autóbérlés kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: autóbérlés

Hat szempont, amit mérlegelnünk kell egy lízingcég kiválasztásakor

Egyre több kkv él a hagyományos lízingelés és a tartós bérlés lehetőségével, hiszen gyakran olcsóbb, egyszerűbb és hatékonyabb megoldás, mint a beruházás. Persze sokan ebből megállnak a látszólag kedvező árnál, holott van még pár igen jelentős összetevő, amit figyelembe kell venni.

2018. november 9. 08:34

Merre tart a hazai lízingpiac?

Két számjegyű növekedést értek el a hazai lízingpiac mutatói, megelőzve ezzel az európai mutatókat is. A bővülés a járművek esetében a legjelentősebb, de nőtt a gépek és berendezések finanszírozása is. Miért, és merre tovább?

2018. április 7. 10:01

Az 50 000. gépjármű forgalomba helyezése alkalmából a koraszülöttmentést támogatta a LeasePlan

Február 17-én ünnepélyes keretek között átadta 50 000. autóját hazánk egyik vezető gépjármű- és flottakezelő vállalata, a LeasePlan Hungária Zrt. A jubileumi Skoda Octaviat a PwC Magyarország képviselője vette át, majd közösen nyújtották át a Magyar Koraszülött és Újszülött Mentő Alapítvány számára az 500 000 Ft-os anyagi támogatást.

2017. február 23. 09:50

5+2 érv az autóbérlés mellett

Autóbérlés? Sokan csak külföldi nyaraláskor gondolnak rá, pedig idehaza is adódhatnak olyan alkalmak, amikor érdemes lehet autót bérelni.

Kulcsszavak: autóbérlés
2016. január 15. 10:21

Autóbérlés gyorsan és egyszerűen webáruházból

Az oldalon megtalálható ajánlatokban azonnal elérhető járművek szerepelnek egyszerűsített ügyintézéssel, legyen szó akár egy, akár negyven autóból álló flottáról.

2015. november 9. 17:20

A Sixt Magyarország Gerával forgatta legújabb reklámfilmjét

Gera Zoltán és a Sixt Autókölcsönző kapcsolata nem új keletű, már-már barátinak is mondható. Ezen apropóból született a gondolat, hogy mind a Sixt, mind pedig Gera számára egy egymás munkásságát támogató, mindkét fél számára előnyös együttműködést hozzanak létre, mely mint a későbbiekben látható is lesz, reklámfilm formájában öltött testet.

2013. december 22. 09:02

A Sixtet ismét World Travel Awards díjjal jutalmazták

A Sixtet  Németország legnagyobb autókölcsönző cégét, valamint egyben Európa egyik legnagyobb mobilitási szolgáltatóját  két World Travel Award díjjal is jutalmazták. Elnyerte a világ vezető üzleti autókölcsönzője címet, valamint kitűntették a világ első számú luxus sofőrszolgáltatásáért is.

2013. december 9. 13:06

A Sixt rekord eredménnyel zárta harmadik negyedévét

A SIXT SE, Németország legnagyobb autóbérlési társasága és Európa egyik legjelentősebb mobilitási szolgáltatója rendkívül sikeres időszakot zárt 2013 első 9 hónapjával, a cég saját várakozásait is túlszárnyalva. Az elért eredményt leginkább a kiemelkedően sikeres 3. negyedévnek lehet elkönyvelni, mely az autóbérlési üzletágnak, valamint a folyamatos külföldi terjeszkedésnek köszönhető.

2013. december 5. 14:53

Német diákokkal a nemzetközi ügyfelek elégedettségéért

A vállalat régóta megvalósításra váró céljai közé tartozott, hogy az ügyfelek igényeinek lehető legmagasabb szintű kielégítése érdekében a nemzetközi ügyfelek kultúrköréből érkező, anyanyelvi szinten angolul és németül kommunikáló dolgozókat alkalmazzon. Ennek megvalósítása érdekében indult el az együttműködés a Sixt Magyarország, valamint a WEXEdU Alapítvány között.

Kulcsszavak: autóbérlés Sixt
2013. november 23. 07:31

A Sixt Chile felé terjeszkedik

Világszintű terjeszkedési stratégiáját a Sixt Del-Amerika felé orientálta és Chilében megnyitotta első állomását. Több mint 100 vendég tette tiszteletét (újságírók, utazásszervezők és üzleti ügyfelek) az iroda megnyitó ceremóniáján a fővárosban, Santiago de Chile-ben. A Sixt franchise partnerként van jelen a dél-amerikai országban.

2013. november 10. 07:44

A Sixt limuzin szolgáltatása lett Európa legjobbja

A Sixt limuzin szolgáltatása elnyerte a World Travel Awards díját, mint Európa legjobb sofőrszolgáltatása.

2013. október 1. 10:55

A Sixt elnyerte a Legjobb Szolgáltatás kategória fődíját a Handelsblatt tesztjén

Németország egyik legjelentősebb pénzügyi és üzleti lapja, a Handelsblatt szavatolja a Sixt szolgáltatásainak magas minőségét autóbérlési tesztjei által.

Kulcsszavak: autóbérlés Sixt
2013. szeptember 16. 12:41

A Sixt elnyerte a Seven Star Global Luxury Award díjat

A nemzetközi mobilitás szolgáltatást nyújtó Sixt a legjobb autókölcsönzőként nyerhette el a Seven Star Global Luxury Award díjat, mely egy nemzetközi luxus és életstílus díj. A díjátadó ünnepséget a spanyol Marbella üdülőhelyén a Villa Padierna Palace Hotel – ban tartották, ahol a díjat a Sixt spanyol ügyvezető igazgatója Estanislao de Mata Perez vette át a cég nevében. A díjat Ece Vahapoglu, török műsorvezető adta át.

 

Kulcsszavak: Sixt díj autóbérlés
2013. július 8. 16:46

A Sixt rent a szingapúri légitársasággal üzletel

A müncheni központú Sixt rent a car és a szingapúri légitársaság megállapodást írt alá, mely keretében a mobilitás szolgáltató csatlakozik a KrisFlyer, gyakori utazóknak szóló bónusz-, pontgyűjtő programhoz.

Kulcsszavak: autóbérlés Sixt
2013. március 25. 09:28

Világ- és év vége a Sixtnél

Úgy tűnik, hogy a világ egyik vezető autókölcsönzőjének számító Sixt magyarországi képviselete is készül a világvégére, csak éppen kicsit másként: azt mondják, hogy ha már egyszer vége lesz a Földnek és útra kell kelni, érdemesebb autóval…

2012. december 20. 10:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hétszeres Business Superbrands díjas az ABB

Az ABB hazai leányvállalata, az ABB Kft. hetedik alkalommal nyerte el a tekintélyes Business Superbrands díjat.

2021. május 17. 16:40

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

A koronavírus-válság jelentős változásokat hozott a bankszektornak a 2020-as évben: bevezették a hiteltörlesztési moratóriumot, megsokszorozódtak a hitelprogramok, valamint az új helyzet következtében a digitalizáció is felgyorsult.

2021. május 4. 19:29