Hyundai kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Hyundai

A Hyundai luxusmárkája, a Genesis modelljeiben debütál az LG autós tartalomplatformja

Az LG Electronics (LG) bejelentette, hogy a vállalat saját autós tartalomplatformjára, a webOS for Automotive-re épülő járműipari infotainment-rendszerét alkalmazzák majd a Hyundai Motor Group luxusmárkája, a Genesis új modelljeiben. Mindezt ünnepélyes keretek között hozta nyilvánosságra a társaság Los Angelesben: az eseményen, amelyen a Hyundai mellett a YouTube képviselői is részt vettek, megvitatták az utastéri szórakozási élmény fejlesztésében rejlő együttműködési lehetőségeket is.

2023. november 7. 18:55

Az LG és a Hyundai az otthon kényelmével vértezik fel az elektromos autókat

Az LG Electronics (LG) és a Hyundai Motor bemutatta az IONIQ nevű utastér-koncepciót (IONIQ Concept Cabin), amely hűen tükrözi mindkét vállalat szakértelmét a fogyasztói kényelmi eszközök és elektromos személygépjárművek terén. Az innovatív koncepció maximálisan kihasználja az elektromos járművek tágas belső terét, ami belső égésű motor és más terjedelmes mechanikus alkatrészek híján a hagyományos autókénál jóval nagyobb.

2020. október 9. 09:47

Olcsó „faborítású” Hyundai H700 tablet

Olcsó áron, de megfelelő specifikációval érkezik a Hyundai IT új táblagépe. Fa hatású külső borítása segít kiszökni a megszokott tablet design-ból.

2011. augusztus 20. 10:47

22"-es Hyundai LCD hibrid TV-tunerrel

A Hyundai bemutatta és piacra dobta legújabb termékét, egy 22 hüvelyk átmérőjű, hibrid tunerrel felszerelt LCD-t, melynek felbontása a HD-tartományba tehető.

Kulcsszavak: Hyundai LCD monitor
2009. február 22. 18:06

Vámosok rohanták meg a Hyundai IFA standját

A berlini IFA kiállításon se szeri, se száma az új LCD és plazmatévéknek minden gyártó frisstett egyet modelljein, mégis üdítőleg hat egy kicsit más jellegű hír. A Hyundai váratlan látogatókat kapott standjához, a helyi vámszervek tették tiszteletüket, és nagyméretű LCD tévékkel távoztak, mivel azok a megfelelő eljárás nélkül kerültek az országba.

Kulcsszavak: Hyundai LCD TV jog +céginfo
2008. szeptember 1. 07:01

24"-es, Full-HD Hyundai LCD

A Hyundai egy teljes HD-felbontást garantáló 24 hüvelyk átmérőjű új LCD-vel bővítette termékpalettáját, mely máris megvásárolható a kereskedelmi forgalomban.

Kulcsszavak: Hyundai monitor
2007. szeptember 19. 21:13

22"-es, szélesvásznú Hyundai LCD-k kedvező áron

A Hyundai a napokban két új, 22 hüvelyk átmérőjű LCD-vel bővítette termékpalettáját, melyeket meglepően alacsony áron hoz forgalomba a gyártó.

Kulcsszavak: Hyundai monitor LCD
2007. május 16. 19:17

Olcsó 19"-es 4 ms-os Hyundai TFT-panel

A koreai Hyundai bemutatta legújabb 19 hüvelyk átmérőjű LCD-képernyőjét, a B91D-t, amely tetszetős külsőt kapott, és 4 milliszekundumos válaszidővel rendelkezik.

Kulcsszavak: monitor Hyundai
2006. május 31. 18:36

Két új Hyundai LCD 3 milliszekundumos válaszidővel

Miután a BenQ és a ViewSonic bemutatták két milliszekundumos válaszidejű képernyőiket, a Hyundai is előrukkolt a maga hasonló képességű, ám valamivel lassúbb modelljeivel, a három milliszekundumos ImageQuest Q70U (17"), valamint a Q90U (19") neveket viselő LCD-ivel.

Kulcsszavak: monitor Hyundai
2005. november 20. 18:15

Illatozó Hyundai-mobil

A mobilgyártók mindig furcsább és meglepőbb újdonságokkal rukkolnak elő, hogy elnyerjék a vásárlók kegyeit, így most a Hyundai bemutatta az MP 280 nevet viselő parfümmobilját.

Kulcsszavak: Hyundai mobiltelefon
2005. november 17. 19:04

17 collos Hyundai TFT L73D

A Hyundai bemutatta legújabb L73D névre keresztelt 17 coll átmérőjű TFT-képernyőjét, amely az L72D utódjának számít. A monitor válaszideje nyolc milliszekundum, maximális felbontása 1280x1024 pixel.

Kulcsszavak: Hyundai monitor LCD
2005. november 5. 17:55

19 collos fekete Hyundai TFT-képernyő

A Hyundai az ImageQuest L91A-val egy olyan képernyőt dobott piacra, amely nem csak irodai, de otthoni használatra is alkalmas.

Kulcsszavak: monitor Hyundai
2005. október 8. 13:20

19 collos lopásbiztos Hyundai képernyő

A felhasználók lekódolhatják a monitort egy PIN-kóddal, amely megakadályozza a jövőben, hogy azt aztán más számítógépekhez lehessen ezen számsor ismerete nélkül csatlakoztatni.

Kulcsszavak: Hyundai monitor LCD
2005. augusztus 25. 20:45

Az SAP szállítja a Hyundai első amerikai összeszerelő üzeme informatikai rendszerét

A Hyundai Motor Company az SAP-t választotta első USA-beli OEM összeszerelő üzeme fő megoldásszállítójául. Az Alabama állambeli Montgomeryben épülő üzem az ágazat hasonló észak-amerikai létesítményei közül elsőként használ majd teljes működése támogatására SAP-szoftvereket.

Kulcsszavak: Hyundai ERP SAP autotech
2003. január 28. 10:44

A Hynix fél évre leállítja amerikai üzemét

A dél-koreai Hynix Semiconductor félvezetőgyártó szerdán amerikai üzeme féléves, azonnali leállítását jelentette be.

2001. július 19. 08:29

Kis energiaigényű 8 Mb-os SRAM mobiltelefonokhoz

A Hyundai Electronics Industries Co. Ltd. a kis energia-felvételű 8 Mbites SRAM lapkák új sorozatát jelentette be, amelyet 0,18 mikronos CMOS technológiával gyártanak a vállalat DRAM gyáraiban.

2001. március 28. 09:19

A "tengeralattjáró szabadalmak" megtorpedózhatják a Rambus hajóját

A DRAM technológiákkal foglalkozó Rambus Inc. az elmúlt néhány évben számos elektronikai óriáscégnek borsot tört az orra alá. A kérdés az, hogy mindezt meddig folytathatja a cég, miután a közelmúltban több társaság is ellene fordult.

2001. február 25. 22:14

Rambus kontra Hyundai jogvita

Az amerikai kormány nemzetközi versenyhivatala pénteken bejelentette, hogy a kaliforniai Santa Clara-ban működő Rambus Inc. kérésére vizsgálatot kezdeményez a dél-koreai Hyundai Electronics Industries ellen. A Rambus szabadalmi jogait szeretné megvédeni, szerintük a Hyundai az ő megoldásaikat használja egyes SDRAM termékeiben.

Kulcsszavak: Rambus Hyundai jog
2000. október 6. 21:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

A kvantumtechnológia áttörést hozhat a járműiparban és az orvostudományban is. A kvantumos jelenségek elsősorban az anyag legkisebb építőköveinek viselkedésében jelentkeznek. Ezek a parányi részecskék teljesen máshogy viselkednek, mint ahogy azt a hétköznapi életben megszoktuk. A kvantumos jelenségekre épülő kvantumtechnológia forradalmi változásokat hozhat a környezetünk érzékelésében és az információfeldolgozásban. A Bosch jelenleg a kvantumtechnológián alapuló első termékeinek fejlesztésén dolgozik, melyek az orvosi és a mobilitási területeken lesznek alkalmazhatók.

2024. június 20. 16:28

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

Ikonikus sporteseményekből – mint például az olimpia vagy a foci bajnokságok – idén nyáron sem lesz hiány. A szurkolók alig várják ezeket az eseményeket – nincsenek ezzel másként a kiberbűnözők sem, bár őket a versenyszellem vagy a közösség érzése a legkevésbé sem érdekli. A Foci EB és a 2024-es párizsi olimpiai játékok közeledtével az ESET biztonsági szakértői mutatnak 9+1 olyan esetet, amelyekben a kibertámadások áldozatai sportegyesületek, -események vagy a szurkolók voltak.

2024. június 12. 11:43