DualCore kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: DualCore

Megérkezett a Telenorhoz a Nokia Lumia 625

Megérkezett a kék szolgáltató kínálatába a Nokia 4G képes óriása, a Lumia 625. A finn gyártó minden eddiginél nagyobb kijelzőjű készüléke elegáns, letisztult külsővel és megbízható tudással várja leendő tulajdonosait, megfizethető árért cserébe.

2013. október 2. 14:32

Daxian N100i mobil – közvetlenül a konnektorba dughatod [Videó]

Nincs nálad töltő és senkitől sem tudsz egyet kölcsönkérni, miközben a telefonod akksija már az utolsókat rúgja? Ha a válaszod igen a kérdésre, s egy sor példát tudsz felhozni az esetre, akkor a beépített hálózati csatlakozóval szerelt Daxian N100i mobilt neked találták ki.

2013. augusztus 27. 17:21

LG Optimus L5 II Dual Special Edition – hölgyeknek

Oroszországban debütált a virágmintákkal díszített Optimus L5 II Dual Specia Edition, mellyel a Samsung La Fleur sorozatának állított konkurenciát az LG.

2013. augusztus 15. 17:00

Galaxy Ace 3 – augusztusban hozzánk is megérkezik

A Samsung nemrég leleplezett közép-felsőkategóriás újdonsága, a Galaxy Ace sorozat harmadik, legújabb tagja hazánkban LTE támogatással bíró verzióban kerül piacra várhatóan augusztusban.

2013. június 13. 08:45

A Samsung bemutatta Galaxy Tab3 sorozatát

A Samsung lerántotta a leplet a Galaxy Tab3 sorozat 8, illetve 10,1 hüvelykes tagjairól, melyek még könnyebben hordozhatók, miközben teljesítményük a kor elvárásainak megfelelően tovább növekedett.

2013. június 3. 15:02

Ötvenezer forint alatt a kétmagos Xiaomi MI-1 mobil ára

Most igazán érdemes beruházni a Xiaomi kétmagos processzorral szerelt MIUI MI-1 okostelefonjára, melynek ára a négymagos, HD kijelzővel felvértezett sorozat közelgő érkezése miatt 1299 kínai jüanra, azaz cirka 46 000 forintra esett.

Kulcsszavak: DualCore akció MIUI Xiaomi
2012. augusztus 16. 10:45

Tömérdek újdonsággal érkezik a Windows Phone 8 Apollo

A Skype integráción túl a többmagos processzorok, a microSD bővíthetőség, az NFC, valamint több képernyőfelbontás támogatása is helyet kap a Microsoft mobil operációs rendszerének új verziójában.

2012. február 3. 21:13

Samsung Galaxy S Advance – Két mag és Super AMOLED

Hivatalosan bemutatkozott a koreai gyártó kétmagos processzorral felvértezett, androidos okostelefonja, mely nem mutat előrelépést a Samsung hasonló kaliberű mobiljaihoz képest, „csak” egy újabb választási lehetőséget teremt a fogyasztók számára.

2012. január 30. 14:23

LG Optimus 2X teszt – Vegyes érzelmeket kelt

Nálunk járt néhány hét erejéig a világ első dupla magos processzorral megáldott készüléke, az LG Optimus 2X, mely P990 néven is ismert. A hosszúra nyúlt tesztidőszak alatt olyan dolgokra is fény derült a 2X-szel kapcsolatban, amelyek más tesztekben talán nem is jöttek, jöhettek elő. Részben emiatt is érdekes lehet a teszt. No, nem fecsegek tovább, lássuk a medvét!

2011. augusztus 21. 23:13

CES: PC, PDA és mobiltelefon hibrid

Az új eszköz - a DualCor ’kézi PC’-nek hívja - a PC-k teljesítményét a PDA-k hordozhatóságával kombinálja és mobiltelefonokhoz hasonlóan csatlakoztatható a hálózathoz. A cPC kicsit nagyobb, mint a hagyományos PDA, de kisebb, mint az átlagos noteszgépek.

2006. január 9. 18:08

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

Az ESET legújabb Threat Report jelentése átfogó képet ad az ESET szakértői csapata által 2023 decemberétől 2024 májusáig megfigyelt fenyegetettségi trendekről.

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

Az első helyen végzett a Schneider Electric a TIME magazin és a Statista által összeállított, a világ legfenntarthatóbban működő vállalatait bemutató rangsorban. A társaság többek között saját fenntarthatósági programjával, illetve az ügyfelei és beszállítói energiahatékonysági és klímavédelmi törekvéseit támogató megoldásaival és kezdeményezéseivel érdemelte ki az elismerést.

2024. július 4. 19:09