munkaidő kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: munkaidő

A járvány megmutatta: a rugalmas munkaidő és az emberi kapcsolatok a legfontosabbak

A magyar munkavállalók ahhoz, hogy jól érezzék magukat a munkahelyükön és elkötelezettek legyenek a munkáltató iránt, elvárják, hogy rendszeres legyen a kommunikáció a főnökkel, hogy jó legyen a személyes kapcsolatuk a kollégákkal, és hogy rugalmas legyen a munkaidő – derül ki a Profession.hu és a Boston Consulting Group (BCG) közös, friss, reprezentatív felméréséből, mely azt vizsgálta, milyen változásokat hozhat a koronavírus-járvány a munka világában.

2021. január 27. 12:20

Taskfit: ingyenesen letölthető munkaidő elszámolás

Egy magyar startup által fejlesztett ingyenes alkalmazás lehetőséget biztosít vállalkozóknak, munkavállalóknak és munkáltatóknak az otthoni munkavégzés pontos mérésére, kimutatására és elszámolására a személyes adatok védelme mellett.

2020. december 7. 16:17

Aki sokat dolgozik kevesebb ideig él?

Egy cikk foglalkozott azzal, hogy egy fiatal banki gyakornok három napon át napi 21 órát dolgozott. Egyesek szerint ez volt az egyik ok, ami a halálához vezetett. De mégis hogyan történhet meg egy ilyen eset? Hány óra a napi megengedett munkaidő? Erről kérdezték Dr. Kocsis Ildikót, A Dr. kocsis Ildikó Ügyvédi Iroda vezető ügyvédjét.

 

Kulcsszavak: szabályozás munkaidő
2013. augusztus 22. 15:25

Legfontosabb tudnivalók a munkaidőkerethez kapcsolódó előírásokról

Egyre több vállalat alkalmazza a munkaidőkeretet a költségek csökkentése érdekében, de sokan nincsenek tisztában a bonyolult előírásokkal. A legfontosabb tudnivalókat egy ingyenesen elérhető tanulmány foglalja össze.

2010. december 7. 12:35

Munkaidő-beosztást kezelő rendszer az Atigristől

Új szoftvert fejleszt az Atigris Informatika, melynek segítségével a nagyvállalatok képesek lesznek nagy létszámú, vegyes munkarendben dolgozó alkalmazott munkaidő-beosztásának kezelésére.

2008. március 27. 12:19

Oracle Time & Labor: új munkaidő-nyilvántartó alkalmazás

Az Oracle megjelentette a Time & Labor alkalmazást. A szervezetek egészét átfogó munkaidőadat-rögzítő és -kezelő program az összes dolgozó számára megoldja a munkaidő-nyilvántartást. A Time & Labor az E-Business Suite alkalmazásegyüttes részét képező Oracle emberierőforrás-gazdálkodási rendszer alapvető fontosságú eleme, mely az Oracle.com webhelyen online szolgáltatásként is igénybe vehető.

2001. október 7. 11:45

A britek nem bíznak az otthoni munkavégzésben

Egy nemrégiben kiadott jelentés szerint a brit munkaadók nem bíznak az otthoni munkavégzésben, és sokkal ritkábban engedik alkalmazottaikat otthon dolgozni, mint teszik azt a munkaadók máshol Európában.

2001. augusztus 7. 21:49

E-commerce munka közben

Annak, aki épp az irodában ül, talán nem meglepő, hogy az online vásárlások 46%-a munkaidőben történik.

2000. december 19. 17:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

A koronavírus-válság jelentős változásokat hozott a bankszektornak a 2020-as évben: bevezették a hiteltörlesztési moratóriumot, megsokszorozódtak a hitelprogramok, valamint az új helyzet következtében a digitalizáció is felgyorsult. 

2021. május 4. 19:29

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

Az oltóanyagok létfontosságú lépést jelentenek a világ koronavírus-járvány elleni küzdelmében, ugyanakkor mindez visszaélésekre is lehetőséget ad a csalók és álhírterjesztők számára. Az IT biztonsági megoldásokat fejlesztő ESET bemutatja a leggyakoribb, vakcinával kapcsolatos jellemző átveréseket, amellyel megpróbálnak hozzáférni a személyes adatainkhoz vagy a pénztárcánkhoz. 

2021. április 19. 14:58