. 11:31

Rontott a világ legnagyobb mobilszolgáltató cége

Az előfizetők számát tekintve a világ legnagyobb mobilszolgáltató cége, a China Mobile első félévi profitja némileg csökkent tavalyhoz képest a növekvő verseny és a magasabb adók miatt.

Kulcsszavak: +céginfo China Mobile
2015. augusztus 21. 13:48

Megszorongatta a China Mobile-t a konkurencia

Csökkent a China Mobile profitja tavaly, amit a kínai cég a növekvő versenynek és az internetes üzenetküldő szolgáltatások térnyerésének tud be, ezért az új technológiák fejlesztésében látja az eredmény javításának lehetőségét.

Kulcsszavak: +céginfo China Mobile
2014. március 21. 11:01

A China Mobile is megkezdte az iPhone-ok eladását

Pénteken a világ legnagyobb - 760 millió előfizetővel rendelkező - mobilszolgáltatója, a kínai China Mobile is megkezdte az iPhone 5s és az iPhone 5c típusú készülékek értékesítését. Az alkalomra Tim Cook az Apple vezérigazgatója is Pekingbe utazott.

2014. január 17. 17:11

Kína megnyitja telekommunikációs szektorát a külföldi tőke előtt

Kína engedélyezi a külföldi cégek belépését hét telekommunikációs ágazatba, folytatva ezzel a mindeddig szigorúan állami monopóliumok uralta szektor tavaly kezdődött liberalizációját.

2014. január 8. 12:15

Megkezdődött a telekommunikációs szektor liberalizációja Kínában

Kínában megtörtént az első lépés a monopóliumok letörésére a telekommunikációs piacon, amely 1,2 milliárd mobilozójával messze a világ legnagyobbja.

2013. december 31. 09:10

Idén is a China Mobile a legértékesebb kínai márka

Idén is a China Mobile a legértékesebb márka Kínában - az első kétszáz kínai vállalat között most először több a magáncég, mint az állami tulajdonban lévő.

Kulcsszavak: Kína China Mobile
2013. július 23. 09:31

Megkezdte kísérleti 4G szolgáltatását a China Mobile

Két kelet-kínai városban negyedik generációs (4G) üzleti célú vezeték nélküli telekommunikációs szolgáltatást helyeztek üzembe, ez új korszakot nyit a nagy sebességű mobil internet világában Kínában.

2013. február 5. 09:00

Évi 10 százalékos fizetéscsökkentés Kína legnagyobb mobilszolgáltatójánál

Évi 10 százalékkal csökkenti a fizetéseket Kína legnagyobb mobilszolgáltatója, a China Mobile, amelynek csaknem 530 millió előfizetője van - jelentette a National Business Daily című kínai lap vállalati forrásokra hivatkozva.

Kulcsszavak: China Mobile +céginfo
2010. február 25. 08:38

Kína kiadta a 3G licenceket

A kínai Ipari és Információ-technológiai Minisztérium hosszas várakozás után végre kiadta a mobiltelefonos 3G hálózathasználati engedélyeket az ország három, állami tulajdonú mobilszolgáltatójának.

2009. január 8. 20:12

Elhárult az iPhone kínai bevezetésének legnagyobb akadálya

China Mobile távközlési vállalat szerint elhárult az iPhone Kínában való bevezetésének legnagyobb akadálya - jelentette be az ázsiai ország legnagyobb mobilszolgáltatója.

2008. június 30. 08:12

Innovációs laboratóriumot hozott létre a Vodafone, a China Mobile és a Softbank

A mobilinternet-szolgáltatások fejlesztése érdekében közös innovációs bázist hozott létre a Vodafone, a China Mobile és a Softbank.

2008. május 4. 12:38

Az Apple túl sokat kért az iPhone-ért a kínaiaktól

A China Mobile, a legnagyobb kínai mobilszolgáltató a sajtónak megerősítette, hogy az iPhone forgalmazásáról szóló tárgyalásai az Apple-el nem vezettek eredményre.

2008. január 15. 20:46

Eladás előtt a Millicom - A legnagyobb kínai befektetés külföldön?

A fejlődő piacokon működő telekommunikációs szolgáltató, a Millicom bejelentette, hogy előrehaladott tárgyalásokat folytat egy lehetséges vásárlóval; a tárgyalásokat közelről ismerő forrásra hivatkozva a Reuters vevőként a China Mobile (Hong Kong) Ltd-t nevezte meg.

2006. május 30. 08:57

Rekordnövekedés a kínai mobilpiacon

A 2006-os esztendő legelső hónapjában Kína vezető mobiltársasága, a China Mobile felhasználóinak száma 4,07millió felhasználóval gyarapodott, ami havi szinten az utóbbi három év legnagyobb növekedéseként értékelhető, és így a szolgáltató ügyfeleinek a száma meghaladta a 250 milliót.

2006. február 21. 19:41

Több mint harmadával nőtt a China Mobile nyeresége

Az állami kézben levő kínai China Mobile - előfizetői számát tekintve a világ legnagyobb mobilcége - a vártnál jobb, 35,5 százalékos emelkedést jelentett nyereségében a második negyedről: adózott eredménye 12,79 milliárd jüan (1,58 milliárd dollár) lett, az egy évvel korábbi 9,44 milliárd jüan után.

Kulcsszavak: +céginfo China Mobile
2005. augusztus 11. 10:11

41 millió dolláros kínai mobilhálózat-bővítési megbízást kapott a Siemens

A német Siemens AG 41 millió dolláros szerződést kötött a China Mobile (Hong Kong) Ltd., a világ legnagyobb mobilszolgáltató vállalatának egyik részlegével GSM/GPRS hálózati berendezések szállításáról.

2004. július 7. 10:20

1 milliárd dollár értékű üzletet kötött a Motorola Kínában

A Motorola két mobilszolgáltató vásárlója a China Unicom és a vele versenyző China Mobile.

2004. január 15. 10:42

Mi jelenti a kínai internetes iparág húzóerejét?

A címbéli kérdésre röviden azt a választ adhatjuk, hogy az SMS és az online játékszektor nagyon gyors fellendülése. A kínai internetes ipar összességében 2002-ben fellendülést mutatott, köszönhetően annak, hogy a 2001-es 28,7 millió internetes közösség 2002-ben közel 58 millióra növekedett.

Kulcsszavak: China Mobile mobilszolg
2003. január 4. 22:24

2004-ig stagnál a kínai mobilpiac

A kínai mobiltelefon-piacon tapasztalható megtorpanás jövőre sem változik, jelentette a Norson Telecom Consulting szakmai elemző és tanácsadó cég. A stagnálást legkorábban csak 2004-ben fogja felváltani némi fellendülés.

2002. október 1. 09:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

A kvantumtechnológia áttörést hozhat a járműiparban és az orvostudományban is. A kvantumos jelenségek elsősorban az anyag legkisebb építőköveinek viselkedésében jelentkeznek. Ezek a parányi részecskék teljesen máshogy viselkednek, mint ahogy azt a hétköznapi életben megszoktuk. A kvantumos jelenségekre épülő kvantumtechnológia forradalmi változásokat hozhat a környezetünk érzékelésében és az információfeldolgozásban. A Bosch jelenleg a kvantumtechnológián alapuló első termékeinek fejlesztésén dolgozik, melyek az orvosi és a mobilitási területeken lesznek alkalmazhatók.

2024. június 20. 16:28

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

Ikonikus sporteseményekből – mint például az olimpia vagy a foci bajnokságok – idén nyáron sem lesz hiány. A szurkolók alig várják ezeket az eseményeket – nincsenek ezzel másként a kiberbűnözők sem, bár őket a versenyszellem vagy a közösség érzése a legkevésbé sem érdekli. A Foci EB és a 2024-es párizsi olimpiai játékok közeledtével az ESET biztonsági szakértői mutatnak 9+1 olyan esetet, amelyekben a kibertámadások áldozatai sportegyesületek, -események vagy a szurkolók voltak.

2024. június 12. 11:43