HMS kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: HMS

AGV-k: a vezeték nélküli evolúció

Ismerje meg, hogyan emelték a HMS Networks a vezeték nélküli technológiákban szerzett szakértelme és az Anybus termékei a Mercedes-Benz vezető nélküli szállítórendszer (AGV) flottáját egy magasabb szintre.

2024. április 22. 09:55

A HMS Networks felvásárolja a Red Lion Controls vállalatot

A HMS Networks AB (publ) („HMS”), az ipari információs és kommunikációs technológia globális szolgáltatója a mai napon kötelező erejű megállapodást kötött a Spectris Group Holdings Limited társasággal a jól ismert amerikai szolgáltató Red Lion Controls üzletág megvásárlásáról. A Red Lion Controls Inc. és a Red Lion Europe GmbH részvényeinek 100 százalékának megvásárlásával, valamint bizonyos eszközök más joghatóságokban („Red Lion”) történő megvásárlásával járó megállapodás jelentősen bővíti a HMS jelenlétét az észak-amerikai piacon és kiegészíti a HMS kínálatát.

2023. december 24. 14:58

Kommunikációs megoldásokat mutat be a HMS az akkumulátorpiac számára

A HMS Networks számos kommunikációs megoldást mutat be a gyorsan bővülő akkumulátorpiac számára. Az akkumulátoros energiatároló rendszerek (BESS) kommunikációs képességeket igényelnek az akkumulátorokhoz és a perifériákhoz való csatlakozáshoz, az elektromos hálózattal való kommunikációhoz, a rendszerek távoli felügyeletéhez és még sok máshoz.

2022. április 4. 18:52

Már havi 560 millió aktív felhasználója van a HUAWEI alkalmazásáruházának

Ugrásszerűen – egy év alatt 81%-kal – nőtt a HUAWEI Mobile Services-be (HMS) integrált alkalmazások száma, a havi aktív AppGallery felhasználók száma pedig meghaladta az 560 milliót– jelentette be a HUAWEI Technologies Lisszabonban, az éves fejlesztői konferenciáján. A vállalat a 2021-es Web Summit-on beszámolt legújabb, harmadik negyedéves ökoszisztéma-növekedési adatairól. Minden kulcsfontosságú mutató, az alkalmazások mennyisége, a regisztrált fejlesztők száma és a havi aktív felhasználók mennyisége (MAU) is nőtt. Ez megerősítette a HMS pozícióját, mint a harmadik legnagyobb globális mobil ökoszisztéma.

2021. november 9. 14:13

Jelentősen megkönnyíti az alkalmazások HMS-rendszerre alakítását egy új megoldás

Jelentősen egyszerűbb lesz mostantól a GMS, vagyis a Google-alapú alkalmazások átültetése a Huawei saját, HMS-alapú rendszerébe. A bluesource alkalmazásfejlesztő SDK Choice névre keresztelt megoldása megkönnyíti a fejlesztők és a márkák számára, hogy a GMS- és a Firebase-keretrendszereken alapuló, már meglévő alkalmazásaikat HMS-en használhatókká alakítsák át. Ez jelentősen csökkenti az alkalmazásfejlesztők költségeit és a fejlesztés idejét, megkönnyíti az adaptációt és lehetővé teszi, hogy az appok még optimalizáltabban fussanak a Huawei-eszközökön.

2021. április 19. 11:01

Hatalmas teljesítménnyel és kiváló kamerarendszerrel megérkezett a HONOR 9X Pro

Ismét új okostelefonnal bővül a Honor kínálata Magyarországon, szeptember 14-én megérkezett a Honor 9X Pro. A márka X szériájának eddigi legerősebb tagja rendkívüli teljesítménye, egész napos intenzív használatot is bíró akkumulátora és gyönyörű vizuális élményt biztosító kijelzője révén korlátok nélküli szórakozást kínál felhasználóinak.

2020. szeptember 14. 16:21

Magyarországon minden negyedik eladott Huawei okostelefon már HMS-sel működik

Több mint 700 millióan használnak már globálisan olyan okostelefont, amely a Huawei saját ökoszisztémájára, a Huawei Mobile Services-re (HMS) épül. A járványhelyzet végével Magyarországon is felpörgött a HMS-es készülékek értékesítése, az elmúlt hónapokban eladott Huawei-készülékek mintegy negyede már ilyen volt. Gyors ütemben bővül a Huawei saját alkalmazásáruháza, az AppGallery is, amelybe globálisan már 1,6 millió fejlesztő regisztrált és készít új appokat, az alkalmazások száma pedig meghaladta a 81 ezret. Az utóbbi napokban olyan közkedvelt magyar appok kerültek az áruházba, mint a TakarékBank, a Rossmann, a Praktiker vagy a KonzolVilág saját applikációja. 

2020. augusztus 10. 15:20

Egyénileg és csapatban is indulhatnak a fejlesztők a Huawei versenyén

AppsUp néven indított alkalmazásfejlesztő versenyt a Huawei Technologies. A verseny célja, hogy megtalálják a világ legjobb app fejlesztőit, és egyben lehetőséget biztosítsanak a fejlesztőknek, hogy alkalmazásaikat közzétegyék a Huawei saját mobilszolgáltatási rendszerében, a HMS-ben. A versenyt 5 régióban hirdetik meg, és minden régióban 5 kategóriában – legjobb app, legjobb játék, legjobb közösségi alkalmazás, legnépszerűbb, valamint különleges értékkel bíró app – díjazzák a legjobbakat. 

2020. július 6. 19:11

Magyar fejlesztőkre is számít a Huawei

Gőzerővel fejleszti saját új mobilszolgáltatási-rendszerét, a HMS-t (Huawei Mobile Services) a Huawei. A HMS a videózástól a böngészésen át az adattárolásig teljes körű alkalmazás-ökoszisztémát nyújt a Huawei készülékek tulajdonosainak. A vállalat világszerte, így Magyarországon is keresi az együttműködést az alkalmazásfejlesztőkkel, hogy minél több népszerű helyi, köztük hazai app kerüljön be a rendszerbe. A HMS-be eddig egymillió fejlesztő regisztrált, a fejlesztői együttműködéseknek köszönhetően pedig a gyártó már negyvenötezer alkalmazást integrált rendszerébe.

2019. november 13. 10:15

Azonnal bevezethető internetes banki rendszer

Internetes banki rendszer azonnali bevezetését lehetővé tevő megoldáscsomagot dolgozott ki és ajánl a bankok számára a Compaq, a Hypermedia Systems és a Microsoft most megalakított stratégiai szövetsége. A megoldás alapja az Inter-Európa Banknál két éve zavartalanul működő HyperBank, amelyhez Compaq hardver- és Microsoft szoftverkörnyezetet biztosítanak a felek.

2000. június 18. 21:52

Az e-kereskedelem új hajtásai

Az elektronikus kereskedelemre fókuszálva a Hypermedia Systems Kft. új üzletágait is bemutatja az Info alkalmából. Az e-bank, e-business megoldások, e-office és szoftverfejlesztési üzletágak már meg is kezdték aktív működésüket, és több kézzelfogható, azaz megnézhető és kipróbálható újdonsággal jelentkeznek a kiállításon.

2000. május 6. 12:18

Multiplatform és chipkártya

Várhatóan nagy érdeklődést váltanak ki azok a bejelentések, amelyeket a Hypermedia Systems a Banktech első napján hoz nyilvánosságra először. Bemutatják Magyarország első chipkártyás alkalmazását, beszámolnak biztonságtechnikai kínálatuk kiszélesítéséről, valamint arról, hogy legújabb fejlesztéseiknek köszönhetően immár több platformon is futtatható a korábban jelentős sikereket elért HyperBank rendszer.

Kulcsszavak: =bank04 HMS security
2000. március 29. 23:06

HMS: az iparágét meghaladó növekedés

Az 1999-es pénzügyi évben 36 százalékkal nőtt a Hypermedia Systems árbevétele, és 290 millió forintot tett ki. Az idén tízesztendős HMS bevételének túlnyomó többségét a fejlesztők és rendszermérnökök kiemelkedő szaktudása által megtermelt hozzáadott érték teremti meg.

Kulcsszavak: +céginfo HMS
2000. március 20. 21:27

Internetes supportbejelentés a HMS-nél

A HMS újabb internetes kapukat nyitott meg: a honlapjára látogatók nem csak információt találnak az újdonságokról és a szolgáltatásokról, hanem support (hibaelhárítási) igényeiket is bejelenthetik a www.hms.hu-n keresztül.

Kulcsszavak: onlineszolg HMS
2000. január 21. 21:14

A Hypermedia Systems a könyvfesztiválon

A Gutenberg-galaxis végét mi sem jelezheti jobban, mintsem hogy egy könyvfesztiválon ma már egyenrangú résztvevő a CD és a multimédia is.

Kulcsszavak: Park Kiadó HMS multimédia
1999. augusztus 16. 13:24

A HyperBankot díjazza a Microsoft is

A Microsoft által nyilvánosságra hozott hír szerint a Hypermedia Systems "legjobb elektronikus kereskedelmi megoldás" kategóriájában benyújtott pályázata a nemzetközi zsűri döntése alapján részt vehet a Microsoft nemzetközi Megoldásszállítói Díj döntőjében.

Kulcsszavak: Microsoft HMS e-commerce
1999. június 22. 12:36

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47