DVB-H kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: DVB-H

Tv-vevővel kombinált Samsung mobiltelefon

A Samsung olyan mobiltelefont jelentett be, amely képes a DVB-H mobil digitális tv-jelek (adások) vételére. A DVB-H egy széles körben elfogadott szabványos forma a mobiltv-adásokhoz Európában, azt követően, hogy márciusban Brüsszelben elfogadták az új szabványt.

2008. május 2. 14:04

DVB-T frekvenciák és az EU

A HTE Média Klub január 16-i rendezvényén a résztvevők arról cserélték ki gondolataikat, vajon a földfelszíni műsorszórás digitális átállása eredményeképpen várhatók-e változások a DVB-T frekvenciák felhasználásában.

 

2008. január 17. 16:46

Négyen együtt: kereskedelmi DVB-H mobiltv 2008 végén?

Mobiltelefonos televíziós műsorvételi bemutatóval egybekötött közös sajtótájékoztatót tartott ma Budapesten az Antenna Hungária (AH), a T-Mobile, a Vodafone és a Nokia Siemens Networks (NSN). Az eseményen a mobiltelevíziós kísérletben együttműködő társaságok vezetői, Jean-FrancoisFenech (AH vezérigazgató), WinklerJános(Magyar Telekom vezérigazgató-helyettes), Podhorányi László (Vodafone vezérigazgató-helyettes), Ésik Róbert (NSN ügyvezető igazgató) számoltak be a kísérlet jelenlegi helyzetéről, a teszt újdonságairól.

2008. január 8. 16:22

Antenna Hungária-Vodafone megállapodás a mobiltelevíziózásról

Az Antenna Hungária és a Vodafone Magyarország szándéknyilatkozatot írt alá, amely szerint a cégek együttműködnek annak kialakításában, hogy milyen technikai feltételekkel, illetve milyen üzleti modell alapján indíthatók Magyarországon a DVB-H technológián alapuló mobiltelevíziós szolgáltatások. A megállapodás szerint a két cég tervezi, hogy várhatóan idén ősszel a szolgáltatás kereskedelmi bevezetését megelőző közös felhasználói teszteket folytat.

Kulcsszavak: AHA Vodafone-hu DVB-H HSDPA
2007. július 3. 11:23

Mobiltelevíziós teszt az Antenna Hungária és a T-Mobile közreműködésével

Winkler János (T-Mobile) és László Géza (Antenna Hungária) ma közös sajtótájékoztatón jelentették ki, eredményes az AH és a T-Mobile 2007. április 1-jén indított közös, mobiltelevíziós kísérlete. A két társaság négy hónapos, teljes körű technikai tesztjének célja annak igazolása, hogy a két társaság rendszerei képesek együttműködni és a kísérlet tapasztalataira alapozva, DVB-H vételre alkalmas mobilkészüléken televízióadás vételét tudják biztosítani.

2007. május 30. 16:52

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

A magyar háztartások majdnem háromnegyedében használnak vezetékes internetet, viszont másfél millió ember sehogy sem internetezik. Az utóbbi csoportba kerülést leginkább az életkor és a vagyoni helyzet befolyásolja. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) reprezentatív kutatása a háztartások és a 14 éves, illetve annál idősebb lakosság körében, 2020 augusztusában és szeptemberében készült. 

2021. június 14. 09:53

Rekord összeget költenek a cégek IT-ra

A történelem során 2021-ben először haladja meg a 4 ezer milliárd dollárt a nagyvállalatok IT működésre és fejlesztésre fordított kiadása. Négy olyan ország van csupán, ahol a nominális nemzeti össztermék meghaladja ezt az összeget: az USA, Kína, Japán és Németország.

2021. június 7. 17:38