Hutchison Whampoa kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Hutchison Whampoa

Mobilszolgáltatók szövetkeznek a Google ellen

A Sunday Telegraph értesülései szerint Európa legnagyobb mobilszolgáltatói olyan mobil keresőprogram kifejlesztését fontolgatják, amely méltó konkurenciája lehetne a piacvezető Google-nak.

2007. február 6. 19:32

A Hutchison Whampoa eladta fele részesedését a DT-ben és a Vodafone-ban

A hongkongi vegyes profilú óriáskonszern, a Hutchison Whampoa csütörtöki bejelentése szerint mintegy felével csökkentette részesedéseit a német Deutsche Telekomban és a Vodafone-ban: a korábbi 40 milliárd hongkongi dolláros részesedések ezzel kevesebb mint 20 milliárd hongkongi dollárra csökkentek.

2003. május 23. 08:23

3G Svédországban

A Hutchison Whampoa hivatalosan is bejelentette, hogy elindítja Svédországban a 3G (UMTS) szolgáltatásokat, annak ellenére, hogy elemzők szerint a svéd piac jelenleg nem igazán kedvez e tekintetben az új résztvevőknek.

Kulcsszavak: Hutchison Whampoa UMTS
2003. május 6. 21:56

Hutchison - 3G-s videotelefon-szolgáltatás

A Hutchison Whampoa az Ericsson-nal kötött partneri megállapodás értelmében világszerte elindítja videotelefon-szolgáltatását 3G környezetben. Az egész világra szóló keretszerződés értelmében a Video Gateway System (VGS) biztosítja az ehhez szükséges technikai háttér jelentős részét. A két vállalat már most teszteli a VGS-t Angliában, Hong Kongban és Olaszországban.

2003. január 11. 13:15

Videotelefon hívások a motorshow-n

A Hutchison Whampoa Group-hoz tartozó olaszországi mobil videotechnikákkal foglalkozó vállalat, a 3 (tre) a bolognai 27-ik motorshow-n bemutatta a nagyközönségnek legújabb, videotelefon hívásokkal kapcsolatos fejlesztését.

2002. december 17. 19:25

Hutchison - sikeres 3G hívás Olaszországban

A Hutchison bejelentette, hogy Olaszországban végrehajtotta az első sikeres hívást az olasz 3G hálózaton keresztül. A hívás két fél között zajlott; a kommunikációs miniszter Maurizio Gasparri és az olasz üzleti újság, az Il Sole 24 Ore szerkesztője vett részt benne.

2002. november 27. 17:56

A Hutchison már októberben startol az UMTS-sel Nagy-Britanniában

A hongkongi Hutchison Whampoa távközlési konszern előzetes terveinek megfelelően, már októberben elindul harmadik generációs UMTS szolgáltatásával Nagy-Britanniában.

2002. szeptember 23. 07:37

UMTS-licencet vesz a Hutchison

Újabb észak-európai országban fontolgatja harmadik generációs mobiltávközlési koncesszió megszerzését a hongkongi Hutchison Whampoa. Finnországban hajtana végre beruházást, a svéd Telia helyére lépve, mely jelenleg még tulajdonolja a 90 millió euróra becsült UMTS-koncessziót.

2002. augusztus 27. 07:15

Hutchison – 3G játékok együttműködésben

A Hutchison 3G bejelentette, hogy hosszú távú partneri megállapodást írt alá kilenc neves játékfejlesztő céggel. A partnerek a következők: iFone, It's Alive, Supedo, nGame, Codetoys, Simian Industries, Morpheme, Cheeky Wireless, Purple Software. A megállapodás szerint a Hutchison számos klasszikusnak számító elektronikus, illetve asztali/társasjátékot szeretne kifejleszteni és a közeljövőben bemutatni 3G multimédiás környezetben.

2002. május 23. 06:42

3G Angliában 2002 negyedik negyedévében

A Hutchison Whampoa hivatalosan is megerősítette, hogy a cég elkezdi a 3G szolgáltatásokat Angliában 2002 negyedik negyedévében. A cég szűkszavú közleményében nem tért ki arra, hogy ez milyen összeget és milyen technikai, illetve szoftver-hátteret jelent. A Hutchison megjelenése Angliában folytatása az olaszországi és a Hong Kong-i jelenlétnek.

2002. február 3. 17:44

A Hutchison Whampoa cáfolja, hogy eladja a Vodafone-t és a DT-t

A hongkongi Hutchison Whampoa távközlési befektető csoportnál pénteken cáfolták, hogy sürgősen el akarják adni 3,47 százalékos részüket a brit-amerikai Vodafone távközlési vállalatból és mintegy 4 százalékukat a Deutsche Telekomból.

2001. augusztus 27. 08:10

A Hutchison a Motorola 3G készülékeit választotta

A telekommunikációs konglomerátum, a Hutchison Whampoa a Motorola-t választotta a 3G készülékek beszállítójául. Az 500 millió GBP értékű megállapodást 2002. harmadik negyedévéig kötötték.

2001. július 11. 20:23

A lengyel UMTS-árverésből is kivonult a Hutchison

A Hutchison Whampoa cég visszalép a lengyelországi UMTS-árverésen való részvételtől is - közölte a hongkongi cég szóvivője.

2000. november 13. 10:31

Svájci UMTS: többen visszavonultak

Pénteken a Deutsche Telekom, a norvég Telenor és a hongkongi Hutchison Whampoa közölte távolmaradását a ma kezdődő svájci UMTS-tendertől. Csütörtök este a Cablecom vonult vissza. A svájci hatóság szerint hétfő reggel kilencig szabad a pálya, vagyis addig még bármelyik résztvevő visszavonulhat, de újak is jelentkezhetnek.

2000. november 13. 08:56

Japán i-mode Angliában?

A Hutchison Whampoa, amely engedélyt szerzett az Egyesült Királyságban harmadik generációs mobiltelefon-fejlesztésre, ma bejelentette, hogy bizonyos részt átenged a DoCoMo-nak és a holland KPN-nek.

2000. szeptember 27. 21:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47