MioTech kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: MioTech

Visszapillantó tükörbe épített szemtanúval vigyáz ránk a Mio

Zsúfolt és felgyorsult közlekedési kultúránkban naponta történnek nehezen tisztázható helyzetek, biztosítási félreértések vagy éppen cserbenhagyásos balesetek. A Mio vadonatúj, tükörbe integrált autós kamerái igazi ütőkártyák az ilyen helyzetekre.

2015. június 23. 16:30

Új prémium kategóriás autós kamerák a Mio-tól

A Mio új autós kamerái menet közben és fizikai behatás esetén álló helyzetben is rögzítik az eseményeket, így balesetek, koccanások esetére bizonyító erejű felvételeket nyújtanak.

Kulcsszavak: MioTech kamera GPS navigáció
2015. június 12. 14:37

Megtanulja vezetési szokásainkat a Mio új autós navigációja

A Spirit 7500 LM névre keresztelt eszköz segít elkerülni a dugókat, megkeresi az úti célunkhoz legközelebbi parkolóhelyet, és a vezetési stílusunkat is megtanulja, hogy ez alapján határozza meg a számunkra legideálisabb útvonalakat.

Kulcsszavak: navigáció GPS MioTech
2015. június 2. 17:29

Ingyenes Mio navigáció forgalomfigyeléssel már Magyarországon is

A Mio Moov S605 készülék beépített TMC-antennájának köszönhetően ingyenes forgalmi információkkal és útvonal-újratervezéssel látja el a felhasználókat már Magyarországon is.

Kulcsszavak: GPS MioTech
2010. szeptember 29. 08:33

Új Mio autós dokkoló iPod touch és iPhone készülékekhez

A Mio Technology a berlini IFA 2010 szórakoztató elektronikai kiállításon bejelentette új, iPhone és iPod touch készülékekhez fejlesztett GPS autóskészletét, amely egyben az első iPhone 4-gyel kompatibilis autós dokkoló. Az autós szett a legtöbb, iPod-on és iPhone-on elérhető navigációs szoftverrel működik, és biztonságos vezetést, megbízható navigációt tesz lehetővé.

Kulcsszavak: iPhone iPod autószolg MioTech
2010. szeptember 7. 18:01

A virtualitás és valóság találkozása: Mio-játék a Facebookon

A hordozható navigációs eszközeiről ismert Mio Technology, a mai napon fotópályázatot indít „A virtualitás és valóság találkozása” címmel a Mio hivatalos Facebook oldalán, a 20 legkedveltebb fotó készítőinek nyereménye 1-1 limitált kiadású, 2 GB-s Mio Spirit pendrive.

Kulcsszavak: pályázat fotó GPS MioTech
2010. augusztus 17. 08:03

Új navigviós eszközök: Mio Moov S600

A Mio Magyarországon is bemutatta legújabb navigációs termékcsaládját, a Mio Moov S600-at. A sorozat a felhasználóbarát, könnyen kezelhető Mio Spirit navigációs felülettel, valamint a külső audiovizuális eszközök támogatásával a gondtalan felfedezés mellett még teljesebb multimédiás élményt kínál a kalandvágyó utazók számára.

Kulcsszavak: MioTech GPS
2010. augusztus 7. 08:25

Multimédiás navigáció a Mio Moov S600 sorozattal

A Mio Magyarországon is bemutatta legújabb navigációs termékcsaládját, a Mio Moov S600-at. A sorozat a felhasználóbarát Mio Spirit navigációs felülettel, valamint a külső audiovizuális eszközök támogatásával teljesebb multimédiás élményt kínál a kalandvágyó utazók számára.

Kulcsszavak: MioTech GPS
2010. augusztus 2. 16:43

Új Mio Moov V780 navigációs készülék a CeBIT-en

A személyi navigációs eszközök egyik vezető szállítójaként ismert tajvani Mio a most folyó CeBIT Virtual Tradeshow keretében mutatja be új navigációs készülékét, a 7 hüvelykes kijelzővel rendelkező Mio Moov V780-at és a Spirit Extension Mapset.

Kulcsszavak: CeBIT GPS MioTech
2010. március 2. 09:38

A Mio Moov M400 CEU készülék: már horvát és szlovák térképekkel is

A Mio elindította hazánkban a Mio Moov M400 CEU készülék karácsonyi promócióját. A 4,3 hüvelykes, felszereltségében gazdag Mio Moov M sorozat két modellje – a Moov M400 CEU és a Moov M400 FEU – nyár óta már Magyarországon is elérhető.

Kulcsszavak: MioTech GPS
2009. november 29. 20:21

Navigációra optimalizált Mio okostelefon a hazai piacon

A tajvani Mio, a világ egyik vezető PND gyártója Magyarországon is elérhetővé tette Explora K70 GPS-es okostelefonját. Az új készülék is a Mio GPS-szaktudására épül, és számos olyan apró fejlesztést tartalmaz, ami megkönnyíti a navigálást még telefonnal is.

2009. november 14. 09:10

Széles képernyős mulitmédiás navigáció a Miótól

A Mio Magyarországon is elérhetővé tette csúcskategóriás Mio Moov S760 készülékét.

Kulcsszavak: MioTech GPS
2009. október 22. 16:50

Még több navigációs eszközzel jelenhet meg a Mio Kelet-Európában

A Mitac befejezte a Magellan Navigation fogyasztói navigációs eszközökkel foglalkozó üzletágának felvásárlását. Ez a tranzakció a Magellan fogyasztói terméküzletágának minden vagyoneszközét érinti, beleértve a Magellan márkanevet, a navigációs szoftvert, szabadalmakat, védjegyeket, szellemi termékeket és disztribúciós csatornákat. Az így megalapuló MiTAC Digital Corporationt a közelmúltban kinevezett elnök, Kevin Chuang vezeti majd.

Kulcsszavak: +céginfo GPS MioTech Mitac
2009. január 27. 17:14

Új navigációs szoftverrel erősíti termékeit a Mio

A Mio Spirit névre keresztelt program az iparágban elsőnek számító Explore üzemmód bemutatásával intuitív felhasználói felületet kínál.

Kulcsszavak: GPS MioTech autószolg
2009. január 10. 09:50

Itthon is megjelent a legújabb Mio Moov GPS készülék

A Mio Magyarországon is bemutatta a Moov 310-es új modelljét. A beépített TMC (Traffic Message Channel, vagyis forgalominformációs csatorna) antennának köszönhetően az új készülék olyan a közlekedési információkról is tájékoztatja a vezetőket, amelyek segítségével a sofőrök elkerülhetik a forgalmi dugókat, a lezárt utakat vagy a friss baleseteket. Az adatok feldolgozásával a Mio Moov új útvonalat ajánl fel, amellyel könnyebbé és stresszmentesebbé teheti az utazást.

Kulcsszavak: MioTech GPS
2008. december 5. 19:36

GPS: piacvezető Közép- és Kelet-Európában a Mio

A Canalys 2008-as harmadik negyedéves jelentése alapján a Mio magasan vezet a GPS navigációs rendszerek piacán a közép- és kelet európai régióban.

Kulcsszavak: MioTech GPS
2008. november 20. 18:16

Már letölthető a Mio Moov 200 Hu térképfrissítése

Mától, a mobil navigációs termékeket kínáló Mio cég weboldalán elérhető a nyáron bemutatott, kifejezetten a magyar piacra szánt Mio Moov 200 magyarországi készülékekre szóló térképfrissítés.

Kulcsszavak: MioTech GPS autószolg
2008. november 11. 19:51

Mio GPS három Skoda gépkocsimodellben

A Mio Technology és a Skoda Auto A.S. közösen fejlesztettek ki autós navigációs megoldást a Skoda egyes gépkocsimodelljeihez. Az új terméket először az októberi prágai AutoShow 2008-as kiállításon mutatják be.

Kulcsszavak: MioTech GPS autószolg
2008. szeptember 30. 19:07

Ingyenes szoftverfrissítés Moov GPS térképsorozathoz

A Mio cég bejelentette: ingyenes MioMap 2008-as térképfrissítést és Mio More Desktop szoftver letöltését tesz elérhetővé felhasználói számára.

Kulcsszavak: MioTech
2008. szeptember 18. 19:17

Canalys: a Mio vezető pozícióban a CEE régió GPS piacán

A tajvani vállalat minden eddiginél jobb eredményt ért el a második negyedévben – részesedése a GPS eszközök piacán meghaladta a 35%-ot -, ami vezető pozíciót biztosít a Mio számára a közép- és kelet-európai régióban.

Kulcsszavak: MioTech GPS
2008. augusztus 28. 13:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

A magyar háztartások majdnem háromnegyedében használnak vezetékes internetet, viszont másfél millió ember sehogy sem internetezik. Az utóbbi csoportba kerülést leginkább az életkor és a vagyoni helyzet befolyásolja. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) reprezentatív kutatása a háztartások és a 14 éves, illetve annál idősebb lakosság körében, 2020 augusztusában és szeptemberében készült. 

2021. június 14. 09:53

Rekord összeget költenek a cégek IT-ra

A történelem során 2021-ben először haladja meg a 4 ezer milliárd dollárt a nagyvállalatok IT működésre és fejlesztésre fordított kiadása. Négy olyan ország van csupán, ahol a nominális nemzeti össztermék meghaladja ezt az összeget: az USA, Kína, Japán és Németország.

2021. június 7. 17:38